Jump to content
Naimisiin.info

Sasba

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Sasba's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Onko kukaan pitänyt häitä jossain leirikeskuksessa yms. häitä (tai jotain juhlia) porvoon seudulla? Suunnitteilla rennot häät omine ruokineen ja juomineen, jossa yöpymismahdollisuus ja mielellään sauna, mutta paikkaa on hankalaa löytää n. 50 vieraalle. Stenböle tarkkisissa olisi ollut täydellinen paikka muuten, mutta ruokailua ei oikein saa järjestettyä niin monelle siellä..
  2. Eniten pelottaa, että riittäkö rahat kaikkeen "pakolliseen" (suomennettuna: kaikkeen mitä minä pidän pakollisena ja haluan kun ei ihan kaikesta turhastakaan vaan voi luopua ) Toiseksi pahin pelko että vieraat ei osaa käyttäytyä ja juoda sivistyneesti vaan alkaa kännissä riehumaan. Hyvin paljon mahdollista kun molempien suvusta löytyy näitä tapauksia jotka ei sovi yhteen alkoholin kanssa. Ja listaa voisin jatkaa vaikka kuinka kauan. Kyllähän niitä pelkoja löytyy ja löytyy. En vaan osaa olla stressaamatta turhista. Mitenköhän hermona olen kun pari kuukautta häihin kun nyt vielä vuos ja kaksi kuukautta..
  3. Itse maksetaan kaikki. Alunperin piti tulla joku about 500 mun äidiltä ja jonkun verran isältä, joka joskus luvannut maksaa hääni kun naimisiin päätän mennä mutta kun äidillä on taloudellisia ongelmia ja minulla meni välit isään niin eipä ole sieltä nyt mitään apuja tulossa. Nyt 2000 - 3000 pakko järjestää 50 henkilön häät ja vähän jänskättää saadaanko sitäkään kasaan nyt vuodessa kun mies on opiskelija ja minulla alkaa äitiysloma parin kuukauden kuukauden päästä joten tulot ei aivan päätä huimaa. Mutta eiköhän tämä nyt tästä, häitä en rupea siirtämään, jos näyttää että ei rahat riitä niin jostain sitten luovutaan taas. Tärkeintä on että pääsee naimisiin rakastamansa miehen kanssa, ei se juhla..
  4. Meillä n. 50 henkilön häät ja toisaalta tuntuu isolta määrältä vieraita ja haluis vielä vähän karsia tuota porukkaa, vaikka siinä on vaan lähisuku ja kaikki kaukaisemmat sukulaiset ja kaverit joutunu jättämään pois. Että kyllä tuolla määrällä ihmisiä ihan suht koht isot häät mielestäni tulee, mutta helposti sais kasaan sen satakin vierasta. Äänestin 60-80.
×
×
  • Create New...