Jump to content
Naimisiin.info

130702

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Espoo

130702's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli tuo yhtenä vaihtoehtona, mutta putosi pois kun hinta oli sen verran kova tuosta lisähinnoista johtuen (koristeluun siis). Mutta suurin syy olivat seuraavat: 1) Se taloa esitellyt mies, joka tulisi myös tullut toimimaan tarjoilijana tms häissä oli TODELLA epäsiisti! Hiukset sekaisin, likaiset vaatteet ja haisi todella piinttyneelle hielle! Ei mikään hyvä ensivaikutelma... 2) Kuulimme parilta taholta, että ruokia tehdään todella niukasti (tuonne piti ainakin silloin, 2002, ottaa tarjoilu heidän kautta). Jutut kertoivat ruuan loppuneen pahasti kesken, juttu kertoi että ruokaa ei riittänyt kuin kaikille kerran ja joillekin hiukan lisää. Sama tarina kertoo tarjoilijoiden vastanneen kyselyihin että "Olette syöneet niin hirveästi, paljon enemmän kuin tavalliset ihmiset. Ehkä pakkasesta jotain vanhoja löytyy"... ??? Emme halunneet ottaa riskejä ja päädyimme muualle. Tosin eipä noista koskaan tiedä, mutta ei tosiaan haluttu kokeilla. Paikka oli kyllä hieno, ja se sijainti todella upea.
  2. Meidän häät juhlitiin tuolla, ja hyvä paikka oli! Vieraita n. 80 ja hyvin mahduttiin, jäi tilaa tanssilattiallekin (ilman pöytien siirtelyä). Ruokapöydät olivat siinä portaiden yläpäässä ja se oli hyvä järjestely. Sillä keittiö kun on siinä vieressä, niin laittoivat salin ovet kiinni kun ruokia valmistelivat. Ainoa miinus oli että puutarhakalusteet olivat todella rupuiset! > Niitä kun ei älynnyt tarkistaa etukäteen, siellä oli muoviset ja todella kuluneet puutarhatuolit ja pöydät, kaiken kukkuraksi eri värisiä... Jos haluat kysellä lisää, niin kysy ihmeessä. Vastaan jos vaan osaan.
  3. Thaimaa! Ensin Bangkok 3,5 vrk ja sit Samui 7 vrk. Mietittiin millä firmalla mentäis ja päädyttiin hinnan takia Aurinkomatkoille. Myös Helin Matkat järjesti Samuita mut hinta oli niiiin paljon kalliimpi et uhrattiin heti häiden jälkeen lähtö vajaan viikon odotteluun (häät 13.7, matkalle pe 19.7), saapahan kaikki paperiasiat hoidettua... Löytyykö muuten ketään joka lähtis meidän kans samaan aikaan samaan suuntaan? Eli 19.7 klo 23.40 Helsinki-Bangkok?
×
×
  • Create New...