minetti

Morsian
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About minetti

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Me ei nimenomaan haluta bändiä sen takia ettei ihmiset vain tuijottaisi sitä. Halutaan vapaata tanssia/seurustelua ja bändin aikana yleensä istuva porukka vaan tuijottaa sitä kun ei kehtaa puhuakaan tai mennä minnekään. Meillä oli häissä bilebändi, se oli selvää heti alusta asti ja todella oikea päätös!Mitä tulee sitten niihin (vanhempiin) vieraisiin, joiden en edes olettanut tanssivan, niin he viihtyivät häissä yllättävän myöhään, joten bändi toimi varmasti heillekin hyvänä viihteenä. Meillä oli melko suuri tila hääpaikkana, jonka bändistä kauimmaiseen pöytään kokoontui illan mittaan ne, jotka eivät tanssineet. Hyvin se juttu näytti sielläkin luistavan "metelistä" huolimatta. Ja itse en ainakaan kokenut, että musiikki olisi missään vaiheessa ollut liian kovalla.
 2. Jos etsitte häihin hyvää bilebändiä, niin siinä ei ole kahtaa sanaa: valitkaa Beatwave!! Se on aivan järjettömän hyvä bändi täynnä taitavia ammattilaisia. Sanat ei riitä kehuun, kuinka upeet juhlat oli pitkälti juuri bändin ansiosta. Itse näitä samaisia palstoja viime vuonna koluttuamme päädyttiin kyseiseen bändiin, kun oli täällä niin kovasti kehuttu. Kolmelta bändiltä kysyttiin tarjous ja tää oli "keskiluokkaa". Ja näin jälkeenpäin mun äärimmäisen pihi aviomieheni sano laskun tultua, että olis siitä enemmänkin voinu maksaa Soittivat meillä kolme settiä, joista eka enemmän tanssimusiikkia. Kaikki toiveet halutuista ja ei-halutuista biiseistä ottivat huomioon ja vastasivat aina nopeesti sähköposteihin. Todella mukavia ihmisiä ja solisti Hanna on etenkin aivan mielettömän ihana!! Vinkkinä, jos on kirkkoon laulaja hakusessa, niin kannattaa ehdottomasti maksaa vähän ekstraa ja ottaa Hanna hoitaan tätä tehtävää. Kaunis ääni muutenkin, mutta pääsi ehdottomasti parhaiten oikeuksiinsa ilman bändiä. Vieraat eivät kirkossa nähneet laulajaa ja saatiin juhlassa vastailla vieraiden ihmettelyihin siitä, kuka osasi laulaa niin koskettavasti.
 3. Hieman omia karkkibuffet -kokemuksia: Päälimmäisenä jäi mieleen, että meillä oli ainakin karkkia aivan liian paljon!! Täältä olin aiemmin ohjeena lueskellut, että karkkia kannattaa olla varattuna 100-200 g/hlö ja jokaista laatua vähintään 2 kg. Meillä oli 100 hengelle varattuna seitsemää eri karkkilaatua suunnilleen 150 g/hlö. Karkin menekkiin toki vaikuttaa se, moneltako herkut laitetaan esille. Me avattiin buffa samaan aikaan, kun kahvitarjoilu alkoi, jolloin karkkia eniten syövät lapsukaiset olivat tämän jälkeen juhlissa enää tunnin - kaksi. Toisaalta, avaisin buffan edelleen vasta ruuan jälkeen, varaisin vain vähemmän karkkia kokonaisuudessaan. Etukäteen ehkä ajattelin, ettei karkit saa loppua liian pian, mutta näin jälkikäteen olen sitä mieltä, että häissä on muutenkin lähes koko ajan syötävää tarjolla, joten kukaan ei välitä, vaikka pari karkkilaatua loppuisikin! Karkkibuffetin kustannuksista täällä on aiemmin ollut juttua, ja arvelisin, että meidän buffaan meni kaikkineen vähän vajaa 200 €. Mutta siis kaiken kaikkiaan karkkibuffetin järjestäminen ei kuitenkaan kaduta, vaan suosittelen muillekin edelleen! Eniten karkkia kului varmaan vasta seuraavana päivänä, kun väsynyt ja nälkäinen siivousporukka saapui paikalle Ja saihan sitä sitten seuraavat viikot herkutella ja ilahduttaa naapureita karkkipusseilla, kun avatut tukkupakkaukset täytyi saada syötyä ennen kuin karkit kovettuvat!
 4. Meillä otettiin 100 hengen yhteiskuva heti sen jälkeen, kun onnittelumaljat oli juotu ulkona. Kuvaaja säntäsi ottamaan kuvat juhlapaikan yläkerran ikkunasta, jotta saatiin kaikki mahtumaan kuvaan. Porukan asettelemisessa toki meni hetki, koska haluttiin kuva, jossa me hääpari ja lapset seistiin keskellä ja vieraat oli asettautuneena meidän ympärille sydämen muotoon! Vielä ei olla kyseistä kuvaa nähty, jännityksellä odotellaan millainen tuli!
 5. Me käytiin kattoon Kumpula viime kesänä, kun etittiin sopivaa paikkaa 120 hengen häihin tälle kesälle. 120 olis kuulemma ollut ihan maksimi. Osan porukasta olis täytyny istua lavalla ja pöydät purkaa sieltä pois ennen bändin tuloo. Ei oltais ite kyllä muutenkaan päädytty tähän. Inhotti se joku vanhan rakennuksen/kosteuden haju, joka siellä leijaili ja tarttu hiuksiin ja vaatteisiin koko loppu päiväks.
 6. Te, jotka pohditte taustamusiikkia ruokailun ajaksi, käykääpä kuuntelemassa youtubesta läpi pätkä, joka löytyy nimellä Top 10 Modern Wedding Songs. Aika moni päätyi ainakin meidän listalle
 7. Arja Kuusniemi toimi pappina meidän tytön ristiäisissä ja ainakin tuossa yhteydessä pidin kyllä tästä papista. Esikoistytön kastepapista Nokialla ei ole yhtä mukavia muistoja, mutta on tainnut ehtiä se mies jäädä eläkkeelle, kun nimeäkään ei lue enä seurakunnan sivuilla.
 8. Toivottavasti muistan nyt oikein, että juhlatallin vuokra olis 1100€ ja päärakennuksen kanssa vuokrattuna 1600€.Jos ei vuokraa molempia tiloja omaan käyttöön, niin joku voi vuokrata samaan aikaan sen päärakennuksen. Tähän hintaan sai tilan käyttöönsä klo 24 asti. Lisätunteja sai maksimissaan kahteen asti, 100€/tunti.Koristeleen pääsee edellisenä päivänä, jos ei oo sillon muita juhlia. Niin ja klo 24 jälkeen ei saa enää soittaa.
 9. Muuten teidän toiveet tulee varmasti täyttyyn, jos pidätte häät Ali-Marttilassa, mutta ootko varma saako siellä polttaa kynttilöitä? Mä muistaisin, että ei saa. Käytiin alkukesästä kattoon tota yhtenä vaihtoehtona kans. Kellonajasta taas muistelisin niin, että klo 24 pitää loppua musiikki, mutta (lisämaksusta?) juhlat voi jatkua klo 02 asti.
 10. Tällaset tötteröt on kyllä tosi nättejä ja tekis mieli askarrella noita kans, mutta mietityttää miten ne toimii käytännössä. Kun vieraat laskee tötterön pöydälle kyljelleen, niin karkit leviää sieltä ulos! Ehkä niiden sitten vaan täytää ymmärtää ottaa karkkia riittävän vähän tai pitää tötteröä kädessä
 11. Ihanaa kuulla tällasia kommentteja, kun hiljattain varasin kyseisen bändin meidän häihin ensi kesälle. Nyt vielä vähemmän maltan odottaa omia häitä! Tähän mennessä voin kanssa jo kehua kyseistä bändiä siltä osin, että vastaavat viesteihin todella nopeasti ja suunnittelu sujuu ongelmitta. Kaimaani, minkälaiset setit Beatwave teidän häissänne soitti? Oliko alkuun perinteisempää tanssimusiikkia vai kaikki setit täyttä "ysäritykitystä"?
 12. Kontulan pöytien koosta on ollut paljon puhetta, mutta montako henkee ootte yhden pöydän ääreen istuttanut? Pöydän pituuden perusteella epäilisin, että on kahdeksan hengen pöytiä, mutta varmistelenpa vielä, kun pohdin montako pöytää omiin juhliin tulis tarvitsemaan? Entä minkä kokonen on ollut hääparin pöytä?
 13. Kävimme katsomassa paikan pari viikkoa sitten. Piha soveltuu oikein hyvin lasten kirmailuun. Rajautuu rakennusten sisäpihalle, joten esim. autotietä ei ole heti vieressä. Plussia: sali näyttävä, bändille kiinteä lava valmiina ja vieressä tanssilattia, tilaa isollekin porukalle. Ehkä suurimpana miinuksena vain yksi naisten vessa ja yksi miesten vessa. Lapsille syöttötuoleja näin vain yhden, keittiö pienehkö. Kaikenkaikkiaan kuitenkin upea tila, mutta itse jätimme välistä nelinumeroisen vuokran vuoksi.