Jump to content
Naimisiin.info

minisport

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän minisport kaikki viestit

  1. Haluaisin tuunata pukuani, koska se tuntuu nyt liian tylsältä. Pukukoruilla tms saa blingiä, mutta haluaisin helman muhkeammaksi. Onko teillä kokemusta tyllin lisäämisestä pukuun vai onko sellaisia isoja tylli/vannehameita joilla saisi helman paljon muhkeammaksi? Saan puvun vasta kesäkuussa ja ärsyttävää odotella sinne asti :/. http://www.naimisiin.info/yhteiso/gallery/album/1073-puku/ Tuossa kuvia puvusta
  2. Äh, eilen makutuomarina ollu kehui että se oli tosi kaunis ja elegantti ja tiiän että tunsin itteni siinä sillon tosi kauniiksi, mutta onko normaalia että näin paljon miettii ja pähkäilee et oliko se se joku. Ääää
  3. Hei! Olin kaksi viikkoa sitten etsimässä hääpukua itselleni. Kokeilin liikkeessä ensin pukua josta minulle tuli The Dress olo. Puku oli erikoinen ja hauska, persoonallinen suorastaan. Yläosassa oli strassikoristelua, lievä sweetheart pääntien, selässä röyhelöitä ja myös edessä. Meinasin pillahtaa itkuun ja tuli todella voimakas The Dress olo. Halusin kuitenkin kokeilla vielä toista pukua että päätökseni varmistuu. Toinen puku istui paremmin, se oli kaunis ja tunsin itseni puvussa nätimmältä. Pähkäilin ja päätin valita puvun jossa näytin nätimmältä. Jälkeen päin valittu puku tuntuu tylsältä ja mietin valitsinko oikein. Maksoin jo puolet puvun hinnasta ja saan puvun vasta kesäkuussa. Lisäksi asun toisella paikkakunnalla ja hääliikkeeseen matkaa 500km eli en pääse kokeilemaankaan pukua. Ärsyttää tälläinen jahkailu. Mietin jo pitäisikö soittaa liikkeeseen ja kysyä voinko vielä perua koko homman tai sitten jos hankkisin pukuun jotain bling blingiä. Se jäi valitusta puvusta nyt puuttumaan.... :S. http://www.seremonia.fi/fi/morsiuspuvut_EglantineCreations.htm The dress olo tuli Etamine puvusta, mutta Embelliessä tunsin itteni nätimmäksi. Kuvat tosin hämää, päällä oli paljon nätimpiä. Mitä te tekisitte?
  4. Meillä myös häät elokuussa 2014 ja kuvaaja hakusessa. Muutamalle ollaan laitettu viestiä, mutta päätöstä vielä ei olla tehty. Yli 800 € sanovat he hinnaks joka tuntuu överi kalliilta.... Kiitos vinkistä Pallokorva, pitääpä laitella viestiä Kuvavelhoille .
  5. Nostan aihetta ylös jos joku sattuisi huomaamaan. Häät vuoden päästä elokuussa ja kuvaaja etsinnässä. Kiire ei sinällään ole, mut haluun hoitaa asioita mahd. nopeesti .
  6. Meillä on häät elokuussa 2014 ja käytiin jo varaamassa maatilamatkailu Hirvonen . Kaunis miljöö ja hyvät tilat sisällä. Ruoka kuuluu pakettiin, mutta omat juomat saa hankkia. Paikan pitäjä Paula vaikuttaa tosi mukavalta. Nyt ei oo ku odotella ja pitää palaveria sitten lähempänä hääpäivää mitä ruokia jne.
×
×
  • Create New...