hihihihi

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

  Never

About hihihihi

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kauhajoki
 1. Niinkuin jo parilla aikaisemmin, meillekin tulee "Tule kanssani Herra Jeesus..." Se on monille tuttu, sopii mielestäni talvi-iltana pidettävään vihkitilaisuuteen ja itselläni on kyseisestä virrestä mukavia muistoja liittyen ripareilla oloon.
 2. Netteli: aivan ihania! Tosin harmittavan kalliita (mikäli valuutat oikein käänsin). Mutta kiitos ideasta; kokeilen tehdä vastaavat itse cernit-massasta. Tähän asti olen suunnitellut tekeväni nasun ja puhin, mutta jos tekisi kaksi puhia, ei mun tarvitsisi olla possu . Kiitos linkistä!
 3. Ostin Fujin kertakäyttökameroita, revin niistä pahvit irti ja päällystin itse. Niistä tuli hienoja! Ja sai sopivasti väriteemaan sopivaksi kun koristeli kamerat itse.
 4. Onko kenelläkään vinkkejä mistä saisi kakun päälle jotain nalle puhiin liittyvää? Olen ehdoton nalle puh -fani ja puh kakun päälle olisi ihan must! Nimimerkillä puh-pöhkö ;D
 5. Voi harmin paikka laulaja, mutta valitettavasti matka on niin pitkä ettei ole mahdollista tulla kuuntelemaan (Helsinkiin 350km). Olisi ollut ihana kuulla.
 6. Katsoin tuon Enkelin rukous -laulun sanat ja ihastuin niihin kovasti. Olen sitä jo hiukan tapuillut pianolla itse, mutta onkohan sitä mistään mahdollisuus kuunnella? Onko millään levyllä tai esim. netissä? Sais paremman käsityksen biisistä, kun kuulisi sen "valmiina".
 7. Ilimottaurun kans tähän ryhymähän! Kauhajoella juhulitahan