geathe

Morsian
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About geathe

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Jaa-a.Toisaalta on tuo että kutsuja varmaan satelee papeille aivan riittämiin, mutta itse menen suht pienessä seurakunnassa naimisiin, joten ehkä pappikaan ei kovin kyllästynyt kahvitteluihin ole ja jotenkin koen velvollisuudeksi kutsua, vaikkei olisi tuttukaan. Onpahan sitten joku jonka kanssa tätini voi laittaa keskustelemaan viisaita ja pysymään pois tieltä hössöttämästä.. Ongelma tulee korkeintaan siitä jos on naispappi, niin puolison isoäiti on ilmoittanut jättävänsä vihkimisen väliin ja tulevansa vain juhliin. Voi jäädä sitten juhlatkin välistä. Toisaalta omapa on ongelmansa, mutta tiedän että olisi puolisolle tärkeää että varsinkin lähimmät sukulaiset on paikalla.
 2. Oi, kun kiva idea! Jollei ois niin isoja häitä tulossa niin toteuttaisin aivan varmasti!
 3. Kaikki mahdollinen (ja itseni tuntien yritän myös ne mahdottomat..)! Kutsut,ohjelmat, koristeet niin palojon kuin suinkin kykenen, paikkakortit/karkkirasiat, tuikkukipot. Sain jopa hullun idean tehdä hääkarkit itse.. Voi olla että jää haaveeksi, mutta katsotaan. Ite tekemällä säästää melkosesti ja vaikken mikään taiteellinen lahjakkuus olekaan niin mielestäni olen ihan kivoja juttuja saanut aikaan. Näissä hommissa ajoitus on tärkeää eli vaikka kuinka tyhmältä kuulostaa niin aloitin askartelut 1,5 vuotta ennen häitä. Pikkuhiljaa kun tekee niin ei käy liiaks voimille ja ehtii kokeilla ja erehtyäkin välissä
 4. Täytyy sanoa, että Vaio on nähnyt ison vaivan! Tuosta oli apua kun vertaili paikkoja. Oltaisiin haluttu tuonne Maskuun Kankaisten kartanoon, mutta hinta oli sen verran suolainen meidän pieneen budjettiin, että jouduttiin jättämään väliin. Juhlapaikaksi valittiin lopulta Maskutalo( http://www.masku.fi/elinkeinot/matkailu/muut-palvelut-2/maskutalo ) joka on ollut ihan toimiva aiemmissa sukujuhlissa. Siellä on jonkinlaista remonttiakin tehty ja tilaa on reilusti, mitä tarvitaan kun on paljon ihmisiä kun tykkää tanssia Eli pienen budjetin häihin tuo sopii oikein mainiosti ja paikka on mielestäni helppo koristella mieleisekseen.
 5. Mietin vähän samaa. Ja vaikka ideana olis aivan loistava laittaa tuollainen hömpsy-pullo vessaan niin tiedän että ainakin omat sukulaismuksut tyhjentäis ne alta aikayksikön.. Eli ei taida olla meille sopiva. Toki jos on nk. lapsettomat häät niin sitten tietysti käyttökelponen idea. Itse aion ehdottomasti korit laittaa ne on ollut suuri apu jopa ihan tupareissa ja muissa illanistujaisissa.
 6. Suuri Käsityö -lehdessä oli tossa keväällä ohje paketin tekoon, on malliltaan vähän kartion tyyppinen. Todella helppo taitella rasiat itse haluamastaan kartongista, jopa minunkaltaiseni sählä saa niistä kauniita. Kuvaa en tähän hätään saa, mutta voin koittaa laittaa jossain vaiheessa. Ohje kuvineen löytyy myös lehden nettisivuilta. Se on tehty aika isolla pahvilla, mut kokeilin puolikasta A5 ja siitä tuli sopivanlainen. Löysin parikin ohjetta, eli : http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/suuri_kasityo/askartelu_ja_muut_tekniikat/opi_taittelemaan_lahjarasia_videon_avulla http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/suuri_kasityo/askartelu_ja_muut_tekniikat/taiteltu_lahjarasia Noista alemmista saa mielestäni sopivia kun tekee puolikkaasta A4:sta. Tulevat toimimaan meillä myös paikkakortteina.