Jump to content
Naimisiin.info

Marcia

Rouva
  • Viestit

    37
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Marcia kaikki viestit

  1. jewelska : Mulle kävin samalla tavalla. Kaasolle ja bm sanoimme, ettei heidän tarvitse tuoda lahjaa. Meillä bm antoi vielä lahjaksi kortin lisäksi rahaa. Sanoi, ettei hän olisi kehdannut tulla ilman mitään muistamisia ja olihan hänellä vielä puolisonsakin mukana. Kaaso ei tuonut mitään enkä häneltä odottanut muuta kuin korttia. Ei kuitenkaan sitäkään tullut. Vähän jäi harmittamaan, ehkä olen liian pikkumainen. Enemmän kuitenkin harmitti kaksi muuta tapausta. Ensinnäkin sulhon yksi parhaista ystävistä, joka ei tuonut korttia saati lahjaa. Ja toiseksi sulhon isä tuli uuden vaimonsa kanssa ja heidän lapsiensa kanssa, vaikka kutsussa oli ei lapsia-ilmaisu ja selkeästi nimetty, kelle kutsu on osoitettu. Onneksi nämä lapset oli jo isompia (n.15v), mutta arvatkaa aiheuttiko se istumäjärjestykseen muutoksia ja mukavasti sekaannusta hääpäivänä?! He eivät tuoneet muuta kuin kortin, joka mielestäni oli aika törkeää ottaen huomioon, että heitä oli neljä ihmistä ja jo pitopalvelulle jouduimme maksamaan heidän ruokailuosuutensa 4 x 25e. Hääpäivänä asia ei harmittanut, oli vaan ihanaa kun vieraat oli päässeet tulemaan, mutta näin jälkikäteen harmittaa sulhon isän toiminta. Jepjep, pikkumainen oon, mutta pakko purnata jossakin.
  2. Marcia

    Olitteko tyytyväisiä bändiin

    Emme olleet tyytyväisiä eikä olleet vieraatkaan (sanoivat kaikki ettei hinta-laatusuhde ole kohdallaan). Syy tähän oli se, että bändin laulaja lauloi hyvin epävireisesti eikä soittokaan aina sujunut. Ainoa asia, mikä jäi todella harmittamaan hääpäivän jälkeen.
  3. Marcia

    jääpäla " värillinen"

    Krääsäkaupoista nimenomaan löytyy muovisia (eri värisiä ja eri mallisia) jäädytettäviä jääpaloja. Esimerkiksi pari päivää sitten näin Lahdessa sellaisessa kaupassa kuin Lahden Pörssi erilaisia jääpaloja ja hinnat olivat n. 1-2 e luokkaa. Pakkauksessa oli n. 10 kpl jääpaloja.
  4. Caprille : Mä en valitettavasti osaa kommentoida pääruuan kermaisuutta, koska olen kasvissyöjä enkä ole koskaan maistanut härkäruukkua. Kuitenkin kasvissyöjänä voisin ajatella, että jos tarjolla olisi kermaperunoita ja kermaista gratiinia, voisi ne tuntua liian kermaisilta yhdessä. Itse kyllä pidän kermaisista ruuista, mutta voi olla moniakin ihmisiä, joille riisi lisukkeena olisi parempi vaihtoehto. Tämä vastaus ei varmaankaan auttanut ollenkaan. Meillä ei menua ole vielä täysin päätetty, mutta siihen tulee kylminä ruokina jonkinlaiset kalat (kasvissyöjinä en näistäkään tiedä, mutta kuulemma graavilohet ja sillit tms...), erilaisia salaatteja (sienisalaatti, kana-pastasalaatti, kotijuusto, feta ja/tai mozzarella salaatti ) ja ainakin marinoidut herkkusienet, kenties vielä jotain lihajuttua. Lisäksi tietysti leipää, voita/margariinia ja ehkä jotain muuta levitettä. Lämpimänä ruokana tulee ainakin kasvisgratiini, keitetyt vihannekset, keitetyt perunat ja joku lihajuttu. Jälkiruuaksi on sitten perinteinen hääkakku sekä kahvit. Lisäksi varmaan äitini leipoo jotain pikkuleipiä tms. Pitopalvelulta tulee maidot, kotikaljat, kahvit ja mehut kaupan päälle ja lisäksi hintaan kuuluu astiat. Hinta on n. 20 e / hlö ja menu mielestäni todella kattava. Lisäksi pitopalvelu laittaa yöpalaksi ainakin perunasalaattia ja kenties tarjolla on makkaraa, karjalanpiirakoita, munavoita ja jämä salaatteja. Tuskimpa kukaan kuolee nälkään ainakaan.
  5. Meillä meinasi käydä melkein samoin kuin yllä kerrotuilla. Olemme suunnitelleet häitä melkin 1,5 vuotta kun ystäväni ilmoitti noin kuukausi sitten, että hänpä järjestää häät tänä kesänä - kuukautta ennen meitä. Hän oli kopioinut monia ideoitamme ja hän oli kutsumassa juhliin paljon samoja vieraita, keitä mekin kutsumme. Hän kehtasi vielä naljailla, että eipä teidän häät tunnu miltään meidän häiden jälkeen. Koska olen aika pitkälti bridezilla, niin hermostuin asiasta. Tuntui, että tämä ystävä tahallaan yritti pilata häämme ties mistä syystä. Sanoin hänelle, että sen kun teet niin jos saat hyvän mielen pilaamalla toisen häät, joita on kuitenkin hartaudella suunniteltu pitkään. Nyt kyseinen ystävä on sitten siirtänyt omat häänsä vuoden päähän ja hän kysyi minulta, suostuisinko auttamaan häiden suunnittelun suhteen. Lupauduin tehtävään ja tajusin, että ilmeisesti hän ei tahallaan yrittänyt pilata häitämme viemällä ideamme vaan ehkä hän vain tarvitsi apua omien juhliensa ideoimisessa ja järjestelyssä.
  6. Me myös näemme toisemme vasta alttarilla, koska edellisen illan vietän kaason kanssa hotellissa ja aamulla suuntaamme kaason kanssa kampaajalle. Sieltä sitten menemme yhdessä limousinella kirkkoon, jossa sulho (toivottavasti) odottelee alttarilla. En ole taikauskoinen, mutta jotenkin on kiva tehdä niin, että sulho näkee vasta kirkossa mut hääpuku päällä.
  7. Marcia

    Ihanat kaasot!

    Pakko myös kehua omaa kaasoani. Häntä parempaa kaasoa en olisi voinut löytää. Kun reilu vuosi sitten pyysin häntä kaasokseni, innostui hän asiasta aivan älyttömästi. Vuoden aikana hän on tarjoutunut auttamaan järjestelyissä tauotta, ollut mukana valitsemassa hääpukua, osallistunut hääjuhlan suunniteluun ja tietääkseni suunnitellut minulle polttareita ( vaikka väittääkin, ettei mitään polttareita järjestetä. ). Hän on todella omistautunut asialle ja hän jopa hankki jonkin kansion, johon hän on kerännyt erilaisia ideoita liittyen häihin. Mitään hän ei ole kuitenkaan tyrkyttänyt vaan osallistuminen on ollut jotain aivan upeaa. Ainoa asia, mitä hän ei suostu tekemään on kirkossa lukeminen. Siihenkin syynä on kuulemma se, että hän alkaisi itkeä niin paljon, ettei lukemisesta tulisi mitään. Kaasoni on todella ihana ihminen ja en voisi vaatia häneltä enempää - vähempikin olisi riittänyt. Jos kaikki menee häissäni hyvin ( = jos mielenterveyteni pysyy kunnossa ), ei muita voi asiasta kiittää kuin kaasoani.
  8. Hehehehhe, mä sain just esteiden tutkinnan takaisin (läpi meni, jee!) ja pähkäilin saman asian kanssa. Päikyssä kirjotinkin asiasta, et pitääkö siihen lappuun kirjottaa tyylin seukkasin sen ja sen kanssa 6. luokalla neljä päivää jne. En kuitenkaan kirjottanut eikä kyllä huomattu maistraatin paperissa mitään kohta "Ilmoitamme, että olemme aikaisemmin solmineet avioliiton tai rekisteröidyn parisuhteen seuraavien henkilöiden kanssa:". Minun kohtaan ei tullut mitään, mutta mieheni kirjoitti kohtaansa entisen avopuolisonsa nimen, koska hän tosiaan on asunut kyseisen henkilön kanssa ihan virallisesti. Ei siitä ainakaan haittaa ollut, koska hyväksyttynä tuli tosiaan takaisin.
  9. Sain kutsut tehtyä ja laitoin sinne " Huomioittehan ystävällisesti, että kyseessä on aikuisten juhla " sekä tietysti kirjekuoreen kutsuttujen nimet. Vaikka kutsut eivät ole vielä lähteneetkään, on jo tullut paheksuvia kommentteja siitä, ettei lapsiaan saa tuoda mukanaan. En aio niistä kuitenkaan stressata, jääköön kyseiset henkilöt sitten tulematta. Laskeskelin eilen vieraiden määrää ja tosiaan olisi lähemmäs 50 henkilöä tullut kutsuttaviin lisää, jos olisimme lapsetkin kutsuneet. Ja jo nyt on vaikeuksia saada kaikki vieraat sopimaan juhlapaikkaan..
  10. Marcia

    Hääkaari mistä?

    Hong Kongissakin oli joku hääkaaren näköinen hökötys. Mahto vaan olla johonkin toiseen tarkoitukseen.
  11. Marcia

    Karaoke / SingStar

    Viime kesänä olin häissä, jossa ei ollut bändiä ja karaoke kesti kakunleikkauksesta aamun pikkutunneille eli yli 8 tuntia. Vaikka karaoken ystävä olenkin, niin pakko silti sanoa, että liika oli liikaa. Tietyt tyypit kävi laulamassa tiettyjä lauluja, joten kun Aikuisen Naisen kuuli kuudetta kertaa, niin kyllä alkoi tympästä.
  12. Marcia

    Jekkuja häävieraille

    Superviinuri maksaa jotain n. 450-500e riippuen siitä, minkälaisen setin vetää. Eli parasta tosiaan olisi olla hintansa väärti.
  13. Marcia

    Hääaskartelutarvikkeet netissä

    Itse tilasin Sinellistä ja olin kyllä tyytyväinen tuotteisiin. Netissä karkkirasiat näyttivät suttuisilta ja katkoviivat näkyivät räikeästi, mutta tilaamissani vaaleansinisissä rasioissa ei näy mitään katkoviivoja eivätkä ole suttuisia. Toimitus oli myös erittäin nopeaa, joten ei ole moittimista.
  14. Tuli tuosta ameeba-leikistä mieleen toinenkin vastaavanlainen leikki, tosin se vaan ei ole yhtä hauska enkä tiedä, sopiiko oikeastaan edes häihin, mutta jossain juhlissa voisi olla ihan hauska. Leikki menee niin, että ihmiset seisovat jossain tilassa ja alkavat esittäytyä toisilleen. Kaikki aloittavat samaan aikaan kättelyn eli esim. Heidi ja Sanna esittäytyvät toisilleen tyyliin "hei, olen Heidi" ja toinen vastaa "hei, olen Sanna" ja vaikka Minna ja Tanja esittelevät itsensä toisilleen. Esittelyn jälkeen henkilöt jatkavat eteenpäin(ei mitenkään rivissä, kaikki sekaisin vain eikä tarvitse odotella muita tms.) ja esittäytyvät seuraaville henkilöille, mutta tällä kertaa Heidi esittäytyykin Sannana ja toiste päin.Eli siis jos Heidi menee seuraavaksi Minnan luokse, Heidi sanoo olevansa Sanna ja Minna vastaavasti Tanja jne. Ideana on siis, että aina kun esittäytyy uudelle ihmiselle, niin pitää esittäytyä sillä nimellä, minkä edellinen esittäytyjä on sanonut. Pois leikistä pääsee silloin, kun joku esittäytyy sinulle sinun nimelläsi. Joskus on tullut kyseistä leikkiä leikittyä ja vaikka siinä ajatteleekin, että lähtee seuraamaan jotain ihmistä, jolla kuvittelisi olevan minun nimeni, niin huomaa useasti, että nimi on mennyt jo eteenpäin ja usein menee vielä sekaisin, kun miettii, et minkä ihmeen nimen edellinen sanoikaan. Leikki on yksinkertainen, mutta hirmu vaikea selittää, ettekä varmaan saanut mitään selvää koko kirjoituksesta.
  15. Marcia

    Makarooni salaatti ???

    Mun mielestäni herne-maissi-paprikat ja muut on ihan sopivia juhlaruokiin, jos kyseessä on esimerkiksi buffet-pöytä. Ja itse kasvissyöjänä muutenkin suosin kyseisiä ruokia. Näin vähän aikaa sitten mielenkiintoisen muunnelman perunasalaatista. Itse en sitä maistanut (katkarapujen takia), mutta muut sanoi, että hyvää oli. En sitten tiedä, sopiiko juhlaruuaksi tai edes tähän ketjuun, mutta laitetaan nyt ohje tänne: -Valmista perunasalaattia esim. Forssan tms. -Suolakurkkuja kuutioituna -Herne-maissi-paprikaa tai pelkkiä herneitä -Katkarapuja Kuulostaa ehkä hieman erikoiselta, mutta näyttipä tuo kovasti maistuvan.
  16. Marcia

    Jekkuja häävieraille

    Tuo mainittu stand up-koomikko on nimeltään Super Viinuri. Viime kesänä ainakin yhdessä jaksossa kyseinen henkilö esiintyi ja oli niin hauska tyyppi, että oli pakko tilata meidänkin häihin.
  17. Mä ostin pukuni jo joulukuussa ja häät ovat vasta elokuussa. Pukuja oli enää yksi kappale liikkeessä ja valmistus lopetettu, joten tavallaan "pakon" edessä olin liikkeellä näin aikaisin. Itselläni myöskin tarkoitus pudottaa painoa reilusti, joten hieman siinä pähkäilin, että onko järkeä olla näin aikaisin liikkeellä. Puku oli jo nyt sopiva ja myyjä sanoi, että sitä on mahdollista kaventaa reilustikin, jos oikein innostun laihduttamisen kanssa. Myyjän kanssa sovimme, että menen heinäkuun alussa eli kuukautta aikaisemmin sovittamaan pukua. Sanoipa hän vielä, että sesonkiaikana on tärkeää, että n. kuukautta aikaisemmin katsotaan korjaukset ja, että jos nyt meinaan laihduttaa niin tuskimpa sitten viimeisen kuukauden aikana enää niin paljoa painoa tippuu, että se vaikuttaisi jotenkin ratkaisevasti puvun muutoksiin. Kannattaa myös huomioida se, että jos pukua valmistetaan ulkomailla ja liike joutuu sen tilaamaan sieltä, voi tilausajat olla n. 3-4 kk:ta tai kenties enemmänkin. Onnea puvun etsintään.
  18. Marcia

    Servetit

    Tuo Vimpelin kirjakauppa vaikutti aika edulliselta, mutta en oikein ymmärtynyt niitä "lisäksi 5 e"-hintoja. Eli valistakaa pöljää (ja väsynyttä..), mitä tarkoittaa "Lisäksi 1 x 5 € kuva + teksti Lisäksi aloitusmaksu 5 €/kuva+teksti". Tarkoittaako tämä siis kertamaksua eli ei jokaisesta servietistä?
  19. Meillekin on tulossa hyvin rauhallinen hääpäivän aamu. Vietämme kaason kanssa hääpäivää edeltävän yön hotellissa, josta menemme klo 9 kampaukseen ja meikkiin(n. 500m). Siellä saamme sitten erillisen morsiushuoneen käyttöömme, jossa voimme myöskin pukeutua. Kampaajan kanssa sovimme, että kaikki(kampaukset, meikit, pukeutuminen) on valmista viimeistään klo 13, jolloin kuljettaja saapuu. Samalla heitämme tavarat hotellille ja jatkamme kirkkoon (n. 20 km). Autosta suoraan alttarille vaan. ;D
  20. Marcia

    Tuikkukippojen koristelu

    Hahahahah! Repesin tuota Fröken Strandin hienoa väkerrystä. Piristit työpäivääni. ;D
  21. Marcia

    Missä puku ylle?

    Olen myös pohtinut samaa asiaa ja luultavammin pukeudun hotellissa, jonne majottaudutaan kaason kanssa edellisenä iltana. Muutamissa kampaamoissa olen huomannut olevan morsiammille tarkoitettuja tiloja, joissa he voivat sitten pukeutua meikin ja kampausten jälkeen.
  22. Marcia

    Kravattileikki

    Ystäväni häissä osallistuin mieheni kanssa kyseiseen leikkiin muutama vuosi sitten ja mielestäni kyseinen leikki oli ihan hauska, koska yleisöstä juuri kukaan ei tiennyt kravaattejen vaihdoista. Muistaakseni kysymyksinä oli mm. kuka heistä puolisosi haluaa olla/kuvittelee olevansa (kysymys oli miehille, vaihtoehtoina esim. Matti Nykänen jne.). Tuohon leikkiinhän voi keksiä vaikka minkälaisia kysymyksiä eli ei kun mielikuvitusta peliin. Mekin hävittiin kyseinen leikki, mutta eipä hätää, voitettiin siitä sitten drinkkilippuja ja suklaata.
  23. Meillä sama juttu kun Murmelilla. Tietysti mielipide saattaa vielä muuttua, onhan häihin aikaa, mutta tällä hetkellä olen ainakin samaa mieltä. Jotenkin vaan en tahdo, et ihmiset saa sellaisen kuvan, et kutsutaan ne vain saadaksemme lahjoja. Sen takia emme myöskään laita tilinumeroa kutsuihin. Osa kutsutuista on sellaisia sukulaisia ja tuttuja, joita ei ole nähnyt moneen vuoteen tai on ollut vaan harvakseltaan yhteydessä, joten he voisivat helpostikin kuvitella meidän kutsuvan heidät lahjojen takia. Sulhasen kanssakin ollaan asiasta keskusteltu ja molemmat ollaan sitä mieltä, että loppujen lopuksi lahjoilla ei ole mitään merkitystä, tärkeintä on, että vieraat pääsee meidän kanssa juhlimaan.
  24. Marcia

    Mikä on teidän "laulunne"?

    Pörris : Tuo on aivan mahtavan ihana kipale! Meille tärkeä laulu on Yön Rakkaus on lumivalkoinen, koska tavatessamme festareilla ensimmäiset pusut vaihdettiin Yön esittäessä kappaletta.
  25. Meille myöskin sanottiin, että kirkon käyttö maksaa 100€ ulkopaikkakuntalaisille eli meille. Kuitenkin selvisi, että jos on joskus ollut jonkilaiset siteet kyseiseen seurakuntaan (kastettu, päässyt ripille, vanhemmat kuuluvat ko. seurakuntaan jne.), kirkko on ilmainen. Myöskään papin tai kanttorin käyttö ei maksa mitään.
×
×
  • Create New...