Jump to content
Naimisiin.info

henttu87

Morsian
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • ICQ
    <a href="http://www.weddingcountdown.com/"> <img border="0" src="http://img.weddingcountdown.com/ticker/kp3v8e.png" alt="wedding tickers" /> </a>

Profile Information

  • Gender
    Female

henttu87's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä vanhempani ja sulhon vanhemmat olisivat halunneet maksaa kaiken, mutta siihen emme todellakaan suostuneet, koska meidän häät ne ovat ja me ne maksetaan kun kerta juhlitaankin.. Minusta olisi jollain tavalla noloa juhlia kokonaan toisten rahoilla, vaikka vanhempia ovatkin..Tästä "me maksamme itse"-kommentista meidän molempien vanhemmat hieman pahoittivat mielestä, sitten keskustelimme sulhon kanssa, että jos annetaan vanhempiemme maksaa pitopalvelu puoliksi ja kaiken muun maksamme itse..Tätä ehdotimme, niin alkoi taas jupina "kyllä meidän pitäisi kaikki maksaa"... Sanoimmekin, että he saavat nyt päättää maksavatko he sen noin. 1200 e per pariskunta vai maksaako ollenkaan, koska se on se n. 1200 e tai 0 e...Niin johan tuli myöntäviä vastauksia.. Ihanaahan se on että he haluavat auttaa, mutta rajansa kaikella, onneksi nyt tähän diiliin kaikki tyytyväisiä..
  2. Meillä häihin varattu bubjetti on noin 8000 e, vieraita tulossa (kutsutaan) noin 70..Bubjettiin kuuluu kaikki paitsi häämatka, jonka teemme sitten joskus myöhemmin...Ja niikuin monet täällä kirjoitelleet, eli meilläkin suurin yksittäinen menoerä on tuo pitopalvelu ruokineen, noin 2500 e.. Olemme nyt jo tehneet hankitoja pikkuhiljaa etukäteen, niin ei tarvitse sitten hommata kaikkea kertarykäyksellä..esim. jotain koristejuttuja ollaan hankittu ja viime viikolla käytiin ostamassa mun tuleva sormus..
  3. Meillä meidän lisäksi hääräämässä: Kaaso*2 (sulhon sisko ja paras ystäväni, lapsemme sylikummi ) ja BM*2 (sulhon veli ja sulhon siskon mies).
×
×
  • Create New...