mmm90

Morsian
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About mmm90

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Ja sellainen lisäys muuten vielä äskeiseen kommenttiini, että jos haluaa Solbackenista vastauksen, kannattaa soittaa eikä laittaa s-postia.
 2. Meillä häät toukokuussa 2014. Tällä hetkellä vaihtoehtoina Väinölä ja Solbacken. Ollaan luultavasti kallistumassa Väinölään, vaikka vuokra onkin vähän korkeampi kuin Solbackenissa. (Väinölä 950e, Solbacken 600e/viikonloppu.) Väinölässä saa mennä pe koristelemaan, la lähteä muistaakseni klo 02 pois, ja siivous su. Samoin Solbackenissa. Väinölä on mun mielestä tunnelmallisempi ja tilat kivat sisältä. Molemmissa on se miinus, että piha ei ole kovin suojaisa. Väinölässä tie vieressä, Solbackenissa taas naapuritalo ihan vieressä ja omistaja asuu siinä talon yläkerrassa. Väinölässä tosi mukava isäntä, joka otti meidät hyvin vastaan ja selitti asiat, joita emme olisi ehkä edes keksineet kysyä. Väinölä on myös lähempänä tuusulan kirkkoa kuin Solbacken. Molempiin paikkoihin saa viedä omat ruoat ja juomat. Käytiin myös Hyrylän torppaa katsomassa. se oli ihan ok. Talon mies vähän outo ja meitä ärsytti, että lisätunneistä veloitetaan tunti kerrallaan. Ärsyttävää rahastusta, Kesärinteeseen soitin myös äsken, ja sanottiin, että meidän päivä on jo varattu ja muutenkin aikoja vaikea saada häille, koska siellä järjestetään leirejä. Meille tulee n. 60 vierasta.
 3. En ajatellut lähettää save the date -kutsuja, mutta mieli voi vielä muuttua. Tärkeimmille ihmisille kerron kasvotusten tai puhelimessa, että laittaa päivämäärän ylös.
 4. Meillä vajaa 60. Ensin laskettiin että noin 80, mutta karsittiin sukulaisia vähän ja kavereiden poikaystävät, joita en tunne juuri ketään. Ajattelin että kaasojen poikaystävät saavat tulla, jos kaasot niin haluavat. Tämä ihan säästösyistä. Olisihan se kivaa jos voisi kaikki kutsua, mutta säästää aika paljon, kun karsii esim 20 vierasta.
 5. Luultavasti laitamme tilinumeron erilliseen info-lappuun. Ajattelin jotenkin muotoilla, että lahja voi olla rahaa, tavara tai jokin esitys tms hääjuhlan aikana. Ja mukaan myös bestmanin yhteystiedot, jolle juhlassa tapahtuvasta numerosta voi ilmoittaa. Ajattelin, että tällä tavalla saadaan samalla myös hauskoja ohjelmanumeroita eikä niitä tarvitse niin paljon erikseen suunnitella
 6. Luultavasti asetelen yksin, vaikka se onkin kovin jännittävää. Isä on kuollut, enkä oikein halua siihen ketään muuta.
 7. Häitä vietämme toukokuussa 2014. Olen silloin 23 ja mies 27. Opiskelen vielä, valmistun ensi keväänä jos kaikki menee hyvin. Mies tekee parhaillaan lopputyötä onneksi palkallisena. Joudumme myös muuttamaan opiskelijakämpästä pois ensi keväänä. Eli ei vakain mahdollisin elämäntilanne, mutta en tiedä tuleeko sellaista vähään aikaan ja ehkä sillä ei ole väliäkään
 8. Onko kellään viimeaikaista tietoa miekan maatilasta? Käytiin eilen katsomassa onko se ylipäätään enää pystyssä. Ei viitsitty mennä pihaan asti kun portti oli kiinni ja siinä luki yksityistilaisuus. Ilmeisesti on siis juhlakäytössä edelleen, vaikka netistä ei enää löydäkään mitään tietoja.