rouvaksi14

Morsian
 • Content count

  60
 • Joined

 • Last visited

About rouvaksi14

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mä tein sen!!! menin pukukauppaan sovitin ja löysin sen unelmani... Joka on myös yllättävän imarteleva vyötärö näyttää melkein hoikalta..
 2. Oma rakkaani kosi tapaamis paikassamme karkaus päivänä... Olin aamulla ollut "romanttinen" ja kysyin herätessämme sängyssä, että mennäänkö kihloihin vastaus oli murahdus. Illalla olimme sitten ostoksilla ja samassa paikassa missä olimme tavanneet mieheni polvistui ja kysyi tulisinko vaimokseen. <3 vastaus oli onnesta itkevä kyllä.
 3. Eksyin nyt väärälle sivulle itse siis sanon tahdon jo ensi kesänä... mutta olemme järjestämässä häät pk seudulla ja paikka varattiin jo vuodenvaihteen jälkeen ja meinas tulla kiire... yllättävän paljon asioita täytyy tehdä jo yli vuotta ennen. Ellei sitten järjestä pienempiä häitä..
 4. Meille kanssa tulee varmaan toi ilmapallo idea juhlamaailmasta löytyy mahtavia palloja..
 5. minä 22 ja mies 24..
 6. Meillekkin on tulossa perinteiset nuorisoseuran talolla vietettävät häät. Häitä edeltävän yön olen vanhemmilla. Isä saattaa alttarille yms.. kaikkia hääleikkejä en ymmärrä mut kyllä jotain pitää olla ja polkaista aijon ja kovaa
 7. Täälläkin olisi yksi pullukka morsian en edes ole uskaltanut mennä pukuja katsomaan kun pelkään että lähden itku silmässä kotiin.... ehkä täytyy tyytyä netti ostoksiin.
 8. Meillä tarkoitus ottaa 3päivää ennen häitä ja viikko häiden jälkeen ja sit syys tai loka kuussa loput lomat ja lähdetään sit oikealle häämatkalle. tosin lähdetään häiden jälkeiseksi viikoksi arkea pakoon ja mökkeilemään ja annetaan aikaa vain toisillemme.
 9. me ollaan häiden aikaan oltu yhdessa reilu 3 vuotta yhdessa asuttu reilu 2,5 oikeampaa miestä en itselleni voisi löytää.
 10. meillä noin 10 000 sis häämatka vieraita ollaan kutsumassa noin 130... viinat virosta ruuat pitopalvelusta. tilpehööriä hankitaan pikkuhiljaa..
 11. meillä on klo 15 pieni seurakunta niin 10-14 ajat on hautaukselle
 12. Mä oon nyt jo ilmoittanut ei KIITOS polttareille. MUTTA kaasot ei tunnu ymmärtävän
 13. Mut saattaa isä..on kovin innoinssaan jo nyt puhetta jännittää enemmänki