pmp

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

  Never

About pmp

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Mulle ei tule kaiverrusta ollenkaan, koska mun sormukseen ei sellaista oikein saa. Kihlasormuksessa oli yllätyskaiverrus: LOVE (sydän-kuvio) of my life ja sitten siinä oli päivä, jota en myöskään tietenkään tiennyt. Musta ylläri oli kiva, joten pistäkääpä miehet keksimään. Miehelle tulee sormukseen siis vihkisormukseen päivämäärä muistaakseni. Sille tehdään Sandbergilla uniikki-sormus ja tilauksesta on jo aikaa, joten en muista, mitä siihen laitettiin.
 2. Meillä maljat kohottaa kaaso ja BM yhdessä. Morsiammen isä ja äiti molemmat pitävät puheen, mutta avsta myöhemmin. Kaason ja BM maljapuhe on lähinnä tervetulotoivotus ja info hetki ja heilläkin on jotain puheentynkää vielä myöhemmälle illalle, jos olen oikein ymmärtänyt. Pyrimme muutoinkin pitäytymään tiukasta etiketistä ja toimimaan siten kuin tuntuu parhaimmalta itsestämme. Sulhasen vanhemmat ovat turhan "ujoja" puhetta pitämään.
 3. Meille tulee avioehto koskemaan mieheni perheyritystä ja sen omistajuutta. Kaikki muu omaisuus asunto, autot, mökki onkin meillä yhteisissä nimissä. En tule siis saamaan erotilanteessa firmaan osakkeista tai osingoista etc. mitään. Mun mielestä asia enemmän kuin ymmärrettävää, eihän minulla niihin rahoihin ole osaa eikä arpaa. Tässä ei mielestäni ole kysy luottamuksesta tai sen puutteesta vaan siitä kunnioituksesta sitä vaivaa nähden, jota koko heidän perheensä on firman eteen nähnyt. Minä en ole sen eteen joutunut koskaan tekemään mitään enkä vastaisuudessakaan puutu toimintaan mitenkään.
 4. Mun miehelle tulee vihkisormua. kihlasormus ei ole enää mieleinen ja on muutoinkin huonoksi mennyt. Mies totesi, että jos mä saan hienon sormuksen niin miksei hänkin. Teetimme hänelle sormuksen värillisellä timantilla. Nyt on miehelläkin jotain, mistä hän on ylpeä ja jota sormeensa onnelllisena odotteleepi.
 5. Me ollaan sovittu sellainen käytäntö, että teetämme ompelijaal asut kaasoilleni ja me maksamme ne. Ne jäävät heille lahjaksi ja kiitokseksi. Vastaavasti BM ostimme myös asun. Koen, että asut olisivat tuleet heille liian kalliiksi, joten tässä meni kaksi kärpästä yhdellä iskulla - asut ja lahja! Kiitokseksi teemme mekin heille illallisen ja yhteisen muistelon häistä kesän lopulla.