Jump to content
Naimisiin.info

-R-

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

-R-'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mä täällä panikoin, et miten meillä mahdutaan sinne pirttikirkkoon ku vieraita on se n. 80 ja ymmärtääkseni pirttikirkko on mitoitettu n. 50 hengelle..
  2. Tahtoisin pöytiin koristeeksi tekotimantteja kaitaliinan päälle. Eri kokoisia. Pöytien koko 2,5m ja pöytiä on 11 plus ruokapöydät ja lahjapöydät, joihin voi ripotella ylimääräiset. Et paljonko pitäis varata? Vinkkejä, et mistä halvalla?
  3. Me tarvittais kans haitaristi, mut kaik tutut haitaristit on buukattuja meidän päivänä :/
  4. Jep, suosittelen et rupeet kyselee. Todella moni kampaaja oli lomalla ja me yritettiin saada et minä ja kaaso samassa paikassa yhtäaikaa meikki ja kampaus..todella mahdoton yhtälö..soitin varmaan kymmenen paikkaa tänään läpi. Top studiossa se ois lähes toteutunut, mut jotenkin en vakuuttunut ja gb:n pitäjä oli niin hauska puhelimessa et tulin tosi hyvin sen kanssa heti juttuun. Meikkaaja on varaamatta. Mie oon täään vääntäny malleja kutsukorteista (halkonu hiuksia sen suhteen) ja pukua ei ole, eikä sormuksia et pientä paniikkia on ilmassa no pukuu meen kattelee ylihuomenna. Löysitköl puvun täältä?
  5. Helou tikkiliiri ja muut! Tässä ollaan myös menossa elokuun alussa Polvijärvellä naimisiin. Paikkana on koron pirttikirkko ja honkapirtti juhlapaikkana. Vieraita tulee n. 80. Olisko muilla tällä seudulla järjestävillä vinkkiä mistä sais juhlateltan edullisesti vuokrattua? Ei muuten väliä, kuhan on valkoinen :D Ja meillä kans toiveissa se alle 5000e mut tuskin tulee toteutuu. Meillä suunnittelu alko vasta vajaa kuukaus sitten, et kohta rupee olee paniikki hääkampaajan varasin tänään joensuusta gb-hairista. Onko tästä kenelläkään kokemuksia?
×
×
  • Create New...