Jump to content
Naimisiin.info

-jeba-

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Espoo

-jeba-'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me ei löydetty näistä peristeisistä kakunkoristeista omaamme. Lopulta keksimme kotoamme kakkua koristamaan kaksi valkoista aarikan puista pupua - yksinkertainen ja tyylikäs vaihtoehto. Meillä on lemmikkeinä kaks kääpiökania, ja sulho on mun ikioma Pupuli
  2. Päivitän tässä Kaisankodin tietoja kun kyselin sitä helmihäitämme varten. Vuokra on ensi vuonna 550€ ja systeemit ovat siellä muuttuneet siten että tilat ovat käytettävissä vasta klo 19 jälkeen. Meillä ainakin tuo myöhäinen aika pudotti pois vaihtoehdoista... Siellä menee ilmeisesti kylpyläasiakkaat jotka ruokailevat kartanossa edelle tällaisista perhejuhlista, harmi :-/ Kesällä ehkä pystyisi vieraita viihdyttämään ulkosalla tuohon seitsemään asti mutta talvella homma ei oikein toimi, tai ehkä siinä tapauksessa että vihkiminenkin olisi ollut vasta klo 18.
  3. -jeba-

    Espoo

    Meillä vihkiminen Espoon tuomiokirkossa, mutta juhlapaikka vielä varaamatta kun osa ehdokkaista on vielä katsastamatta... Lode, kerrothan sitten häitten jälkeen miten teillä meni, millaista oli ruoka jne, me ollaan mietitty samaa paikkaa vähän erilaisena vaihtoehtona.
  4. Pienten häiden viettopaikaksi voi suositella ravintola Wanhaa Laamannia. Sijaitsee aivan kirkon vieressä, joten siirtymisistä ei tule ongelmaa Olin pari vuotta siten vieraana häissä jotka oli järjestetty yläkerran tiloihin. Ruoka ainakin oli hyvää, mutta vain hääpari mahtui tanssimaan ja leikitkin oli valittu niin ettei niissä tarvittu paljon tilaa. Mutta ilman tanssiakin häät olivat oikein mukavat ja tunnelma oli katossa. Myöhemmin illalla siirryimme alakertaan ja terassille nauttimaan leudosta syysillasta.
×
×
  • Create New...