Jump to content
Naimisiin.info

kihveli

Rouva
  • Viestit

    39
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä kihveli

  • Syntymäpäivä May 8

Profile Information

  • Gender
    Female

kihveli's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. kihveli

    1. Hääpäivä

    Hei! Minä ostin miehelleni kirjan (lempikirjailijansa) paperihäiden kunniasta, hieman minua nolotti, kun itse sain timanttisormuksen. Mutta mies piti lahjastani ja minä saamastani ;D, eli loppu hyvin, kaikki hyvin
  2. Hääpäivä oli toiveidemme täyttymys ja aika meni sen jälkeen viikon verran upeaa päivää muistellessa, mutta sen jälkeen minulle iski arki. Menin takaisin töihin ja päivät olivat kiireisiä, mutta olin tottunut touhuamaan kaiken vapaa-ajankin. siitä meinasi iskeä paniikki, lue: tässäkö tämä olikin? Onneksi aika on tasannut tunnelmat ja nyt vaan nautin saadasseni olla Rouva! Toisaalta haluaisin elää vieläkin päivän uudelleen, mutta koska se on mahdotonta, olemme suunnittelemassa 1v. hääpäivä juhlia ystävillemme samassa paikassa missä häitämme juhlittiin!( Tottakai paaaaaaaaljon pienemmällä budjetilla!)
  3. kihveli

    Suuteloittako kirkossa?

    Kyllä, mutta väärässä kohtaa. Onneksi pappiakin vain hymyilytti. :-X
  4. Vastasin todella haikeaa, koska tyttönimeni oli aika harvinainen ja jo kuolleet vanhempani, varsinkin isäni olisi toivonut nimen jatkuvan. Mutta miehelläni on jo ex-suhteesta lapsi, niin hän ei olisi voinut vaihtaa nimeään. Ja sen verran vanhanaikainen olen, että jos mekin joskus lapsia saadaan, haluaisin meille saman nimen. Eikä mun uudessa nimessä mitään vikaa ole, olin vain niin kiintynyt omaani. (PS. Minua lohdutti se, että olen loppuikäni omaa sukua H..., vaikka nykyään olenkin Rouva L...)
  5. Meillä oli 40 vierasta, joista n. 5 lasta. Lisäksi osa ystävistämme oli raskaana/ imetti, eli n. 30 juovaa vierasta. Määriä en enää tarkkaa muista, mutta tässä n. määriä (halusimme tarjota paljon hyvää ruokaa ja juomaa) n: 7 plo kuohuavaa (alkumaljat) n. 12 plo valkoviiniä n. 8 plo punaviiniä n.2,5 l konjakkia n. 1 l kermalikööriä n. 3 koria olutta n. 1 kori siideriä tietenkin lisäksi tulivat holittomat juomat, määrä/ hlö voi kuulostaa isolta, mutta kukaan ei ollut älyttömän kännissä, vaan kaikilla oli hauskaa! Ja paljon jäi vielä yli, eli meillä on ollut mukavia kosteita hetkiä ystävien kanssa vielä jäiden jälkeenkin!
  6. kihveli

    Turun seutu

    Hei! Turussa mekin sanomme Tahdon. 19.6.04 on Se päivä ja kirkko on Martin Kirkko ja juhlia vietämme keskikaupungilla tilausravintolassa. Ei enää kauan H-hetkeen.
×
×
  • Create New...