Jump to content
Naimisiin.info

kumpa oma mies kosisi jo

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän kumpa oma mies kosisi jo kaikki viestit

  1. voihan hitto . Olen vahingossa kirjoittanut siskoni vanhalla tunnuksella. Miten saa ilman tunnuksia kirjoitettua tänne? Sisko oli jättänyt kirjautumatta huomaavattaan.
  2. Täällä ilmoittautuu yksi kosintaa suunnitteleva nuori nainen. Ollaan puhuttu syksyn aikana että halutaan viettää loppu elämän yhdessä ym. Halutaan lapsia molemmat ja vanheta kunnes toinen "kaatuu" kuolee.Yksi ilta luin tätä sivustoa ja sain idean. Ollaan miehen kanssa menossa helmikuussa yhden bändin ,josta molemmat tykkää niin keikalle. Sain idean että, miksen minä kokoaisi itseäni ja tekisi ikimuistoisen illan / muiston reissusta. Ajattelin että, kun saapuisimme asunnolle illalla niin,pyytäisin miestäni valikoimaan muutamasta elokuva vaihtoehdosta mitkä laittaisin esille pöydälle. Jossa olisi Titanic ainakin.Sillä välillä kun mieheni valitsisi elokuvan, tekisin meille iltapalaa ja avaisin pullon valkoviiniä/ jotain juotavaa. Sitten laittaisin joko mieheni iltapalan/ elokuvan napostelu annokseen viereen rasian. Annan miehen huomata/ ihmetellä ,sitten sillä aikaa menen vessaan kokomaan itseni vähän lisään meikkiä ja rentoudun. kun olen saanut koottua itseni kasaan, menen keittiön kautta hakemaan lasit ja miehen viereen ja oon "jokos päätit"? niin minkä elokuvan katsomme . Sitten ruvetaan kattoon ja jossain kohtaa oon hänelle maista säkin kuin hyvää tää on sir sanon mitä tossa on ? sir mä otan esiin läppärin ja ylutubesta Titanic taustalle sen biisin ja otan miestäni kädestä kiinni katson silmiin ja kysyn. Haluatko olla mulle se mies, joka on munkanssa koko loppuelämän. :)vuoden päästä on karkausvuosi ja päivä silloin vimeistään yrittäisin jos en saisi itseäni tekemään tota.. Olen jumalaton ikuinen romantikko. Mieheni voi eksyä tänne vähän tutkimaan. apuaaah . Hehh. Oon joskus vihjannut leikkisästi että mä lasken päiviä vuoteen 2016 ,että tiedäks tapahtuuks silloin mitään . . Molemmat ollaan aika huumoritapasia. Mieheni myös on jotain " vihjannut" että kun tulee vuosipäivä taas ,niin silloin kun mä saan toisen ammatin niin ois ehkä kaksinverroin juhlittavaa. Mutta mutta en usko ihan ,että hän kosisi silloin. Minulla on takana ainakin yksi tosi kamala ja sydäntä särkevä suhde. Jossa mies leikki mulla,petti miten ehtikin ja jätti nyt syntymäpäiväni. Tähän liittyy myös se ,että mulle lupaili asioita jota mies normissa suhteessa naiselle kuuluu antaa ym. Hän kohteli mua kun roskaa. Sain kiinni mieheni yhden muijan kanssa sängystä.Olin päässyt aikaisemmin töistä ym. Kotiin mentyä löysin sen aikasen mieheni sängystä sen muijan joka odotti sen jäljen lasta ex miehelleni. jostain syystä en anna itseni uskoa enään niin helposti mitä vaan ym. Anteeksi kirjoitusvirheeet. Yleensä kirjoitan koneella mutta , nyt kirjoitan pienellä näytöllä ja kivikausi puhelimella.Onhan tässä netti ja kamera mutta , ei ole mikään hieno kosketuspuhellin. Toivottavasti jotain tästä saitte selvää. Toivotan kaikille onnea ja rohkeutta kosasta miestään.
  3. Kiitos Tiuku. avasit silmiäni =)... En tiedä miten edes satuin asiaa miettimään mutta tajusin että ei meillä mikään kiire ole. Ollaan niin nuoria ja elämä edessä. =)... Hirilore: Ollaan mieheni kanssa kyllä puhuttu että joku päivä menisi naimisiin ehkä tai semmoista. Kiitos molemmille. =)
  4. En myös ymmärrä niitä jotka esittelee blig sormuksii ym. Yhdyn Tipzillaan. Mun mielestä ei väliä ole sillä sormuksen koolla ja onko timantteja vai ei. Ite tykkään ihan yksinkertaisesta sellainen riittää myös mitä mies on vaikka kattonut. =).. Mutta toivotan kaikille kosinnan odottelua ja myöhässä uutta vuotta =)..
  5. Olen samaa mieltä teidän kanssa. Itse kyllä haluan mennä joskus kihloihin ja naimisiin. On tässä alkanut tulla kiusallinen olo kun pari kaveria on menneet kihloihin jne. Sitä ite tahtois joskus myös mennä itse. Se olis sellainen merkki kaikille että ollaan vakavissamme jne. Ollaan seurusteltu 1 vuosi 3 viikkoa. Mitä teen ?
×
×
  • Create New...