Jump to content
Naimisiin.info

--Riina--

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

--Riina--'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minä pidän myös sormusta "ihmisten ilmoilla" eli töissä ym. En kotona, lenkillä, salilla tai kaupassa käydessä.
  2. Meidän häissä on kymmenen alle 12-vuotiasta vierasta. Pienille vieraille on varattu häämenun lisäksi myös lasten menu, jossa nakkeja, lihapullia ja ranskalaisia. Lisäksi lapsilla on leikkihuone, jossa on sipsejä, karkkeja ja muita herkkuja, piirustuspaperia ja lasten elokuvia. Lapset istuvat juhlassa vanhempiensa vieressä.
  3. --Riina--

    Hääparilla oma pöytä?

    Meille tulee oma pöytä. Tällä tavoin kaikki vieraat näkevät meidät ja me heidät. Ympärillämme on myös tilaa tulla juttelemaan muita häiritsemättä ja muiden kuulematta. Morsiuspuvun kanssa tarvitsee myös tilaa ja on ihana istua välillä miehen kanssa kaksin. Pääasiassahan olemme vieraiden kanssa juhlatilassa, terassilla ja ulkoalueella keskustelemassa ja viettämässä aikaa.
  4. Mies kosi valitsemallaan sormuksella, joka oli valkokultainen flakka yhdellä 0,5 ca briljantilla. Timantti on erityisen laadukas ja Hearts and arrows -hionnalla. Hintaa sormuksella oli 4 500 euroa. Vihkisormukseksi valitsin Eternity ringin, jossa flakkamalli ja timantit ympäri sormuksen. Tällä on hintaa 1 500 euroa, mutta alennuksesta sen sai 900 eurolla.
  5. Meillä on häät, joihin on kutsuttu molempien perheet ja joitain ystäviä. Tunnemme molemmat kaikki vieraat ja morsiammen ja sulhasen vieraat tietävät toisensa. Toiveissa on intiimit häät, joissa vieraat viihtyvät.
  6. Meillä on ravintolahäät pääkaupunkiseudulla ja vieraita tulee alle 50. Panostimme juhlapaikkaan, hyvään ruokaan, juomiin, kukkiin ja morsiuspukuun. Iltahäihimme kuluu kaikkine järjestelyineen noin 9 000 euroa. Häämatkalle emme lähde, sillä olemme olleet molemmat matkalla ennen häitä. Onneksi päivä tallentuu valokuviin ja muistoihin ja saamme jakaa sen läheisten kanssa. Summa tuntuu silti isolta.
  7. Laitoimme kutsut postiin kaksi kuukautta ennen häitä. Samoihin aikoihin olen saanut itsekin hääkutsut keskimäärin. Kerran kutsu tuli viisi kuukautta aiemmin ja muistan ihmetelleeni, että olipa aikaisin.
  8. Ajatuksena oli, että puku maksaisi alle 1 000 euroa. Olin katsellut netistä Provinias-pukuja ja liikkeessä ne erosivat mielestäni niin paljon muista puvuista, että päädyin lopulta sellaiseen. Puku maksoi 1 700 euroa, mutta on upea.
×
×
  • Create New...