Himppu76

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About Himppu76

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Ekologisempaa on ostaa esim huutonetistä tai panttilainaamosta käytettyä kultaa (ei tod mene käytöstä miksikään) ja muokata paikallisella yrittäjällä sormus. En lähtisi tilaamaan USA:sta.
 2. Leveä matala sormus työntää helposti sormessa olevaa "makkaraa" eteenpäin ja näin saa paksuhkon sormen näyttämään kamalalta. Olen itsekin kokeillut ko sormusta, ja esim kalevalan metsäpirtin sormusta, ei sovi mun normipaksuun sormeen (sama koko 17.5 kuin sulla). Kaverillani on laihat sormet ja leveä sormus näyttää kauniilta hänen sormessaan. Mut näähän on mielipide/makuasioita ja sormus pitää aina sovittaa siihen omaan käteen, eikä kaverin ;-)
 3. Ystävälläni on kihlana ohuen ohut yhden timantin sormus tuon filgraanin kanssa. Vaatii pitkät ja hoikat sormet! Kalevalalla on muuten siihen sopiva ohut kihlasormus: http://www.kalevalakoru.fi/instancedata/ka...riginal/353.jpg
 4. Minäkin suosittelen [highlight]Kultaista Kuuta[/highlight], sain itselleni kauniin sormuksen vanhoista sormuksista ja tekijä noudatti toiveitani täydellisesti. Teetin kapeista kultasormuksista leveän sormuksen, johon laitettiin kolme pientä timanttia sydämen muotoon. Hintaa tuli 240e. Sormus painaa rapiat 6g ja on 5mm leveä, kulmikas ja tukeva. Minulle käsityön arvo on korkea, maksan mielelläni ennemmin yksilöllisestä sormuksesta/korusta kuin tehdastavarasta.
 5. Hmmm, sormukset on laatikossa koska olen lihonut ja ne ei mene sormiin. Sita se raskaus teettaa. Kulissia koko homma ;D
 6. Olen vaihtanut uusiin. Alkuperäinen 4mm leveä valkokultainen vihkisormus, jossa yksi timantti hierretty runkoon. Tylsää.... :-/nyt vanhempana kun on enemmän rahaa, olen saanut mieheltä uusia sormuksia ja pidän vaihtelevasti fiilisten mukaan erilaisia. Miehellä sama rinkula, sille ei kuulemma tarvi uusia ostella, ellei entinen mene poikki/hukkaan. Kuvia laittaisin, jos osaisin... :-? Olen naimisissa miehen, en sormusten kanssa ja ne on minulle koruja, ei taikakaluja. Voin olla myös täysin ilman sormuksia päiväkausia, töissä en saa pitää sormuksia.
 7. Kate hudsonin assher cut on hengästyttävän kaunis. Allaolevassa vähän samaa: (toiv toimii). http://www.jewelryexpert.com/catalog/graph...nd-Ring-9bw.gif
 8. Me olemme vaihtaneet ystäväni kanssa kaasosta morsiameksi ja toisinpäin ja samoilla sävelillä mennään nyt toiset häät, kuin ensimmäisetkin. Lähtökohta on kaikessa tukeminen ja neuvottelu, en siis jaksa rustata listaa tehtävistä, mutta paljonhan sitä on. Oma kaasoni oli työmyyrä, itse olen enemmän impulsiivinen ja rento. Onneksi hän ymmärtänee, tai eihän sitä vielä tiedä! Katsotaa olemmeko puheväleissä enää syksyllä... Pahin ongelma oli, ja on edelleen bestman...omissa häissäni bestmän oli kysynyt kesken hääjuhlan isältäni että "mitkäs ne bestmänin tehtävät olikaan.." :-[ Nyt aion huolehtia huolella etukäteen, että miesparka tietää tasan tarkkaan oman paikkansa.Lähinnä tarvitsen häntä olemaan äänenä ja ohjaajana (eräänlainen vahtimestari hääjuhlassa).Ennen häitä hän saa suunnitella sulholle mitä haluaa.
 9. Tosi ihanat sormukset Maddi! Mullakin on kihlana kapea timanttisormus, jossa kivet rungon ympäri (allianssi) ja vihkisormuksessa yksi isompi upotettuna runkoon.Yhdistelmä ei ole pramea koska leveyttäkin on vain 6mm ja valkokulta ei mielestäni säkenöi niin kirkkaasti. Tämän allianssin haittapuoli on vain, että kaikki rasva ja töhkä tahtoo kerääntyä siihen ja kivien loisto himmenee. (ongelma taitaa olla sama kaikissa timanttisormuksissa). Alunperin aikaa sitten minullakin oli kapea kivetön peruskihla mutta myöhemmin sitten laitoimme tämän uuden.
 10. Me oltin "tylsiä" ja laitettiin vaan nimet ja päivämäärä.