Jump to content
Naimisiin.info

Matkustelija

Aktiivijäsen
 • Posts

  74
 • Joined

 • Last visited

Matkustelija's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Matkustelija

  Mauritius

  Kyllä juuri näin. Eli sen minkä luonnossa häviää sen hotellin tasossa voittaa. Mauritius on kohde jossa aikaa vietetään pää-asiassa hotellilla ja hinta taso on korkea. joten vähintään puolihoito on suositeltava. Ambre hotelli on täysin uusittu noin 2 vuotta sitten ja varsin miellyttävä hotelli.. nykyään Adults only ja tulevana talvena vain TUI-ketjun käytössä (mm. Finnmatkat). Matkatoimistoilla on ihan eri hinnat käytössään kuin ne jotka saa netin kautta eli vahvasti kyllä suosittelen ottamaan räätälöidyn matkan Mauritiukseen erikoistunista toimistoista.. he tietävät kaikki hotellit ja rannat parhaiten eikä näin tarvitse lähdeä omalla rahalla "testaamaan" saarta vaan saan napakymppi matkan heti !
 2. Matkustelija

  Mauritius

  Kiva että paketti löytyi. Nuo antamani olivat vain muutamia esimerkkejä (suomalaisessa omistuksessa) Mihin hotelleihin menette?
 3. Matkustelija

  Mauritius

  Eli turhaa näet vaivaa. Anna ammattilaisen hoitaa homma ja saat edukkaan turvallisen ja onnistuneen loman yhdellä mailllä. Laita pyyntö esim. www.mrtravel.net ja www.helinmatkat.fi firmoihin!!
 4. Matkustelija

  Mauritius

  Kysy nyt hintaa ihmeessä ammattilaisilta äläkä täällä kysele hintoja. Hinnathan riippuvat aina lähtöpäivästä ja hotellisesongista.... eli jokainen matka on aina eri hintainen! Laita kysely muutamaan matkatoimistoon niin saat hinnat itsellesi!
 5. Matkustelija

  Mauritius

  joo totta puhut kärjistin ja ehkä turhaa koska nää asiat ei kuulu tälle palstalle... tää pitää puhuu mauritiuksesta ja mielellään positiiviseen sävyyn. Sorge kun lähti mopo vähän käsistä.
 6. Matkustelija

  Mauritius

  Haluaisin nyt tähän viitaten ihmetellä että ovatko ne hotellit, joita Helin matkat ja Mr Travel myyvät, mutta jotka nyt tulivat myyntiin myös Finnmatkoille niin nyt menneet sitten "pilalle" ja muuttuneet halvoiksi chartereiksi? Esim Long beach, Le Victoria, Lux Grand Gaube, Le Canonnier, Le Mauricia yms. Kaiki nämä ovat Finnmatkojen valikoimissa. Muista kuin Long beachista ei ole itsellä kokemusta, mutta haluaisimme sinne joskus ehdottomasti takaisin. Vai onko se hotelli nyt pilalla kun on muuttunut "charter hotelliksi"? noe ei oo mennyt tietenkään pilalle. Finnmatkat lentää 6 kertaa talvella mauritiukselle joten se ei vielä kesää tee. Ja sanoin et toinen tyytyy potaattiin ja toinen haluu kaviaaria joten resortin mukavuus on jokaisen omassa silmässä. Tää ln minun mielipide eikä suinkaan mikään totuus joten sorge kun kärjistin. Pääasia on sinne matkustetaan koska se on upee kohde
 7. Matkustelija

  Mauritius

  kyllä muuten eroaa. Charterhotellit ja ei-charterhotellit ovat kuin päivä ja yö ja ongelmana eivät ole suomalaiset vaan joko charter jengi. Englantilaiset, ruotsalaiset jne. Tämä jengi nimittäin tuppaa kerääntymään samoihin hotelleihin halvan hintatason takia. Charteryhtiöitä kiinnostaa vain halpa jota voi myydä paljon halvalla!! Silloin yksilöllisyys on kyllä kaukana. Itse en usko kyllä tonnin heittoihin toimistojen välillä ellei virkailija tee virhettä hinnoittelussa. Enkä usko että kukaan vetää välistä yhtään mitään. Toimistot ovat vastuussa koko matkasta ja ylläpitävät vakuudet vastuut palveluketjun kohteessa, retkien ja kuljetusyhtiöiden hlökunnan koulutukset ja vastuuvakuutukset.. taustalla on paljon juttuja jota ei fyysisesti näy mutta ovat asiakkaan turvana ja tukena. Toimistothan rakentavat matkan koknaisuuden joten "vetää välistä" on kyllä rankkaa alan ammattilaisten aliarvioimista.
 8. Matkustelija

  Mauritius

  totta. Suora lento on aina suora lento ja 395 euron lisähinnalla lentää vähän mukavammin.. tosin mikään businessluokka se ei oo.. 10cm extra jalkatilaa... aikas vähän.
 9. Matkustelija

  Mauritius

  katoito hinnan oikein ??? Beachcomberin sivuilla 14 yön stardard garden huoneen hinta on yli 3900 ekeä johon lennotpäälle 1200 ekeä per hlö ollaan summassa 6300 euroa eikä mukana ole puolihoitoa lentokenttäkuljetuksia paikallisen toimiston palveluita tai mitään.. joten tuo laskutoimitus ei oikeen pelitä. Mr Travelin tai kenen hyvänsä suomalaisen yhtiön hyväpuoli on joustavuus ja loppuun saakka mietitty kokonaisuus. Lähtöjä on jokapäivä monia ja pituuden voi itse valita 3 pv ja vuoden välillä vapaasti. Mutta joo. Joillekkin noi 2 viikon viikon kuviot riittävät hienosti ja hyvä niin. Toinen tykkää Mämmistä ja toinen kermavaahdosta.
 10. Matkustelija

  Mauritius

  luin tuon 2009 matkan kommentit. Kyllä tilauslennot voivat olla pahastikkin myöhässä kun taas reittilennot erittäin harvoin. Ilman muuta saitte huonnet saavuttaessa koska olitte makaneet niistä.. toinen juttu on kun saavutaan klo 3.30 yöllä.. se yö ei kuulu huonehintaan. Sitten hotellit. Tämä on on lngelma sillä tilauslento asiakkaiden tuonti hotelliin pilaa yleensä ilmapiirin kun meno yltyy sirkukseksi niinkuin teillä kävi kiinalaisten kanssa. Maritime hotelli on kiva mutta valitettavasti seuramatka hotelli ja siksi suosittelen kyllä ihan räätälöityä matkaa. Toki normilomalle kantsii hypätä finkkujen kyytiin jos ei välitä yksilöllisyydestä ja muiden hotellivieraiden tekemisistä.
 11. Matkustelija

  Mauritius

  saiteko häämatka alennusta joka voi olla jopa 100% morsiammelle? Mikä toi pieni ateria huoneessa oikeen oli? Mitä muuta extraa saitte?
 12. Matkustelija

  Mauritius

  Etelään on avautunut muuten uusi upea Outrigger resort... Bel Omber on ehdottomasti rauhasta nauttivan rannikko. Mauritiushan ei oo ostelijan paratiisi millään muotoa joten resort rauhallisella paikalla on kyllä hyvä valinta!
 13. Matkustelija

  Mauritius

  . Ihan oikeasti etkö näen mitään eroa siinä että istut tuubissa 200 muun suomalaisen kanssa ja menet heidän kanssaan samalle ran alle ja samoihin buffettipöytiin kuin siinä että ammattilainen keskittyy vain teidän matkaan ja tekee siitä yksilöllisen häämatkan kaikkine lisineen. Onks todella niin et hinta on aina se joka ratkaisee? Jos se on näin niin suomes ollaan kohta enää joko valtiolla töissä tai työttömänä kun zalandot ja muut on niin halpoja. Suosi suomlaista ei todellakaan ole mennyt nyky nettaajien kaaliin. "Mitä sil on väliä mitä mä teen" mentaliteetti kertaa 100.000 alkaa jo tuntumaan joka kylän palveluissa. Finnmatkat myyvät massaa massoille ja heidän lomat ovat kyllä kaukana siitä mitä minä pidän täydellisenä häämatkana.
 14. Matkustelija

  Mauritius

  Ei tämä ole kärkevää. Kunhan totean faktoja. Missä hotellissa olitte silloin?
 15. Matkustelija

  Mauritius

  Ei kuulu koska kaikki vesi tulee pulloissa hotelliin ja se on todellinen menoerä hotellille.. Me täällä suomessa ollaan totuttu vähän liian hyvää mutta tuolla homma on erilainen. Aamiaseilla se toki sisältyy !
×
×
 • Create New...