Nasu-80

Aktiivijäsen
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Nasu-80

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mulle tulee nyt ensimmäisenä mieleen mun isän puhe. Ei voinut kuivin silmin kuunnella... vieläkin liikutun kun rupean ajattelemaan sitä. Lisäksi tulee mieleen kirkkoon meno ja tanssiminen. Hauskat häät oli ja ihanat muistot jäi!
 2. Minä ja äiti kasvatettiiin omilla pihoilla ruiskaunokkeja, joista sitten tehtiin pöytäasetelmia ja laitetiinpa niitä booliinki koristeeksi. Morsiuskimpussa ja sulhasen vieheessä oli shamppanja ruusuja ja ruiskaunokkeja. Ruiskaunokki on hyvä kauniin sininen kukka ja helppo kasvattaa itse.
 3. Loppuen lopuksi meillä oli kirkas booli, jossa oli koristeena ruiskukkia. Hyvää oli ja sopi yhteen muiden värien ja koristeiden kans!
 4. En meinannu saada illalla unta, näin koko yön häistä unta ja heräsin aamulla melkein tuntia ennen kellon soittoa. Yhteensä sain unta ehkä noin 6 tuntia eli ihan ok kuitenki. Aamulla ei väsyttäny yhtään herätä, mut 24 tunnin päästä väsytti ja seuraavat päivät oon yrittäny nukkua univelkoja pois...
 5. Mitä vois kysyä sukujen välisessä kilpailussa? Meillä kysytään sulhasen suvulta kysymyksiä morsiammesta ja toisin päin. Muutama kysymys on jo, mut pari vielä tarvittas. Hirveän vaikea on keksiä jotain hauskoja vitsikysymyksiä. Auttakaa! :
 6. Mä aloin tämän ketjun luettuani kääntyä tuon "Just vihityt" tekstin kannalle. Sehän on oikeestaan suora käännös englannin kielisestä yleisestä tekstistä Just married.
 7. Mun mielestä Ronan Kietingillä on monta ihanaa "The way you make me feel" on aivan älyttömän ihana, kylmät väreet menee ku kuuntele... Celie dionin biiseissäki on monta iki ihaaa kuten "because you loved me" ja "everytime I fall in love" Meillä tulee loppu illaski musiikki cd:ltä ja noita varmasti kuullaan.
 8. Tuo kaulin leikki laitetaan ehdottomasti meidän häiden leikki ehdotus listalle Toinen mikä on varma niin meille tulee jonkunlainen tietovisa, joko kaikille vieraille tai sit sukujen välinen tunnetko miniän/vävyn -kilpailu. Mitä muita leikkejä olis helppo järjestää semmoisessa tilassa, missä ei ole vierailla omia paikkoja? Meillä istutaan pöydissä vain ruokailujen ajan, tanssi ja muu ohjelma järjestetään eri paikassa kuin ruokailu. Tanssilattian luoksekin tulee toki tuoleja ja pöytiä ainakin jonkin verran.
 9. Meille tulee kutsuun maininta "morsiusparin lahjatoiveista voitte tiedustella edellä mainituilta henkilöiltä" (morsian ja molempien äidit ottavat ilmoittautumiset vastaan) Annetaan äideille listat joistakin toiveista ym. niin vieraat voivat kysyä ja tietävät sitten kerätäänkö me jotain tiettyä. Kaukaisimpien sukulaisten on vaikea tietää mistä me tykätään tai mitä tarvitaan. Ei pyydetä rahaa, sitä saa antaa jos haluaa. Minun mielestä joka kodissa tarvitaan vielä jotain astioita, liinavaatteita, kodinkoneita tms. Ei kaikkia astioita voi olla jo liian isoa sarjaa, kaikki koneet aivan uusia, jne... Ainakin sitten ku lapsia tulee perheeseen, astioita saa olla useammanlaisia ja särkymävarakin on aina hyvä olla olemassa. Miksei voisi pyytää lahjaksi jotain uutta astiasarjaa, jos kotoa jo löytyy yksi täydellinen sarja? Useat ihmiset haluavat kuitenkin ostaa jotain pientä ja konkreettista lahjaksi. Vielä yksi juttu, eikö lahjaksi ole nimenomaan kiva pyyttää jotain "turhaa" mitä ei itse ikinä tule ostettua? Ajattelimme esim. pyytää vohvelirautaa, vaikka sitä tarvii ehkä noin kerran vuodessa ja ilmankin pärjää, mutta jos joku haluaa sen ostaa, niin kiva! (tulipa pitkä ja sekava selostus...)
 10. Meille tulee Kuula mennessä ja Melartinin Prinsessa Ruususen häämarssi pois tullessa. häävalssia ei vielä ole päätetty, mutta minä olen aina tykännyt Akselin ja Elinan häävalssista eli se taidetaan valita.
 11. Minäkään en halua leikkejä joissa kysytään "onko vapaaehtoisia...?" koska aika usein vapaaehtoisia löytyy vain vähän ja muutamia täytyy aina houkutella "väkisin" mukaan. Mun mielestä pöydissä täytettävä tietovisa, joku arvonta juttu, leikkejä morsiusparille, yms. ovat sopivaa viihdettä joissa ei tarvitse nöyryyttää ketään vieraita.
 12. Hei! Haluaisin häihin sinisen boolin. Olen miettinyt joko Bols Bluen tai mustikkaliköörin käyttöä. Onko muilla näistä kokemuksia? Mikä sopii limsaksi mustikan kans? Muita ideoita?
 13. Meilläkin on vihkiminen klo 16. Päivästä tulee tosi tiivis... 7.30 herätys 8.30 kampaus 10.00 meikki 12.00 valokuvaus hermoilua 16.00 kirkko 16.45 saapuminen juhlapaikalle 17.30 ruokailu ohjelmaa 19.30 kahvit ja kakku ohjelmaa 20.30 häävalssi 21.00 kimpun ja sukkanauhan heitto 22.00 iltapala Lähinnä mua jännittää tuo väliaika ennen kirkkoa ja sit jos ruokailut venähtää kauheen pitkiksi... Meille tulee yli 100 vierasta.