Jump to content
Naimisiin.info

sucrin

Aktiivijäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

sucrin's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kävin neljässä eri liikkeessä, joissa sovitin yhteensä noin 15-20 pukua. Parista aiemmasta liikkeestä oli jo lemppareita, mutta viimeisessä yksi puku kolahti. Kuvassa se ei ollut näyttänyt niin erityiseltä, mutta henkarissa ja etenkin päällä se oli lähes täydellinen. Pukuun tehdään vielä olkaimet tyllistä.
  2. Olen pohtinut neuletakkia, lyhyttä viittaa, shaalia ja huivia. En osaa päättää, enkä ole löytänyt mitään sopivaa enkä tarpeeksi kivaa. Mikä olisi tarpeeksi lämmin muttei välttämättä peittäisi täysin mekon yläosa... Hankalaa. Onneksi yhtenä vaihtoehtona on, että sukulainen neuloo tai virkkaa jonkin lämmikkeen. Vinkkejä otetaan vastaan!
  3. En ole ajatellut ottaa muita vapaita kuin perjantain, jolloin on vihkiminen. Lauantaina siis varsinaiset juhlat. Torstainkin pyytämistä vapaaksi voisin kyllä harkita. Häämatkan takia joudun pyytämään 1,5 viikkoa lomaa noin kuukausi häiden jälkeen.
  4. Mikään ei varsinaisesti pelota, mutta viimeaikoina on iskenyt stressi siitä, miten ehditään suunnitella ja hankkia kaikki tarvittava, kun aika sen kun vähenee. Olen myös alkanut kyseenalaistaa jo tekemiämme päätöksiä ihan pitopalvelusta lähtien. Eniten ehkä pelottaa se, ettei päivä olisikaan täydellinen ja katuisin jälkikäteen jotain valintoja, esim. koristelu, kutsut, kimppu. Ja se on jo tullut todettua, että pohdin häihin liittyviä asioita pelottavan paljon, käytännössä koko ajan.
  5. sucrin

    Karkkiteema ja karkkibuffet

    Haluaisin, että karkit otetaan pahvisiin tai paperisiin pikkuvuokiin. Mistä olette ostaneet niitä? Löysin kuppeja mm. Decora Housen ja Happymonday.fi:n valikoimasta, mutta värit ja kuviot eivät olleet aivan sitä, mitä haen.
  6. Meillä on suunnitelmissa talvihäihin pienet teepussi-lahjat. Tai no harkinnassa vielä on, miten tee pakataan, haluaisimme nimittäin hankkia jotain hyvää irtoteetä. Olemme itse enemmän teen kuin kahvin juojia.
  7. sucrin

    Kuka / ketkä kaasona? II

    Pitkäaikaisin ystäväni, jonka kanssa olemme tunteneet 3-vuotiaista. Pohdin myös pikkusiskoani, mutta hän asuu ulkomailla eikä pysty olemaan niin konkreettisena tukena. Pohdinnassa kuitenkin on, josko pyytäisin siskoani toimimaan häissä ns. seremoniamestarina. Sulhasella on kaksi bestmania.
  8. Meillä on melko valmiilla vieraslistalla n. 55 aikuista + kuvaaja (laskettava ruokailijaksi). Lähipiirissämme on niin vähän lapsia, että todennäköisesti pidämme lapsettomat juhlat.
  9. Missä kuussa häänne ovat? Helmikuussa 2014 Miksi valitsitte talvihät? Pohdimme sekä kesää että talvea. Halusimme 14.x.14 päivämäärän, joka osui loppuviikkoon helmi- ja elokuussa. Päädyimme siihen, että talvi on erikoisempi valinta ja ei tarvitse miettiä sitä, että esim. hikoilisi kuumana päivänä, tms. Hääpäivä ja seuraavana päivänä vietettävät juhlat osuvat nyt synttäriemme väliin, vaikka sillä ei ollut merkitystä asiaan. Ihmetelläänkö päätöstänne? Oletteko joutuneet selittelemään, puolustelemaan? Ei ole muistaakseni ihmetelty. Sitä olen oma aloitteisesti "selitellyt", että emme valinneet ystävänpäivää vihkipäiväksi ystävänpäivän vaan tietyn päivämäärän vuoksi. Mitä erityisiä odotuksia ja toiveita teillä oli/on nimenomaan sen suhteen että häänne ovat talvella? Lumi olisi mukavaa, sillä tarkoitus on ottaa hääkuvia ulkona. Odotan, että helmikuiset pienehköt häät ovat intiimit ja tunnelmalliset. Miten talvi näkyy häissänne? (esim. ruoassa, koristelussa, juhlapaikan valinnassa jne.) En tiedä olisimmeko välttämättä päätyneet samaan juhlapaikkaan kesällä, sillä se on ympäristöltään "maalaismainen" eikä se ollut varsinaisesti se, mitä haemme. Sisällä olevat punaiset tiiliseinät toimivat hyvin talvella. Ruoassa ei aiota huomioida talvea. Koristeluissa on tarkoitus käyttää mm. värjättyjä käpyjä, kimallusta, värimaailma hopea + pinkki, turkoosi, valkoinen. Kynttilöitä ei valitettavasti saa polttaa juhlapaikassamme eikä sen ulkopuolella, emmekä innostu led-tuikuista. Ulos mahd. tulee pari lyhtyä led-tuikuilla. Hääkimppuni ja napinläpikukat tilaan todennäköisesti Etsystä kankaisina. Eivät ainakaan ole sitten arkoja pakkaselle. Mikä on mielestänne parasta talvihäissä? Tunnelmallisuus, ulkona pimeää. Ei tarvitse "kilpailla" muiden kanssa tietystä viikonlopusta. Minne lähditte/lähdette häämatkalle? Olemme varanneet viikon matkan Meksikoon. Lähtö on pari viikkoa häiden jälkeen. Tarkoituksena on maata auringossa, rentoutua ja syödä hyvin.
  10. Kun kihlauduimme syksyllä 2011 oli selvää, että häät ovat vasta joskus muutaman vuoden kuluttua. Vuoden 2012 lopulla alettiin tosissaan keskustella, josko häät olisivat vuonna 2014. Hääpaikkoja katsastettiin tammikuussa-helmikuussa 2013 ja pitopalvelun kartoitus siihen perään. Siinä vaiheessa oli noin vuosi häihin. Loppukeväästä ei juuri edistetty hääsuunnitelmia. Kesällä on hankittu sormuksia, pukuja, koristeluja ja muutoinkin mietitty tarkemmin yksityiskohtia. Juuri pari päivää sitten iski pieni "paniikki" siitä, miten paljon hankittavaa ja tehtävää vielä on - aikaa enää n. 5,5 kk:ta.
  11. Meillä on kihlapäivä 11.8.11. Kun aloimme pohtia hääpäivää vuodelle 2014, tuli mieleen, että sehän olisi hauskaa saada samalla kaavalla. Niinpä päädyimme, että menemme maistraatissa naimisiin 14.2.14. Hääjuhlat vietetään seuraavana päivänä. Ystävänpäivä tuntuu hieman "imelältä", mutta ainakin on helppo muistaa hääpäivä.
  12. Tehtiin hyvin karkea hääbudjetti, kun alettiin suunnitella häitä. Häät Helsingissä, vieraita n. 50-60. Pitopalvelu ja omat juomat. Alustava budjetti oli 5 000 euroa ilman häämatkaa. No, päätettiin, että otetaankin ns. kunnon hääkuvaaja. Mies haluaa uuden sormuksen. Saadaan se sukulaisten kautta normaalia edullisemmin. Mekkoon olisin periaatteessa halunnut käyttää merkittävästi vähemmän rahaa kuin nyt lopulta käytin, mutten kuitenkaan halunnut esim. tilata mekkoa Kiinasta. Ihanuus löytyi mekkoliikkeen alesta. Sulhaselle ostettiin puku, jota voi käyttää sitten myöhemminkin vrt. vuokraus, jota myös harkittiin. Bändiä ei tule eikä ole esim. kuljetustarvetta, kun ei ole kirkkoa. Realistinen arvio budjetista lienee jossain 6 500 - 7 000 euron hujakoilla. Huh, ei pitäisi edes ajatella sitä, niin valtava summa yhteen juhlaan.
  13. Meillä on suunnitelmissa lähettää kutsut viimeistään 2,5 kuukautta ennen häitä. Häät ovat ensi helmikuussa, joten kutsut olisi mukava saada postiin ennen joulukuun pahinta "joulukorttiruuhkaa".
×
×
  • Create New...