Jump to content
Naimisiin.info

Scarlett

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Scarlett kaikki viestit

  1. Ei kallis ulkonäkö ole tärkeintä, vaan se että rinkulaa jaksaa kantaa päivästä toiseen. Eikä mielestäni enää sormus ole mikään näytön paikka. Tietenkin kannattaa miettiä, että sormusta pidetään joka päivä melkein joka paikassa ja kun maksaa laadusta niin saa sormuksen joka vielä muutaman kymmenen vuoden kuluttua on kaunis.
  2. Jees, mä oon kyllä nähnyt Ilmarinhovina kulkevan puutalon Mut siltikin se vaikuttia kamalan kivalta. Jos nyt vertaa näitä Porin muita mahdollisuuksia ni jaa-a... Loppujen lopuks aika onneton tarjonta. No suomalainen klubi saattais olla kiva paikka..
  3. Onko kenelläkään tietoa Isolinnankadulla olevasta Ilmarin Hovista? Hintaa, pitopalvelujuttuja yms.. Kävin paikan verkkosivuilla ja on sit niin julmetun upee paikka, et tahtoo sinne!!!
  4. Mä tilasin kihlasormukseni eilen *tärisee innosta* Mulle tulee yhteensä kuusi timanttia kihlaan. Niistä muodostuu kaksi pientä sydäntä sormukseen. Miehelle tulee tavallinen valkokultainen rinkula ilman kiviä. Mun sormuksen kuva löytyy muuten white-yellow.com:n sivuilta. Se tuplasydänsormus valkokultasena. ;D Mä halusin ehdottomasti näyttävän kihlan. (miehelle ois kyllä kelvannut halvempikin ;D) Mutta esim. yhdessä paikallisessa kultasepänliikkeessä sain melkein riidan myyjän kanssa aikaiseksi, kun ei se suostunut näyttämään mulle rivitimanttisormuksia lainkaan, ku totes vaan et ne on sit vihkisormuksia. Mä jouduin pikkasen pidättelin raivoani ja totesin et a) sormus tulee meikäläisen sormeen ja ihme palvelua kun ei haluta kauppaa tehdä! Myyjä sit vielä jotain vänkäs vastaan, ni mä kävelin ulos.. Et kyllä näitä ennakkoluuloja kivellisiä kihloja kohtaan löytyy.. :
  5. Meillä on kihloissa ihan vaan etunimet ja pvm. Vihkisormukseen vois sitten runoilla jotain hienoa ;D
×
×
  • Create New...