Nellikki

Rouva
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

About Nellikki

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Kauppa FiiniFriiari on täysi huijaus: välttäkää ehdottomasti tilaamista tuolta! Niin moni tuntuu jo menettäneen rahansa tuonne, että ihan pistää vihaksi Edit 24.9. Nyt näyttäisi kaupan olevan suljettu kokonaan.
 2. Ko. yritys löytyy näemmä Taloussanomista protestilistalta: Taloussanomat Ei siis mikään ihme, jos rahoja ei kuulu takaisin, kun putiikki näyttää olevan verottajallekin pystyssä sievoisen summan... Jatkakaa vaan karhuamista: kyllä teidän on saatava rahanne takaisin!
 3. Täältäkin näyttää saavan silkkisiä terälehtiä www.decorahouse.com
 4. Teimme joulukuussa viikon mittaisen itäisen Karibian risteilyn Royal Caribbeanilla, joten jos joku haluaa kysellä jotain tuosta reissusta, niin kerron mielelläni lisää. Risteily oli ihan jees, helppoa matkustamista ja paljon ruokaa. ;D Pysähdyskohteista paras oli Puerto Rico, jossa näki myös paikallista historiaa. Risteilyn lisäksi kävimme Nykissä ja olimme Floridassa viikon.
 5. Ostin tuollaiset light-versiot Sokokselta joulukuun alussa hintaan 39 euroa. Mielestäni nuo lightit olivat paremmat kuin ne normaalit, koska kevyempänä ne tuntuivat pysyvän paremmin paikallaan. Olen ollut noihin todella tyytyväinen, koska ne toimivat hyvin esim. avoselkäisen puvun kanssa. Ja kuten joku oli jo aikaisemminkin kirjoittanut, kannattaa ostaa yhtä kokoa isommat Unique bra:t kuin normaalikokosi olisi.
 6. NKH:n kysymykseen liittyen, kuinka tarkkoja RCCL:llä ollaan siitä, että häistä on kulunut vasta alle 2 kuukautta risteilyn alkaessa, jotta saa häämatkapaketin? Harmittaa, kun itsellä ei oo ollut mahdollisuutta lähteä häämatkalle aiemmin ja sitten, kun risteily alkaa häistä on kulunut jo melkein 5 kuukautta...
 7. Kertokaa ihmeessä lisää kokemuksia Karibian risteilyistä, mm. retkistä ja hinnoista laivoilla.
 8. Saimme työpaikaltani upeat käsinkoristellut shampanjalasit ennen häitä ja häiden jälkeen vielä pullon shampanjaa! Sain myös viikon palkallista lomaa!
 9. Ostin oman huulikiillon ja rajauskynän, joita lisäilin aina syömisen jälkeen. Puuteria taputtelin muutaman kerran illan aikana lisää. Tuli niin kuuma tanssiessa!
 10. Meillä rahaa meni lopulta hieman alle 9000 euroa n. 130 hengen häihin, joka oli ehkä enemmän kuin kuvittelin alkuun, mutta mistään en lähtisi tinkimään! Tuossa summassa ei tosin ole vielä häämatkaa, mutta se on sen ajan murhe! Saimme tuolla rahalla niin monelle ikimuistoisen päivän ja erityisesti meille itselle jäi pelkkiä ihania muistoja hääpäivästämme!
 11. Itse menin viimeisenä nukkumaan klo 5.30 ja juhlat alkoivat n. klo 16. Suurin osa porukasta oli kuitenkin lähtenyt kello 1 mennessä. Meillä oli 2 pakastinta lainassa ja niissä oli juomat kylmässä. Boolia jäähdytettiin suurilla maitotölkkeihin tehdyillä jäillä ja oli meillä myös hiilihappojäätä, mutta se oli lähinnä ulkonäkösyistä käytössä boolikulhon alla.
 12. Häät takana, joten nyt voin kommentoida tähän alkoholimäärään ihan oikean kokemuksen perusteella. Aikuisia vieraita oli lopulta n. 110 hlöä. Sää oli suht lämmin, joten juomat maistuivat. Meillä meni olutta yli odotusten eli alunperin ostettujen 4 casen lisäksi meni 5 korillista olutta. Yhteensä siis 9 koria. Siideriä ei mennyt kuin hieman alle 4 casea. Booliin varattiin 80% kirkasta 5 litraa ja sitä jäi 1 litra. Boolin muista aineksista (likööri ja kuohari) en tiedä. Viinejä oli yhteensä 16 kpl 3 litran tölkkejä ja niitä jäi reilusti. Kuohareita oli yhteensä 35 pulloa, joista taisi jäädä 6 pulloa. Porukka oli kyllä aamuyöstä hyvin humalassa... mutta juomaa jäi silti yli! ;D
 13. Toki, tarkoitin vain sitä, ettei tarvitse välttämättä mielestäni huolehtia siitä, onko jokaista juomalaatua tarjolla koko illan, kunhan juomat eivät lopu kesken kokonaan. Eli kannattaa ostaa edes yhtä laatua hieman reilummalla kädellä (eli esim. tuota mainitsemaani boolia), jotta vierailla on loppuillastakin vielä jotain juotavaa. Tuossa vaiheessa harva edes kiinnittää niin hirveästi huomiota boolin makuun ja koostumukseen... Kokemusta on! ;D
 14. Juttelimme kaveriporukalla tästä alkoholiasiasta viikonloppuna ja moni oli sitä mieltä, että on turha miettiä, onko kaikkia juomalaatuja tarpeeksi, kunhan esim. boolia on juhlien loppuun asti. Se, että nykyään häissä tarjotaan olutta, siideriä ja lonkeroita on suorastaan luksusta, koska ennen häissä iltajuomana oli vain boolia tai esim. sahtia. Itsekin päätin lopettaa alkoholimäärän murehtimisen ja luotan, että ihmiset juovat kyllä sekä puna- että valkoviiniä, jos toinen näistä laaduista pääsee loppumaan. ;D
 15. Missä vaiheessa laitoitte oluen ja siiderin tarjolle? Eli siis saiko niitä jo ruoan kanssa? Meillä on laskettu n. 120 aikuiselle, joista ehkä reilu sata juo muutakin kuin alkumaljan, seuraavat määrät: - 35 ploa kuoharia - 10 kpl 3 litran valkoviinitonkkia - 7 kpl 3 litran punaviinitonkkia - 4 casea olutta (ostetaan varmaan pari koria lisää) - 4 casea siideriä - n. 80 litraa 7 % boolia