Bluus

Aktiivijäsen
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

About Bluus

 • Rank
  Juniori
 1. Meidät vihittiin luonnossa, odottelimme vihkipaikalla sulhon, vihkijän BM:n ja toisen kaason kanssa valmiina vieraita.
 2. Meillä oli vihkiminen klo 16, ruokailu klo 17, kakkukahvit n. klo 19 ja iltapalaksi pizzabuffet klo 22.30. Vieraat olivat haltioissaan iltapalasta, hyvin maistui ja tuli tarpeeseen. Juhlat jatkuivatkin klo 4 saakka.
 3. Mä löysin vihdoinkin kengät, alkoi jo epätoivo iskeä.. Nämä siis: http://www.bianco.fi/naiselle/keng%C3%A4t/party/hong-shoe/black/531844 . Kengät on mulle hirmuisen tärkee osa asua ja yks tärkeimpiä asioita oli, että ne sopivat yleisesti tyyliini ja pystyn niitä jatkossakin käyttämään.
 4. Mä käärin ranteeseen Kalevalan Iris-käädyyn ja kaulaan lainaan ehkä joko mummilta yhden hopeakorun (ketjun vaihdan ehkä mustaan satiininauhaan, ehkä..) tai ystävältäni hematiittihelmet. Puvussa sydänpääntie ja miehustassa valkeita sulkia, joten en mitään hirveän krumeluuria halua. Tai ehkä ostan jonkun kivan kaulakorun mustalla yksityiskohdalla. Korviksia en käytä.
 5. Niin, ja toki myös onnittelumaljat tarjotaan (kuohari/Pommac).
 6. Me laitettiin varsinaiseen kutsuun vaan juhlapaikka ja sit juhlainfoon maininta, että vihkiminen tapahtuu ulkona säävarauksella. Ilmoitettiin paikka, mihin kokoontua, jossa saa sitten lopullisen infon vihkipaikasta. Helpoin oli tehdä noin, koska ei jaksettu alkaa selittään, että mikäli sää on suosiollinen, kokoontumispaikalta lähtee bussikyyti vihkimispaikalle ja mikäli taas sataa, vihkiminen on juhlapaikassa (kokoontumispaikka).
 7. Me pyöriteltiin pitkään tuota avec-asiaa ja tultiin siihen tulokseen, ettei niitä tarjota. Häät siis A-oikeudet omaavassa ravintolassa. Saadaan boolia 14 l enemmän sillä rahalla, joten mieluummin boolia sitten, uskon vieraittemme pitävän siitä enemmän kuin aveceista.
 8. Meillä tarjotaan iltapalaksi pizzabuffet ja pääruoan rääppiäiset, eli mahdollisesti salaatteja ja uunilohta, mitä nyt sitten sattuu jäämään.
 9. Me tarjotaan onnittelumaljat, ruokaviinit (määritelty max. pullomäärä mitä avataan, pullot valmiina pöydissä) ja illalla booli (34 l). Juhlapaikalla A-oikeudet, joten loput juomansa saavat vieraat kustantaa itse.
 10. Meillä tarjolla perinteiset vesi, maito, mehu, kotikalja + tietysti kahvi ja tee. Baarista saa sitten käydä omalla kustannuksellaan ostamassa muuta juotavaa.
 11. Meillä kihlautumisesta tulee häiden aikaan n. 11 kk, yhdessä ollaan siihen mennessä oltu yli 7 vuotta.
 12. Meidän kutsut lähtee maailmalle ensi viikolla, häät elokuun tokavika viikonloppu.
 13. Vähän OT kun ei liity maistraattiin, mut me saatiin Oulun käräjäoikeudesta käräjänotaari vihkimään meidät juhlapaikalle Oulun ja Kuusamon keskivaiheille virka-ajan ulkopuolella. Kannattaa siis Oulun liepeillä asuvien kysellä käräjäoikeudestakin vihkijää.
 14. Pidän kesäloman häiden aikaan elokuussa, kaksi viikkoa ennen ja viikon häiden jälkeen. Mieluummin olisin pitänyt toisin päin, mutta häät ovat 300 km:n päässä asuinpaikkakunnaltani joten vähän pakko olla enemmän aikaa järkkäilyyn.
 15. Niin, tiedän, mutta jotenkin itselle tuntuu helpoimmalta ajatella noin (eikä totaali loppusumma järkytä kun sitä ei laske.. ). Yhteisesti siis sovittu, että juhlaan kulutetaan x-määrä rahaa joka yhdessä säästetty. Loput tilpehöörit kumpikin maksaa omasta pussistaan ja käyttää rahaa niin kuin parhaaksi näkee. Tokihan nekin hääkuluja ovat.