Jump to content
Naimisiin.info

Liljan kukka

Morsian
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Liljan kukka's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Aika tasan näyttää ihmisillä menevän. Meillä taas meikän puoli dominoi aika vahvasti. Noin 130 vierasta kutsutaan, näistä 30 miehen puolelta, 15 yhteisiä kavereita ja loput mun sukua. Saas nähdä minkälaiset juhlat tulee, kun vielä aika erilaisia ihmisiä ja elämäntyylejä meidän sukujen välillä.
  2. Mulla on alkuperäsenä kihlana häihin asti hopeinen sormus safiireilla ja zirkoneilla, ja hintaa oli huimat 70 €. Toi ei ollu kovin kestävä ratkasu toi hopeasormus eikä myöskään tunnu sopivan minkään vihkisormuksen kanssa, joten hääpäivänä vaihtuu sit sormeen valkokultanen puolipyöree sormus jolla oli hintaa vähän yli 300 e.
  3. Mä oon aina ajatellu, että hääparilla pitää olla omat lasit. Niinpä ensimmäinen häitä varten tehty ostos oli meidän lasit, kun niin täydllisen sopivat löyty Tallinnan reissulta. Nyt vaa yritetään pitää noi ehjänä häihin asti
  4. Tältä näyttää menu meidän ens syksyn häissä: ¤ Alkupalat: - Rieskarullat: savuporo - Täytetyt nepparit: ruisneppareita, yrttituorejuusto täyte, broilertäyte - Graavi/kylmäsavulohi, - Lämminsavu/(itsetehty) loimulohi + kermaviilikastike - Vihersalaatti + feta ja oliivit erikseen - Jokirapu/katkarapu ceasarsalaatti - Melonisalaatti: vesimeloni ja aurajuustomuru - Kylmä paahtopaisti viipeleina - Keitetyt kananmunan puolikkaat, koristeena ruohosipuli - Tonnikalamousse pienissä purkeissa ¤ Pääruuat: - Possun kasler + paitinkastike - Broilerfileet + punkkukasteki ja bernaiskastike - Keitetyt perunat - Paahtojuurekset: porkkana, lanttu, palsternakka ¤ Jälkiruoka: - Kakut: perinteinen mansikka-kermakakku ja mustikka-valkosuklaa juustokakku - Muffinsit: sitruuna,”tiikerikakku”, vadelma, daim - Piparit: perinteiset lusikkaleivät + kaupan keksit
  5. Meillä hääpäivä piti valita miehen töiden mukaan. Kesähäitä ei ois pystyny sen takia pitämään. Ja mun vaatimus oli, että yli kahta vuotta en häitä odottele kosinnan jälkee. Eli näiden perusteella meidän hääpäiväks valikoitu syyskuun eka lauantai 2014.
  6. Mulla ensimmäinen ostos oli morsiusparin lasit. Viron reissulla näin just väreihin sopivat siniset lasit, missä oli maalattu kaks kyyhkystä ja jalassa sydämmet, nii pakkohan ne oli ostaa. Ja lompakko ja budjettiki kiitti 20 e hintaa
  7. Mekin yritetään päästä ton lähes kaikilla olevan 10 000 e alle. luule kyllä, että onnistuu . Aika paljon riippuu vielä hankimatta olevan morsiuspuvun hinnasta ja siitä millassista guormee raaka-aineista tehtyä ruokaa halutaan vieraille tarjota. Onnkes ei tarvii pitopalvelun hintoja maksaa, kun saadaan lähes ilmasta henkilökuntaa keittiöön ja tarjoiluun, ja vieraitaki kustsutaan 135, niin ois pitopalveluiden hinnoilla tullu aikamoinen lasku..
  8. Mulle tulee tällaiset siniset kiilakorko nilkkurit. Toiveena oli löytää siniset kengät ja sellaiset, jotka ei uppoo nurmikkoon. Onneks löyty noi . Vähän ne on korkeet, mut enköhän niillä pystyssä pysy. Ja ainakaan en näytä niin pätkältä miehen vieressä.
  9. Huh, tulipas oudon näköset kuvat, mut onneks noista jotain näkee
  10. Tän ketjun ansiosta ja myös värivalintojen takia päätin askarrella oman morsiuskimppuni ja myös tehdä itse kaasojen rannekukat, äitien rintakukat ja miesten napinläpi kukat. Teen myös koristeina käytettävät kukat kankaasta. Koristeet tulee olemaan erisävyisiä sinisiä ja noi muut kukat valkoisia. Tässä on kuvat kukista ja harjotuskimpusta, josta tulee sit heittokimppu. Pitää vaa lisätä siihen vähän helmiä ja bling-blingiä ja kunnon varsi. Morsiuskimppusta tulee saman tyylisnen mutta isompana.
×
×
  • Create New...