Jump to content
Naimisiin.info

Tharula

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Tharula's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei kaikki! Meille tulee 80 vierasta, joista 60-70 juo. Olen nyt tätä juomapolitiikkaa tässä pyörittänyt edes takaisin ja nyt löin lukkoon tämmöisen setin: 5 ltk siidereitä (eri makuja), eli yhteensä 150 tölkkiä 5 ltk kaljaa, eli 150 tölkkiä Giniä 3 litraa eli 75 annosta (4cl) vodka 3 litraa 75 annosta Vaalea rommi 3 litraa 75 annosta Arrack (tumman rommin tyyppinen) 3 litraa 75 annosta. (meille tulee baarimikko joka sekoittaa juomat) Punaviiniä 4 kpl 3 litran tonkkia eli 120 annosta (12 cl) Valkoviiniä 4 kpl 3 litran tonkkia eli 120 annosta Kuoharia 9 litraa eli 75 annosta Ainoa mitä nyt mietin on tuo viinien riittävyys. Koska yhteen drinkeistä tulee myös 6 cl punaviiniä.... Pitäisiköhän niitä napata varmuuden vuoksi yhdet tonkat lisää?
  2. Moikka! Meillä ajatuksena on, että yksi ystävä tulisi hoitamaan baarimikon virkaa. Ensin ajattelin laittaa vain baariin drinkki-ohjeet ja sitten vieraat saisivat itse sekoitella, mutta siten ajattelin että mahtaakohan mennä ihan sotkuksi? Meille tulee noin 5 drinkkiä, alkoholeina vaalea rommi, arrack,vodka ja gin. Näitä sitten jatketaan mm. colalla ja spritella. Lisämakua tuovat appelsiini-, lime- ja sitruunalohkot ja mahdollisesti minttu ja sitruunamelissa tuoreena (jos löydän niitä). Nyt keksin tuossa, että ois hauska tarjota kuumaa kaakaota mintulla/triplesecillä, ksoka meidän häät on helmikuussa. Luulisi onnistuvan kun laittaa vaan termarin täyteen kuumaa kaakaota? Eli drinkit yksinkertaisia, jolloin myös kouluttamaton ystäväkin pärjää. Lisäksi sitten tarjoillaan puna- ja valkoviiniä, siideriä ja kaljaa. Sitten ajattelin hommata sinne drinkkikoristeita ja jäät tulevat tutun ravintolasta. Nyt ongelmana on vain se, että miltä kuulostaa, jos baarin lasit olisivat muovisia? ja mistähän semmoisia mahtaisi löytää? Jotenkin prisman ja sittarin vaihtoehdot tuntuvat vähän mauttomilta. Muuten tarjoiluastiat tulevat pitopalvelun kautta ja hehän vievät ne sitten mukanaan illalla. Ajattelin kertakäyttöisten lasien kanssa pääseväni helpommalla tiskien kanssa
  3. Heippa! Itse suunnittelen hääpuvun vaihtoa, ajatuksena olisi toteuttaa se häävalssin jälkeen. Mieheni on eri kulttuurista ja siellä on yleensä kaksi päiväiset häät, jolloin toisena päivänä pukeudutaan punaiseen mekkoon. Tai jos häät ovat supistettu yksi päiväiseen, silti morsiuspari vaihtaa releet jossain kohtaa. Miehen siskolla taisi olla kolme mekkoa Ensin se valkoinen, sitten lähtömekko ja seuraavana päivänä vielä uusi.
×
×
  • Create New...