Jump to content
Naimisiin.info

Anspeli

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Anspeli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Vaikka Jono-tus sanoikin ettei Louhenlinna kuulu Porin seutuun, niin silti on pakko korjata että emännän asenne tosiaan muuttui ihan täysin sen jälkeen kun rakkaat sukulaiseni kävivät paikalla katsomassa ja sanomassa että meille tulee juuri sellaiset häät kuin me halutaan, eli saimme lopulta juuri sellaiset koristeet ja kakut ja kaikki mitä halusimme. Henkilökunta oli ystävällistä ja paikka aivan ihana ja kaikki meni muutenkin aivan täydellisesti! <3 Eli jos joku harkitsee juhlapaikakseen Louhenlinnaa niin muistakaa emännän vastusteluista huolimatta pitää päänne ja vaatia juuri sellaiset häät kuin Te itse haluatte, niin voitte saada aivan ihanat ja tunnelmalliset häät.
  2. Nyt on pakko vähän korjata edellisen viestin haukkuja, vaikka nekin paikkansa pitivät, mutta kyllä paikan emännän asenne muuttui aivan täysin kun rakkaat sukulaiseni kävivät paikalla katsomassa ja sanomassa että nyt tulee juuri sellaiset häät kuin sanotaan, ja lopulta saimme juuri sellaiset koristeet ja kakun ja kaikki mitä haluttiin. Henkilökunta oli todella ystävällistä, paikka aivan ihana ja kaikki meni muutenkin aivan täydellisesti! <3 Eli jos harkitsette hääpaikaksenne Louhenlinnaa, niin muistakaa pitää päänne ja emännän vastusteluista huolimatta vaatia juuri sitä mitä itse haluatte, niin voitte siellä saada aivan mahtavat ja tunnelmalliset häät.
  3. Aikaisemmin tässä ketjussa haukuin Louhenlinnaa sen huonon palvelun takia, mutta pakko nyt korjata ja kehua, että paikan emännän asenne muuttui aivan täysin kun rakkaat sukulaiseni kävivät paikalla katsomassa ja sanomassa että nyt tulee juuri tällaiset häät kuin me sanotaan, ja lopulta saimme juuri ne koristeet ja kakun ja kaikki mitä haluttiin. Henkilökunta oli todella ystävällistä, paikka aivan ihana ja kaikki meni muutenkin aivan täydellisesti! <3 Eli jos harkitsette hääpaikaksenne Louhenlinnaa, niin muistakaa pitää päänne ja emännän vastusteluista huolimatta vaatia juuri sitä mitä itse haluatte, niin siellä voitte saada aivan mahtavat ja tunnelmalliset häät.
  4. Oho enpä tullut ajatelleeksi että ei kuulu samaan seutuun sinänsä, joku vaan täällä oli Louhenlinnasta kysellyt niin ajattelin vastata. Mutta tosiaan paikka sijaitsee n. 65km Turusta eli lähempänä Turkua siis.
  5. En voisi suositella Louhenlinnaa ainakaan sellaiselle pariskunnalle joka haluaa saada enemmän kuin sen yhden tai kaksi vaihtoehtoa kaikkeen, jotka nekin ovat molemmat täysin erilaiset kuin mitä oli mielessä ollut. Omia juomia, ruokia, koristeluita eikä mitään muutakaan saa tuoda paikan päälle, mikä lopulta tekee paikasta palveluun nähden aika kalliin. Kakkuja emme pääse maistelemaan, mutta saamme sentään päättää onko kakku kermaa vaiko suklaata............Jos olisi ollut enemmän aikaa niin olisimme vaihtaneet paikkaa, kaasonikin jo sanoi että hän ei olisi kyllä tällaista palvelua ja pomottelua alkanut kuuntelemaan. Onhan paikka tietenkin hieno, muttei kuitenkaan niin hieno, että paikka ihan pelkästään itsenään riittäisi luomaan häätunnelman. Joudumme nyt ilmeisesti kaiken muun lisäksi vuokraamaan itse paikalle valkoiset liinat, koska kaitaliina vaihtoehtoja tosiaan oli joko vihreä tai ruskea. Pakko oli kertoa täällä kokemuksistamme muillekin ettette mene samaan ansaan ja anna emännän viivytellä vastauksiensa kanssa niin kauan että sitten uuden paikan hommaaminen olisikin jo kova työ ja suunnittelu...Sinänsä paikka on kyllä suht halpa, jos ei juo alkoholia baarista ja tyytyy koko illan pelkkään veteen ja mehuun, sillä tällä hetkellä hinta mikä sisältää pitopalvelun, paikan vuokran, onnittelumaljan, kahvit ja hääkakun, on 48€/hlö. Mutta olisin kyllä halunnut vaikuttaa omiin häihini hiukan enemmän..
  6. En voisi suositella Louhenlinnaa ainakaan sellaiselle pariskunnalle joka haluaa saada enemmän kuin sen yhden tai kaksi vaihtoehtoa kaikkeen, jotka nekin ovat molemmat täysin erilaiset kuin mitä oli mielessä ollut. Omia juomia, ruokia, koristeluita eikä mitään muutakaan saa tuoda paikan päälle, mikä lopulta tekee paikasta palveluun nähden aika kalliin. Kakkuja emme pääse maistelemaan, mutta saamme sentään päättää onko kakku kermaa vaiko suklaata............Jos olisi ollut enemmän aikaa niin olisimme vaihtaneet paikkaa, kaasonikin jo sanoi että hän ei olisi kyllä tällaista palvelua ja pomottelua alkanut kuuntelemaan. Onhan paikka tietenkin hieno, muttei kuitenkaan niin hieno, että paikka ihan pelkästään itsenään riittäisi luomaan häätunnelman. Joudumme nyt ilmeisesti kaiken muun lisäksi vuokraamaan itse paikalle valkoiset liinat, koska kaitaliina vaihtoehtoja tosiaan oli joko vihreä tai ruskea. Pakko oli kertoa täällä kokemuksistamme muillekin ettette mene samaan ansaan ja anna emännän viivytellä vastauksiensa kanssa niin kauan että sitten uuden paikan hommaaminen olisikin jo kova työ ja suunnittelu...Sinänsä paikka on kyllä suht halpa, jos ei juo alkoholia baarista ja tyytyy koko illan pelkkään veteen ja mehuun, sillä tällä hetkellä hinta mikä sisältää pitopalvelun, paikan vuokran, onnittelumaljan, kahvit ja hääkakun, on 48€/hlö. Mutta olisin kyllä halunnut vaikuttaa omiin häihini hiukan enemmän..
  7. Anspeli

    Louhenlinna (Laitila)

    En voisi suositella Louhenlinnaa ainakaan sellaiselle pariskunnalle joka haluaa saada enemmän kuin sen yhden tai kaksi vaihtoehtoa kaikkeen, jotka nekin ovat molemmat täysin erilaiset kuin mitä oli mielessä ollut. Omia juomia, ruokia, koristeluita eikä mitään muutakaan saa tuoda paikan päälle, mikä lopulta tekee paikasta palveluun nähden aika kalliin. Kakkuja emme pääse maistelemaan, mutta saamme sentään päättää onko kakku kermaa vaiko suklaata............Jos olisi ollut enemmän aikaa niin olisimme vaihtaneet paikkaa, kaasonikin jo sanoi että hän ei olisi kyllä tällaista palvelua ja pomottelua alkanut kuuntelemaan. Onhan paikka tietenkin hieno, muttei kuitenkaan niin hieno, että paikka ihan pelkästään itsenään riittäisi luomaan häätunnelman. Joudumme nyt ilmeisesti kaiken muun lisäksi vuokraamaan itse paikalle valkoiset liinat, koska kaitaliina vaihtoehtoja tosiaan oli joko vihreä tai ruskea. Pakko oli kertoa täällä kokemuksistamme muillekin ettette mene samaan ansaan ja anna emännän viivytellä vastauksiensa kanssa niin kauan että sitten uuden paikan hommaaminen olisikin jo kova työ ja suunnittelu...Sinänsä paikka on kyllä suht halpa, jos ei juo alkoholia baarista ja tyytyy koko illan pelkkään veteen ja mehuun, sillä tällä hetkellä hinta mikä sisältää pitopalvelun, paikan vuokran, onnittelumaljan, kahvit ja hääkakun, on 48€/hlö. Mutta olisin kyllä halunnut vaikuttaa omiin häihini hiukan enemmän..
  8. En voisi suositella Louhenlinnaa ainakaan sellaiselle pariskunnalle joka haluaa saada enemmän kuin sen yhden tai kaksi vaihtoehtoa kaikkeen, jotka nekin ovat molemmat täysin erilaiset kuin mitä oli mielessä ollut. Omia juomia, ruokia, koristeluita eikä mitään muutakaan saa tuoda paikan päälle, mikä lopulta tekee paikasta palveluun nähden aika kalliin. Kakkuja emme pääse maistelemaan, mutta saamme sentään päättää onko kakku kermaa vaiko suklaata............Jos olisi ollut enemmän aikaa niin olisimme vaihtaneet paikkaa, kaasonikin jo sanoi että hän ei olisi kyllä tällaista palvelua ja pomottelua alkanut kuuntelemaan. Onhan paikka tietenkin hieno, muttei kuitenkaan niin hieno, että paikka ihan pelkästään itsenään riittäisi luomaan häätunnelman. Joudumme nyt ilmeisesti kaiken muun lisäksi vuokraamaan itse paikalle valkoiset liinat, koska kaitaliina vaihtoehtoja tosiaan oli joko vihreä tai ruskea. Pakko oli kertoa täällä kokemuksistamme muillekin ettette mene samaan ansaan ja anna emännän viivytellä vastauksiensa kanssa niin kauan että sitten uuden paikan hommaaminen olisikin jo kova työ ja suunnittelu...Sinänsä paikka on kyllä suht halpa, jos ei juo alkoholia baarista ja tyytyy koko illan pelkkään veteen ja mehuun, sillä tällä hetkellä hinta mikä sisältää pitopalvelun, paikan vuokran, onnittelumaljan, kahvit ja hääkakun, on 48€/hlö. Mutta olisin kyllä halunnut vaikuttaa omiin häihini hiukan enemmän..
×
×
  • Create New...