sasa

Aktiivijäsen
 • Content count

  29
 • Joined

 • Last visited

  Never

About sasa

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä oli paikanpäällä sekä valokuvaaja että videokuvaaja koko päivän. Virallisetkin hääpotretit otettiin ulkona. Kaikista vieraista otettiin yhteiskuva pihalla ylhäältäpäin. Kuvaaja oli parvekkeella. Valitettavasti en osaa kuvia liittää, mutta jos opin, laitan kyllä heti näytille.
 2. Meidän häissä oli baarimikko. Baarimikko hommattiin erikseen, pitopalvelu ei sitä hoitanut. Löysimme baarimikon ystäväni kautta. Tämä baarimikko työskentelee baarissa ja oli todella ammattitaitoinen. Teki todella hyviä drinksuja. Koko illan baaritiskillä oli jonoa. Johtui varmaan myös sitä että kaikki drinksut olivat vieraille ilmaisia. ;D Suosittelen baarimikon hommmaamista. Vieraat ainakin tykkäsivät kovasti, kun ei tarvinut koko iltaa juoda viiniä, kaljaa tai siideriä ;D. Varmasti baareistakin kyselemällä saattaa löytää baarimikon. Suosittelen kuitenkin hommaamaan baarimikon, jolla ennestään hommasta kokemusta. Kokematon voi hämmentyä kiireen keskellä eikä ole niin nopea. Baaritiskille kun helposti sitä jonoa kertyy. Meillä häät oli Turun suunnalla, joten en valitettavasti osaa vastata alkuperäiselle kysyjälle mistä löytäisi hyvän baarimikon. Hinta ei kuitenkaan päätähuimannut. Maksoimme muistaakseni pari sataa euroa baarimikolle.
 3. Meillä Saustilassa sateen varalle oli kakkos suunnitelma. Eli olisin kävellyt isän kanssa portaita alas ja vihkiminen alhaalla. Onneksi ilma oli todella hyvä ja vihkiminen onnistui pihalla. Me siis kävelimme isän kanssa sitä pitkää kujaa kartonelle päin. Jos haluaa vihkimisen pihalla kannattaa miettiä onko piha vai puutarha parempi. Puutarha kun on nurmikkoa. Sinne jää helposti vieraiden korkokengät kiinni ja jos edellisinä päivinä on sadellu maa voi olla aika mössöä ja vieraiden kengät pilalla. Mutta molemmat on kyllä ihania paikkoja. Meillä häämarssit soitti saksofonisti. Voin lämpimästi suositella häntäkin, yhteystiedot voin antaa priivana. Vieraatkin ihastelivat saksofonin ääntä . Tepe voit olla varma, ettei kakku ja ruuat lopu kesken. Meillä syötiin ruokia vielä viikko häiden jälkeen ja loput oli pakko heittää roskiin. Helena tekee ruokaa runsaasti. Kehotan teitä, jotka haluatte vihkimisen tapahtuvan pihalla kysymään asiaa papilta ajoissa. Me ei meinattu saada pappia lainkaan. Kukaan ei halunnut lähteä viikonloppuna muualle kuin kirkkoon vihkimään. Onneksi rippipappini suostui.
 4. Juuri häämatkalta palanneena voin suositella Maltaa lämpimästi. Mikää nrantaparatiisihan paikka ei ole, mutta meillä hotellin yhteydessä oma ranta ja uima-allas riitti meille mainiosti. Olimme intercontinel- hotellissa ja saimme kuninkaallista kohtelua. Meillä huone 14 krssa ja 15 kerroksessa oli meille ja muutamille muille oma vip lounge. Siellä oli tarjolla koko päivän juotavaa ja ruokaa ilmaiseksi. Oma kokki teki aamupalat toiveestamme. Me kyllä pidimme sekä hotellista että koko Maltasta todella paljon!
 5. Huomenna sitä ollaan Maltalla jo tähään aikaan ;D.
 6. Meillä oli häissä 21 0-12 v. lasta ja hyvin meni. Lapsia varten oli oma lastenhuone, jossa hoitajat vahtivat lapsia. Lapsia varten olimme varanneet myös hevoskärryajelua ja siitähän lapset innostuivat. Lisäksi pihalla oli pupuja, joita lapset tykkäsivät katsella. Pari poikaa tosin yritti vapauttaa kanit takaisin luontoon ;D. Lapset eivät kyllä mitenkään häirinneet juhlaa,päinvastoin.
 7. Ollaan sitten samassa koneessa teiän kanssa viikon päästä . Itse asiassa viikon päästä tähän aikaan ollaan jo aika lähellä lomakohdetta. Ihanaa häämatkaa teillekin Rouva A.
 8. Kuvia kartanosta olisi, jos osaisin niitä tänne liittää. Katotaan nyt onnistunko. Häät olivat ihanat ja kaikki onnistui yli odotusten!! Suosittelen kaikkia miettimään vihkimistä paikanpäällä . Meidät vihittiin Kartanon pihalla, ilmakin suosi. Vieraille ulkovihkiminen oli uutta ja mukava kokemus. Häämarssit soitti saksofonisti parvekkeelta. Häntä kehuttiin myös jälkeenpäin todella paljon. Hyvin hän soittikin . Kaikki kehuivat paikkaa kovasti. Meillä oli häissä paljon lapsia ja heitä varten olimme tilanneet lapsille hevosajelua. Kartanon naapurilla kun on hevosia. Jos haluatte tarjota lapsivieraillenne heppakyytiä tai tarvitsette sitä itse multa saa hevoskuskin yhteystiedot priivana. Vieraita sitten oli 140 henkeä ja hyvin mahduttiin. Meillä oli perinteinen tanssibändi, joka tanssitti klo 00:00 asti. Tämän jälkeen dj alkoi soittamaan musiikkia. DJ oli myös ammattilainen ja soitteli vinyyleiltä musiikkia. Kova roudaaminen tietysti oli, kun kaikki äänentoisto kamat piti hommata dj:tä varten. Hän kun ei Helsingistä asti niitä "viitsinyt" roudata. DJ:n rytmimusiikin tahdissa vieraat olivat viihtyneet n. 03:00-04:00 asti paikalla. Seuraavana päivänä sitten haimme kaikki lahjamme ym. pois paikalta. Paikka on kyllä niin upea, että se tarjoaa mahtavat puitteet ihanalle hääpäivälle.
 9. Nyt häät vietetty ja häämatka lähestyy. Jossain matkalehdessä oli paljon juttua Maltasta. Sai mut entistä vakuuttuneemmaksi, että paikka sopii meille. Mites Rouva A lennättekö Finnairilla vai jonkun muun lentoyhtiön koneella? Jos ei samassa koneessa olla niin varmasti ainakin samaan aikaan lentökentällä ;D. Juu, emme majoitu samaan hotelliin. Meidän hotelli on Intercontinental. Toivottavasti hotelli vastaa odotuksiamme. On kuitenkin 5 tähden hotelli ;D.
 10. No niin, Nyt on häät vietetty Saustilassa. En voi muuta kuin kehua paikkaa. Kaikki toimi täydellisesti. Kukkakoristeet, alttarin koristelu yms. olivat todella kauniita. Mielellämme maksoimme paikasta, jossa palvelu pelasi ja kaikki toimi . Meitä vielä säätkin suosi. Ilma oli mitä kaunein ja ulkovihkiminenkin onnistui hyvin. Vieraita meillä oli paljon, n. 140 ja kaikki mahtuivat paikalle hyvin. Suurin osa vieraistamme oli Helsingistä. Vieraamme olivat haltioissaan paikasta ja monet sanoivat, ettei näin upeaa paikkaa löydy mistään Helsingistä!! Itsekkin asun nykyään Helsingissä ja monia Helsingin häitä kiertäneenä täytyy kyllä myöntää vieraiden olevan aika oikeassa ;D. Jossain vaiheessa voin laittaa paikasta kuviakin, jos onnistun.
 11. Meillä häät Saustilassa reilun viikon päästä. Olen jo lupautunut kertomaan kokemuksiani häiden jälkeen. Vielä täytyy vähän aikaa odotella. Saustilan tämä kesä on täyteen buukattu ja joka viikonloppu on häät. Luulisi, että joku muukin naikkari olisi jo häänsä siellä viettänyt.
 12. Rouva A! Taidetaan olla samassa koneessa ;D. Mekin lähdemme Maltalle 3.9.05.
 13. Alya_C, Hyvän valinnan teitte ;D. Paikka on niin kaunis. Meidät vihitään kartanon pihalla, jos ilmat sallivat. Pidetään peukkuja. Tuo 80 vierasta on todella hyvä määrä kartanoon. Meillä vieraita n. 130 ja joudutaan sijoittamaan ihmisiä eri huoneisiin. En pidä sitä kuitenkaan haittana, sillä jokaisessa huoneessa on änentoistolaitteet. Elikäs puheet yms. kuuluvat kaikille. Huoneistahan on myös jonkinlainen näköyhteys pääsaliin. Ohjelmat piti kyllä miettiä tarkasti, kun tuo näköyhteys ei kuitenkaan kaikkialle. Millonka teillä on muuten hääpäivä? Ilmoittelen kokemuksiani sitten häiden jälkeen.
 14. Alya_C! Meille tulee tuon paljon kehutun Helena Kanervan pitopalvelu. Tuohon 20 euroon kuuluu jo tarjoilijoiden palkat. Eli siis tarjoilijoista emme maksa extraa. Lautaset kuuluvat myöskin tuohon hintaan. Helenan ruokia ovat monet kehuneet, myös vanhempani, joten siksi voin suositella häntä lämpimästi. Hän on todella joustava. Itse saimme menuehdotuksien ulkopuoleltakin ruokia häämenuumme. Helena on ollut aiemminkin Saustilassa, joten tuntee paikat. Tyylikkään paikan olette varanneet . Meillä vielä h-hetkeen 3 viikkoa! Toivottavasti vastauksestani oli hyötyä. Lisää saa kysellä ;D.
 15. Meillä häät 3 viikon kuluttua Saustilassa. Hintaan todellakin kuuluu kaikki Alya- C:n mainitsemat, koristelut, pöytäliinat, servetit ja loppusiivous. Me olemme käyneet paikanpitäjän kanssa keskusteluja koristeluista ja teemaväristämme. Hän otti toiveita vastaan kukkakoristelujen suhteen. Näin saamme mitä haluamme. Mielestäni kartano on jo sinällään niin upea paikka, ettei sitä pahemmin tarvitse muuten koristella. Paikanpäällä saa juhlia myös 06:00 asti. Meille hinta tuli 1000-2000 euroa halvemmaksi, kuin jos olisimme pitäneet häät ravintolassa . Juomathan sinne saa tuoda itse. Loistava pitopalvelu (jota olen kovasti täällä hehkuttanut) ottaa vain 20e/hlö ja hintaan kuuluu jo tarjoilut yms. Suosittelen kyllä paikkaa kovasti. Omistaja on myös todella ystävällinen. Me nyt hänet etukäteen tunsimmekin, mutta eiköhän hän ole kaikille yhtä mukava. Vieraita meille tulee n. 130. Hyvin mahdutaan. Kaikissa huoneissa on äänentoisto laitteet, että esim. puheiden ajaksi vieraiden ei tarvitse siirtyä pääsaliin, vaan kuulevat puheet omalta paikaltaan. Lisää kysymyksiä saa esittää .