Puolukka81

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Puolukka81

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Soitin just poliisille (Helsinki) ja kysyin tuosta alkoholiluvasta. Todellakin, jos on työväentalohäät ja tarjotaan boolia, niin pitää käydä täyttämässä lappu ja maksaa 10e. Asia on heti hoidettu, kun lappu on täytetty ja jätetty, joten "tuloksia" ei tartte jäädä odottelemaan.
 2. Ehkäpä se on tasapuolisuuden takia nykyään niin, että nauha heitetään miehille, kun naisilla on kuitenkin se kimppu. Kamalaa, jos mun hameen alle menis hampaineen joku muu kuin sulkki..! Kyllä siinä vois juhlaporukka vaivaantua, kun monet vaivaantuu usein jo siitä, että sulhanen soheltaa morsiamensa hameen alla.
 3. Meillä on kukista ja kukkavieheistä ollut joskus aiemmin puhetta ja sen perusteella uskalsin naureskellen kertoa sulhaselleni tän palstan viehekeskustelusta. Noh, sulhanen kuunteli hetken hiljaa... Sitten tajusin, että hän ei ymmärtänyt ollenkaan mistä puhun! Hän kun ajatteli miehiseen tyyliin niitä kalastusvälineitä ja väitti sitten, että en ollut maininnut häitä ollenkaan puheeni johdannossa ;D ! (Jotenkin oletin, että "Naikkarit" ja "Sulhasten suusta" riittäisivät viitekehykseksi : )
 4. Enpä ole tuota tuolta kantilta ajatellut. Kyllä minä olen edelleen omaa sukuani, vaikka tuo toinen suku ihan mukavaa porukkaa onkin. Olen kuitenkin aina kokenut tuossa toisessa suvussa, että ihan loppujen lopuksi olen jotenkin ulkopuolinen... Jännittävää nähdä, muuttuuko tilanne häiden myötä jotenkin. En vaihda nimeä, mikä saattaa ehkä myös vaikuttaa.
 5. Oulunkylän vanha kirkko täällä! Juhlapaikasta on alustava varaus...
 6. Mun mielestä alkoholittomissa häissä ei ole mitään kummallista! Jos jollain on jälkeen päin asiasta jotain nurisemista, niin voi voi. Juhlat ovat hääparin juhlat ja alkoholin puuttumiselle tai sen olemiselle on varmasti ihan hyvä selitys, on se sitten parin oma vakaumus, alkoholistit vierasjoukossa tai rahansäästö. Toisaalta, tarvitseeko sitä sitten edes selitellä... Voihan alkoholittomuudesta tietty mainita luontevasti kaikille tyypeille, joiden kanssa juttelee häistä ennen varsinaista juhlapäivää. Tietävätpähän varautua henkisesti. Omiin juhliimme todennäköisesti tulee alkoholia, mutta en usko, että mitään huimia määriä. Mitään vahvoja viinoja ei tarvita, ruokaviini saa olla se vahvin. Boolista tehdään suht laihaa, niin ne, jotka eivät tajua rajoittaa boolinlitkimistään, pysyvät ehkä tolkuissaan. En halua katsella örvellystä ja muutenkin juhlamme loppuvat jo ennen puolta yötä... Rahaakin säästyy. Tuota alkumalja-asiaa ihmettelen. Meille on ihan selvä, että alkumalja on kokonaan alkoholiton! Esim. jotain jännää mehua tai limsasekoitusta. Tuntuu, että mielikuvitustakin voi alkumaljassa käyttää enemmän, kun jättää sen alkoholin veke. Eikä tartte olla erikseen maljoja lapsille ja autoilijoille... Monella muulla taasen näyttää alkumalja olevan se, jossa joka tapauksessa on alkoholia. Tsemppiä, Shere ja muut, joilla on todellinen ongelma alkoholitarjoilusta! Vastaavassa tilanteessa en ehkä tarjoilisi alkoholia ollenkaan tai sitten sitä olisi jotenkin niin, että siitä ei tulisi mitään suurta meteliä. Esim. laihahko booli ja alkoholiton versio vain ilmaantuvat vähin äänin jonnekin pöydälle. Pahempaa on se, että juhlat menevät pilalle alkoholin takia kuin se, että jotkut terveet ja hyväonniset vieraat vähän nurisevat jälkeen päin.