SarahS

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About SarahS

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Tuo 4000€ on siis se mitä säästösuunnitelmalla tulee säästettyä. Tuolla pitäisi saada puvut, meikit, kampaukset, alkoholi, koristelu ja pitopalvelu. Sormus tulee suvusta, joten siihen tarvitsen vain kaiverruksen. Tilavuokran maksaa miehen vanhemmat. Toki pyritään säästämään enemmänkin, mutta tuohon pitäisi saada kaikki.
 2. Olemme etsimässä pääkaupunkiseudulta edukasta hääjuhlapaikkaa. Häät olisi tarkoitus pitää loppukesästä 2014, päivästä voidaan kyllä joustaa. Ihan suosikki paikka olisi Käpylän työväentalo, mutta sinne ei mahdu varmaankaan niin paljon porukkaa (80-100) ja olen kuullut että se on aika hintava. Bongasin myös Salmi-Salin, mutta sekin on aika hintava. Vinkkejä otetaan vastaan!
 3. Meidän häihimme tulee lähestulkoon pelkästään sukulaisia. Kutsumme vain lähimmät kaverit ja sitten sen suvun. Itselläni on pieni suku ja suurin osa siitäkin suvusta on riitautunut, joten minulla on helppo homma. Kavereita ja sukulaisia tulee minun puoleltani sen 20 henkeä. Miehelläni on taas aivan toinen juttu. Hän on todella läheinen äitinsä kaikkien sukulaisten kanssa. Miehelläni on äitinsä puolelta 20 serkkua, jos kaikille tulee avecit se tekee 40 siihen lisättynä tädit ja enot tekee 52. Sitten kun lasketaan mieheni sisarukset, serkut ja tädit isän puolelta niin mieheltäni tulisi sukulaisia pelkästään sen rapiat 65. Haluttaisiin pysyä vierasmäärässä siinä alle 80 hengessä, mutta hiukan vaikuttaa että tuleekin isommat häät... Suurimmalla osalla serkuista on lapsia, mutta emme laske lapsia vieraisiin koska googletettiin ettei lapsia yleensä lueta vierasmäärään.
 4. Meidän häät on 2014 loppukesästä. Voimme tarvittaessa joustaa päivästäkin. Tämän hetkinen säästösuunnitelma olisi 4000€, mutta nyt kun täällä lueskelee niin varmaan pitää kertoa tuo kahdella. Häät olisi tarkoitus pitää pääkaupunkiseudulla, ihaninta toki Helsingissä. Ei taida kyllä raha riittää siihen joten olemme valmiita katsomaan paikkoja myös Nurmijärvi, Vantaa, Espoo, Järvenpää, Klaukkala, Tuusula alueelta. Miehen perhe osallistuu häihin maksamalla tilavuokran, se saa olla n. 1000-1500€ maximissaan. Kokonaisbudjetti olisi sitten 5500€, niin ja vieraita olisi tulossa 80-100. Yritetään kyllä pienentää vieras määrä, mutta kun on niin suuri suku...