bizkiz

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About bizkiz

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Etsin Vesa Erkkilän kappaleen Siinä on rakkaus sanoja - löytyisiko keneltäkään?
 2. Täällä ei taida seikkailla kovin montaa NJK-morsiota... onkos kukaan järjestänyt vesibussikuljetusta johonkin saariravintolaan? Minkä yhtiön busseihin sais tuoda omat kuohujuomat mukaan? (Heh, ihan pussikaljaristeilylle ei olla lähdössä )
 3. Aiempi kyselyni taisi hukkua toiseen viestiketjuun, joten nostetaanpa tämä tänne: Mistä olette tilanneet kalvosinnapit sulhaselle? Haussa olisi simppelit pyöreät hopeansävyiset kalvosinnapit, jossa sulhasen nimikirjaimet. Esimerkiksi näin: http://img2.etsystat...l.309618686.jpg http://www.thepinkmo...n cufflinks.jpg http://www.cuffart.c...ngraved/vs2.jpg Onks tiatoo? Aika moni suomalainen korukauppa myy vain kalevalaa tai hyvin perinteisiä kultaisia kalvosinnappeja, mikä ei ehkä istu ihan tälle sulholle.
 4. Tietääkö kukaan mistä saisi simppeleitä nimikoituja kalvosinnappeja? Darling, kauanko nappien tulossa kesti? Tyyli hakusessa olisi jotain tällaista: http://img2.etsystatic.com/000/0/5852836/il_fullxfull.309618686.jpg http://www.thepinkmonogram.com/image_cache/original/36689/tycoon+cufflinks.jpg http://www.cuffart.com/images/engraved/vs2.jpg Kovin kaukaa en uskaltaisi enää tilata, kun häihin on enää reilu 2kk aikaa...
 5. Täällä on paljon huikean ihania kuvia upeista kampauksista! Todella monessa vaan on olkaimeton puku, joka tuo kampauksen kauniisti esiin. Minulle ei olkaimetonta tule, vaan hihaton venepääntiellä varustettu puku. Löytyisikö ideoita, millainen kampaus kannattaisi laittaa? Minulla on pitkähköt suorat vaaleat hiukset ja bonushaasteena otsis.
 6. Hep, perinteitä tänne kans! Oon kovasti ihmetellyt näitä teema- ja teemaohjelma-kysymyksiä. No, meidän bileiden teema ois niinku häät, ja ohjelmassa ois niinku juttuja joita häissä tehdään. :-) Ihanaa!
 7. Onko kukaan järjestänyt häitä NJK:lla siten, että juhliin olisi varattu vain sali ja baariveranta, jolloin eteläveranta jää ravintolavieraiden käyttöön? Kokemuksia?
 8. Nää ois menossa naimisiin Suomenlinnassa elokuussa 2013, juhlat on toisella saarella. Pari käytännön kysymystä: - Oletteko menneet Suomenlinnaan lautalla vai omalla venekyydillä? Jos lautalla, niin kuinka paljon aiemmin? Meillä on vihkiminen klo 14. - Ootteko vaihtaneet vaatteet jo mantereella, vai vasta kryptassa / sakastissa / jossain muualla, missä? - Tarvitseeko kirkko koristuksia?