Pmyy76

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Pmyy76

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meillä oli tällainen kutsuteksti: Nyt on lähellä tuo päivä suuri, siksipä kutsun saattekin juuri: Syyskuun xx. päivänä 2006, kl 17.15 Vantaan Pyhän Laurin kirkossa toisemme saamme, jonka jälkeen matkamme puolisoina jaamme. Backaksen kartano on juhlamme majana, sen jälkeen vain taivas on rajana. Hääjuhlaa voimme puoleen yöhön jatkaa, sitten meidän täytyykin jatkaa matkaa. Pukekaa siis yllenne juhlapuku, rakkaat ystävät ja suku. Tulkaa kanssamme juhlimaan, yhteistä onneamme iloitsemaan. xx xx & xx xx Vastausta pyydetään 14. elokuuta mennessä puh./ xx puh./ xx puh./ xx
  2. Yhteenkuuluvuuden tunne ja se, että voi jakaa elämänsä rakastamansa ihmisen kanssa. Hienoa että parisuhde virallistettiin ja julkistettiin: on hienoa olla toiselle tärkeä ihminen ja omistaa sormus nimettömässä merkkinä varattuna olemisesta (ja olla nimettömän merkistä ylpeä). On myös varmempi olo siitä, että suhde kestää. Hassua on sekin, että joskus kaukana pidetty ajatus naimisiin menosta on nyt toteutunut. Kaikki tapahtui lopulta niin nopeasti, palat loksahti paikalleen, ja oikea mies löytyi.
  3. Me valittiin "SAMAAN SUUNTAAN", koska molemmat suunnistetaan. Nimi viittaa suunnan ottoon suunnistuksessa. Useat hääauton tekstit ovat tylsiä ja liikaa käytettyjä.