ajjj

Morsian
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About ajjj

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. ^Kiitos! Tuo Sinellin tummansininen vaikuttaisi sopivalta. Täytyy kokeilla sitä
 2. Osaako kukaan sanoa, mistä löytäisin yksinkertaisen sinisen satiinivyön? Tai edes n.4-5 cm leveää satiininauhaa, josta voisin itse askarrella vyön. Joka paikasta, josta olen satiininauhoja etsiskellyt, löytyy vain jotain sentin levyisiä nauhoja. Alkaa jo epätoivo iskeä...
 3. Minullakin kihla- ja vihkisormus molemmat keltakultaa. Jotenkin se vaan miellyttää enemmän kuin valkokulta ja ainakin omasta mielestä sopii paremmin ihon väriinikin.
 4. Minulla alkaa kesäloma viikkoa ennen häitä.
 5. Mua jännittää, että meillä on edellisenä päivänä järjestelystressistä johtuva jättiriita ja sitten hääpäivänä ollaan molemmat apein mielin. Molemmat kun ollaan tosi räjähdysherkkiä kun on paljon tekemistä ja stressiä.. Mutta tämän voi tietysti välttää kun saadaan kaikki valmiiksi hyvissä ajoin ja yritetään muistaa, että tämä on kuitenkin meidän päivä ja tarkoitus olisi siitä nauttia
 6. Meillä mies haluaa lähteä makutuomariksi pukuostoksille... Oon vielä kahden vaiheilla pitäiskö suostua..
 7. Meillä molemmilla samanlaiset keltakultaiset rinkulat. Maksoivat muistaakseni yhteensä vähän päälle 500 euroa.
 8. Meilläkin maksetaan kaikki itse lukuunottamatta molempien vanhempien pieniä lahjoituksia häämatkarahastoon. Varmaan vanhemmat haluaisivat auttaa enemmänkin, mutta periaatteesta halutaan maksaa häämme itse.
 9. Meillä tulee kihlausaika olemaan n. 10 kuukautta. Tuumattiin, että mitä sitä turhia odottelemaan kun naimisiinmenopäätös on kerran tehty.
 10. Ei. Kiusallani sitä ehdottelin miehelle, mutta ei se oikein lämmennyt ajatukselle. Sanoo myös, että ymmärtää jos haluan pitää vanhan nimeni, sitä kun tuossa jonkun aikaa harkitsiin. Kuitenkin haluan, että molemmilla on sama sukunimi, joten minulla sitten nimi vaihtuu. Ja kovasti on sulho nyt innoissaan kun koko ajan puhuttelee minua "tuleva rouva omasukunimensä":)
 11. Meillä on häät elokuun lopulla. Ajatuksena on, että silloin on vielä lämmintä, mutta toivottavasti ei tukalan kuumaa.
 12. Meillä on varmaan bestman kuskina omalla autollaan.
 13. Täällä on jo niin totuttu yöllä toisen tuhinaan vieressä, että ei yksinään saa kunnolla nukutuksi. Näin ollen haluan ehdottomasti nukkua samassa sängyssä, jotta ollaan sitten virkeänä hääpäivänä Aamun aikatauluista ei olla vielä päätetty, mutta luultavasti yhdessä tehdään vielä viime hetken järjestelyjä.
 14. Meillä olisi hääyön viettopaikka hakusessa ensi kesälle. Olisiko kellään tuoreita kokemuksia Lahden seudun tarjonnasta ja hinnoista?
 15. Meillä häät tämän vuoden elokuussa. Häiden aikaan yhdessä ollaan oltu n. 2,5 vuotta, joista kihloissa vajaa vuosi.