Jump to content
Naimisiin.info

nabbu

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

nabbu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Heippa! Hetki mennyt kun kirjottelin tänne. Naimisiin mentiin täällä jenkeissä oman puolison kanssa, turistiviisumin turvin kylläkin. Nyt kävi pieni ylläri, että odotan mahdollista esikoista ja siksi suomeen lähtisin ultraan, koska en omista vielä mitään oleskelulupaa joutuisin varmaan pulittamaan sievoiset summat lääkäri käynneistä?? Tällä hetkellä olen vielä maassa turistiviisumilla, mutta sitä kyselisinkin, että mites sitten kun olen suomessa, ja takaisin tulossa, joudunko hakemaan mieheni kanssa puolisoviisumia suomesta käsin vai kuinkas se homma nyt hoituu? Tai mitäs jos innostumme jäämään suomeen, kuinka hakea viisumia miehelle? Ja maahan siis tosiaan muuten pääsisin jäämään jo nyt pienellä suhde avustuksella, mutta kun tuli tarve itselle päästä kotiin vilauttaa mahaa. Kiitos jos joku osaa asiaa valoittaa. Ihanaa syksyä kaikille!
  2. babyhanna, saanko ihan mielenkiinnosta udella minkälainen haastattelu oli? mitä siellä kysyttiin ja oliko pitkä? ja oliko mukavat haastattelijat? itse en siellä asti vielä ole prosessia, mutta alkoi kiinnostamaan. hehh
  3. *Eve*, kiitos sulle tosi paljon! Et uskokkaan minkälaisen mielenrauhan mulle nyt soit! Huhh. Mä käyn googlettelemassa vielä!
  4. Hei kiitos tytöt taas kerran vastauksista!! Vielä tässä panikoin, mutta jos ne nyt sitten käännyttääkin mut rajalla kotiin päin, puhutaan nyt JOS, niin pystytäänkö me silti tuon K1 viisumin kanssa sähläilemään, vai tuleeko mulle joku portti kielto maahan ikuisesti ja minkään maailman viisumit eivät sitä pysty kumoamaan? Koska se K1 oisi nyt työn alla tässä kovaa vauhtia, mutta mietin, että meneekö se sitten ihan kuraseksi hommaksi jos nyt sattuisikin elämäänsä kyllästynyt rajavartija olemaan vastassa? Anteeksi, että puran tätä mun paniikkia teihin, satun nyt vain olemaan jotenkin heikkohermoinen tämän asian suhteen. Kiitostaas etukäteen jos joku jaksaa vastata/tietää asiasta.
  5. Onneksi olkoon kaikille joilla hommat on edenneet/lähteneet etenemään!! Ja kiitos kaikille vastauksista, taas sain hyvää informaatiota! Mulla olisi kysymys; silloin kun ette ole vielä omistaneet mitään viisumeita, eli olette rajat ylittäneet ESTA:lla, kuinka usein kävitte maassa? Oonko ihan vainoharhaiseksi tullut, kun menin viimeksi helmikuussa, ja nyt suunnittelisin elo-syyskuussa meneväni uudestaan, mutta vain pariksi viikoksi, niin alkavatko epäillä? Toki tiedän, että riippuu rajavartijan päivästä jne. Kerran ovat ottaneet mut lisäkuulusteluihin, olin varmaan epäselvä vastauksissa ja epäilyttävä sen vuoksi. Huhh, se ei ollut mukavaa, mutta tämä tapahtui vuosi sitten, ja nyt sen jälkeen jouduin uusimaan passiakin, että on vaan tuolta helmikuulta leimat vain passissa.. Onko teillä kokemuksia? Kuinka usein ootte menneet vuden sisällä jenkkeihin ESTAn kanssa? Helpottaisi vain kuulla miten muut ovat asian hoitaneet.
  6. Ihanaa, kiitos vastauksista! Hui, kohta varmaan mekin tuohon "rumbaan" aletaan, eipä tässä hirveästi vaihtoehtojakaan ole. Ihana tietää, että löytyy kohtalontovereita, tuo jotenkin uutta puhtia! Suunnitelmissa olisi, että kesän jälkeen menisin taas jenkkeihin päin, en tiedä teistä mutta mua aina jännittää ihan hirveästi nuo raja ihmiset! Vaikka ei mulla oo tähän mennessä kuin yksi huono kokemus versus se miten usein sielläkin on tultu ravattua... Mites itsellänne, onko ollut hankalia tilanteita rajoilla ilman mitään viisumeita?
  7. Tervehdys kaikille tasapuolisesti! Tästä foorumista on ollut apua mieltä askarruttaviin kysymyksiin, ja ihanaa että ohjeet on suomeksi. Englanti ei sinänsä ole ongelma, mutta kun tässä jo muutenkin hermot kovilla, niin äidinkielellä se tekstiluku onnistuu huomattavasti paremmin... Liityn joukkoon fiilistelemään ja ihmettelemään! Hirveesti tulee varmasti kysyttävää, pahoittelen jo etukäteen! Ensiksi mieltä askarrutti tuo lääkärin tarkistus; voiko sitä perusterveellinen ihminen "reputtaa"? (ei mitään kulkutauteja yms.) Mitä siellä tehdään ylipäätänsä tuon 1h ajan sisällä? Huom, oon aina ollut lääkärintarkistus kammoinen, luulen että oma verenpaineeni kohoaa taivaisiin pelkästä jännityksestä Tähän väliin vähän taustaa; tavattiin kihlatun kanssa vähän yli kaksi vuotta sitten josta seurusteltu yli vuosi, nyt oltaisiin sitä K1 miettimässä. Kuultiin, että K1 hankkimiseen tarvittiin tietyt vuositulot? (Tai sitten se takaaja, joku sieltä jenkkien puolelta vaikka perheen jäsen..) Kysymys kuuluu, että minkähän moisista vuosituloista on kysymys? Ja sitten ihan mielenkiinnosta kyselen ihmisiltä, jotka ovat lentäneet K1 kourassa maahan, ja joutuneet kohtaamaan nämä kaikkien rakastamat rajavartija miehet/naiset, minkä laiseen kysely pyöritykseen olette joutuneet? (jos jouduitte) Vai onko maahantulo ns. helppoa tuon viisumin kanssa? Huhh, kun sitä alkaa pientä mieltä askarruttamaan näin iltaa kohden.. Kiitos ja kumarrus jos joku jaksaa vastata!
×
×
  • Create New...