Jump to content
Naimisiin.info

Carnival

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Carnival's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tosiaan, täällä Suomessa ei kauaa noiden tarvittavien papereiden saamisessa mene. Mietin vain niitä affidavit of supportin liitteitä, niitä ei pysty oikein etukäteen keräämään valmiiksi ennen NOA2:sta. Sitten vielä postitus tänne Suomeen... Kiva tietää, että haastatteluajan saa aika äkkiä, kunhan tarvittavat paperit on kasassa. Kuulostaa kyllä tosi ikävältä tuo sun tilanne! Toivottavasti saatte asiat kuntoon elokuuksi, että pääset sitten vihdoin muuttamaan.
  2. Joo, eipä tuo mitään. Monet sekoittavat Texas Lockboxin ja TSC:n toisiinsa. Kaikki siis lähettävät hakemuksen tosiaan tuonne Texas Lockboxiin, mutta sieltä sitten asuinpaikan mukaan hakemus menee joko CSC tai TSC. Me "vasta" helmikuusta asti olemme odotelleet ja näyttää siltä, että odottelu myös jatkuu sen 5-6 kk lisää + sitten tietenkin lääkäri ja haastattelu. Voi itku. Onnea kuitenkin NOA2:n johdosta.
  3. Ootko täysin varma, että teillä oli se hakemus TSC:ssä? Jos saan udella, niin onko teidän Receipt Numberin alku SRC? Vai WAC? Jos tässä olisikin mahdollisesti luvassa vain 3 kk käsittelyaika TSC:ssä, niin olisin äärettömän iloinen. En vain halua turhia haihatella.. Tosin vaihteleehan ne käsittelyajat muutenkin, mutta silti!
  4. Onnea emms! Meidän K1 on ollut TSC:n mustassa aukossa nyt vähän yli 2 kk. Järki lähtee, ei voi muuta sanoa, varsinkin kun tietää, että edessä on vielä ainakin 5-6 kuukautta. Jos tahti yhtään vielä hidastuu, niin saapa nähdä, saanko viisumia kätösiin edes tämän vuoden puolella.
  5. Hei kaikki. Nyt näitä papereita olen täytellyt täällä ja muutama asia askarruttaa. Näistä en oikein löytänyt tietoa mistään, niin ajattelin sitten kysyä, että kuinka te teitte. Eli käytittekö ä/ö -kirjaimia lomakkeessa G-325A osoitteissa/kaupungin nimessä? Vai korvasitteko nuo kirjaimet a/o:lla? Ehkä tällä ei niin väliä, mutta en haluaisi, että tästä tulisi joku kompastuskivi. Samassa lomakkeessa myös tuo Province/State -kohta, laitoitteko esim. Central Finland tms, vai jätittekö tyhjäksi? Samaa mietin myös tuo I-129F-lomakkeen kanssa, eli ä/ö osoitteisiin vai ei? Jokaisessa kohdassahan niitä ei pysty edes laittamaan, mutta jossakin pystyy. Kiitos, jos joku tietäisi ja osaisi vastata.
  6. Uusi kirjoittelija ilmoittautuu! Tässä on poikaystävän kanssa takana parisuhdetta jo melkein nelisen vuotta ja nyt vihdoin alkaa rahallinen puoli olla kunnossa ajatellen K1-visan hakemista yms. Poikaystävä on siis nyt ollut viimeisen vuoden ajan töissä vakituisesti, sitä ennen melkein koko ajan työttömänä. Olen selaillut näitä sivuja puolisen vuotta enemmän ja vähemmän ja kyllä tässä on hieman tuskanhiki noussut pintaan! Mitäs jos..? Niin, turhahan se on jossitella, mutta aina vaan jotenkin ajattelee kaikkea sitä, mikä voi mennä vikaan.. Ikuinen pessimisti Yksi suurin huolenaiheeni on riittävien ns. primary todisteiden puuttuminen. Passissa on tosiaan leimat, mutta lentolippuja (niitä boarding passeja) ei minulla ole aivan kaikkia tallessa, paitsi nyt tältä viimeiseltä matkalta marraskuu 2012-tammikuu 2013. Muutenkaan emme ole tavanneet kovin usein, v. 2009 kesällä, v. 2010 kesällä, v. 2011 kesällä, v. 2011 talvella, v. 2012-2013 talvi. Joo, ikävä on raastava KOKO ajan. Poikaystävän on kyllä tarkoitus tulla tänne nyt keväällä, kunhan passin saa. Joitakin kuitteja ATM-nostoista on, muutamia lippuja tapahtumiin. Hotelleissa emme sitten vuoden 2009 jälkeen ole olleet, joten siitäkään ei todisteita sitten ole. Yhteydenpitokin tapahtuu lähinnä Skypen/ventrilon kautta, joten ei näistäkään hirveästi todisteita saa kasaan, tosin ventrilosta olen maksanut aina v. 2010 asti, että kai se jotain todistaa? Emaileja emme kirjoittele, mutta tekstareita sähköpostin kautta tulee läheteltyä päivittäin useita kymmeniä. Kelpaavatkohan nuo todisteeksi? Valokuvia on jonkin verran. Huolehdin vain kovasti näiden todisteiden takia, olisi mukava kuulla muiden mielipiteitä näistä. Ja jos tulee mieleen joitakin todisteita, joita ehkä kannattaisi liittää, olisi se erittäin hienoa! Olihan tässä mielessä varmaan muitakin kysymyksiä, mutta tämä oli nyt ns. tärkein. Oli myös upeaa lukea muiden kertomuksia onnistumisista. Kiitos, jos jollakin vinkkejä olisi antaa.
×
×
  • Create New...