Jump to content
Naimisiin.info

poppispop

Aktiivijäsen
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän poppispop kaikki viestit

  1. Kihla 9 kpl yht. 0,25 ca vihki 0,17 ca tosi pikkusia monta. Ei mitään isoja kiviä, mutta näyttävää kuitenkin.
  2. Ooh täällä on kyllä kaikilla niin ihania sormuksia! Hirveesti tekis mieli ostaa uusi vihki....etenki ku 2 vuoden pääatä ollaan oltu yht. 10 v yhdessä, eikä nää teidän ihanuudet kyllä helpota yhtään mun himoa lähteä sormuskaupoille
  3. ^ ooh... Ihana! Mun alkuperäinen kihla on jo romukopassa n. 3 mm paksu hopeasormus, ostettiin tilalle myöhemmin toi kaareva sormus. Alkuperäistä kihlaa merkkamaan ostettii vastaava sormus mutta keltakultaisena siis n. 3 mm paksu sileä rinkula oikeeseen nimettömään. Hirveen huono kuva ja iso mutta antaa olla...
  4. Ihania sormuksia erityisesti Tipzillan! Miten tyylikäs ja sopivasti blingiä! Oispa ite mennyt vasta kihloihin, voi sitä fiilistä kun oli sormus ekan kerran sormessa!
  5. Parasta on ollut se että me ollaan yhdessä tiivimmin kuin ennen. Avioliitomme matka ei ole ollut helpoimmasta päästä, mutta ollaan molemmat kasvettu ongelmienkin keskellä toistemme kumppaneiksi. Turva ja tieto siitä että ollaan toistemme rinnalla tapahtui mitä tapahtui on se juttu. Ei sitä pysty selittämään, ongelmien kautta on todella hitsauduttu yhteen. Edelleenkin menisin naimisiin mieheni kanssa, valitsen hänet uudestaan ja uudestaan. Ei rakkaus enää joka päivä ole pitemmässä suhteessa mitään huumaa, mutta rakkauden ei olekaan tarkoitus olla mitään huumaa. Se on valinta,se on epäitsekkyyttä, toisen huomioimista oman itsen pois laittamista. Yhteistä päämäärää kohti kulkemista. Tätä me on saatu molemmat oppia avioliittomme ensi vuosina toki jo aiemmin mutta nyt sen on jotenkin tajunnut entistä paremmin. Itsensä avaamista toiselle kaikkine vikoineen ja toisen vikojen hyväksymistä, ehdotonta rakkautta yhdessä oppimista ja kasvamista ihmisenä. Se on parasta <3 ja tietty myös tykkään sormuksista, vaimo statuksesta jne ja onhan toi mies aivan ihana ja sen sukunimikin aika jees Avioliitto on vaan meidän juttu!
  6. Minä maksoin veronpalautuksista omani ja mies omista rahoistaan omansa (miehellä vain vihki) kihlastani mies maksoi suurimman osan. Meillä oli oikeestaan aika selvää että maksetaan itse sormuksemme, minä en silloin pystynyt juurikaan opiskeluiltani muuten osallistumaan kustannuksiin joten tämä ratkaisu oli ihan ok molemmille. En olisi luottanut miehen makuun kihlassa enkä vihkissä koska minä olen överimmän tyylin ystävä koruissa ja mies hillitymmän. Ei edes ajateltu että mitä "pitäisi" tehdä ja kenen maksaa. On tuo mies ehtinyt ostella mulle koruja ihan tarpeeksi häiden jälkeenkin ja jopa yhden sormuksenkin oikeaan nimettömään joten ei se ole niin justiinsa että kuka sen vihkin nyt maksaa.
  7. Pakko kommentoida että Nannuliinin sormus on aivan tajuttoman hieno!
  8. Rakastan blingiä siksi timantteja vihkiin ja kihlaan. Pidän kaikenlaisista sormuksista ja kyllä yksinkertainenkin ilman kiviäkin on kaunista, mutta omiin sormuksiini timantit tuo sen jutun. En ole more is more tyylinen vaan arvostan timanteissa ja sormuksen tyylissä hillittyä mutta näyttävää tyyliä. Timanttejakin voi olla liikaa.... Apua sanoinko just noin Mun mielestä solitairet voi olla iso kivisiäkin olematta karmeita, kunhan se kivi pysyy kunnolla sormen keskiosassa eikä kallistu kiven painosta kokoajan sivulle, en tiedä miten se käytännössä onnistuu mutta ärsyttää vinossa olevat sormukset. Sitten taas monet jenkkityyliset sormukset erilaisine timantti pintoineen ja kukan/sydämen/lumihiutaleen tms muotoisina ja helvatan korkeina plus siihen vielä iso keskikivi päälle on jo vähän yök yök. Vihkissä itsellä on paljon pikkutimantteja tosin vain vaatimattomat 0,17 ca ja kihlassa 9 kpl ja yht. 0,25 ca eli ei mitään älytöntä mutta blingiä kuitenkin. Ehkä joskus hääpäiväksi päivitetään toi vihki johonkin solitaireen ja nykyinen vihki siirtyy oikeeseen sormeen toisen lahjasormuksen kaveriksi.
  9. ^ Ihan samaa sanoisin minäkin, yksinkertainen on vaan niin kaunista, tyylikäs yhdistelmä pactasuntservanda! Ihanasti täydentää toisiaan eri väriset kullat.
  10. poppispop

    Kuka maksaa sormukset?

    Meillä maksettiin vihkit itse veronpalautuksista ja säästöistä ja mies maksoi puolet mun kihlasta. Aika tylsää ja epäromanttista, mutta kun toisaalta mies maksoi suurimman osan häistä niin tää oli mielestäni ihan ok järjestely.
  11. Kyllä siitä näkee sävy-eron kun vertaa esim joihinkin hopeakoruihini. Ei se siis omaan makuuni ole keltainen ja en välttämättä itse sille tekisi mitään. Mutta minähän en sitä sormusta sormessani pidä, joten jos mies haluaa sen rodinoida niin miksi sitten ei?
  12. Ei se siis alkuperäisessä loistossaan ole kuitenkaan
  13. Ei se pahasti kellerrä tuo miehen sormus tai ole niin naarmuinenkaan, mutta kyllä se rodinoidaan sitten kokonaan jos sille jotain tehdään. Miehelläni oli kyllä tiedossa mahd.rodinoinnin tms huollon tarve kun kerran vk sormuksen halusi.
  14. Keltakultaa molemmat sormukseni vaikka ihoni on vaalea mutta eipä tuo 14k kulta olekaan niin kellertävää. En edes enempää miettinyt tätä materiaali asiaa vaan lähdin hakemaan sormuksia jotka kaikella tavalla miellyttää ja näyttää sormessa hyvältä. Molemmat tuli sitten keltakultaisina ja timanteilla. Toisaalta keltakullan tietty huolto vapaus vaan plussaa itselleni, käytän kyllä muutenkin kultaisia koruja niin siksikin valinta ehkä keltakulta. Mies taas halusi välttämättä valkokultaa ja sopii hänelle tosi hyvin alkaa vaan tarvitsemaan pikkuhiljaa rodinointia parin vuoden käytön jälkeen tuo rakkaani sormus.
  15. Aikuisiällä 5+omat ja lapsena 2 eli 8 yhteensä.
  16. Olisin halunnut talvihäät, mies ehdottomasti kesähäät joten sai tahtonsa läpi. Mutta talvessa kiehtoo tunnelma, kynttilät, mahdollisuudet ihaniin ja erilaisiin kuviin, tähtisädetikut näyttää ihanilta kirkossa poistumiskuvissa, koko se paketti pimeä ja kylmää mutta kumminkin tunnelmallista ja rakkaansa kylkeen tekee oikein mieli käpertyä takkatulen loimutessa Hikoilen helposti joten siksikin talvi olisi ollut hyvää aikaa. Olen talven lapsi synttärit helmikuussa joten silloin olisin halunnut pitää häätkin, mutta mies vei pidemmän korren. Ei siinä mitään oli ne kesähäätkin ihanat Talvi on kyllä minusta tosi ihanaa aikaa pitää häitä, ei todellakaan mikään second best ratkaisu! Lisäksi ihmiset ei ole eristyksissä mökeillään, joten useammat vieraat pääsee paikalle, tilat ym on helpommin saatavilla, usein kaikki hieman edullisempaakin, paitsi että nyt talvihäätkin on aika paljon lisääntyneet, joten ehkä tulevaisuudessa ei välttämättä pidä paikkaansa. Lunta ja ihania talven värejä valkoista, hopeaa, kultaa, kynttilöitä jne kimalletta ja kristalleja, talveen mulla olisi ollut valmiina päässäni visiot koristeluista. Lumikuningatar meininkiä... Puhumattakaan ruuista. Kesällä vaan tekee mieli jotain kevyttä, mutta talvella maistuu juustot, suklaat ja ihanat padat ja muut tuhdimmatkin liharuuat. Mitä mahdollisuuksia! Lisäksi appelsiinit ja sitrushedelmät on parhaimmillaan mistä saa ihania raikkaita kakkuja ja jälkkäreitä... Aah, olisin kyllä enemmän taistellut tän talvivaihtoehdon puolesta, mutta mies niin välttämättä halusi ne kesähäät joten pakkohan ne oli pitää. Päätökseen vaikutti tosin aika paljon se kun hänellä on atopia mikä talvella voi olla tosi pahana kuivan huoneilman ja kylmän takia, joten pitihän sulhasen saada näyttää hyvältä omissa häissään.
  17. poppispop

    Miksi nainen ei saa kosia?

    Musta vaan tuntuu että tässä yhteiskunnassa jossa eletään jo avosuhteissa saman katon alla vuosikausia kuten avioliitossa, mutta ilman virallista sinettiä ei miehillä ole mitään kiirettä kosia, helppompaa kun ei tarvitse virallistaa suhdetta ja aina on ns. takaportti vielä raollaan. Ihan vaan kun tuntuu että monesti nainen olisi jo vuosikausia ennen miestä valmis avioliittoon ja sitten mies ikään kuin pakon sanelemana suostuu avioon kun ei kehtaa enää olla suostumatta. Musta ei enää olisi mihinkään epäviralliseen suhteeseen en missään nimessä eläisi niin että mies ei halua olla naimisissa. Yhteiseloon pitää olla valmis sitoutumaan loppuelämäksi. Tokihan aitä voi olla sitoutunut muutenkin, mutta mikä siinä avioliitossa sitten pelottaa jos ollaan niin sitouneita? Itsellä tietyt uskonnolliset arvot vaikuttavat tähän ajatteluun mutta kyllä ihan ei uskovaiset ystäväni ovat myös erittäin kypsiä saamattomiin miehiinsä, joten siis nostavat kissan pöydälle ja kosivat. Mikä on ihan ok mielestäni, jos mies ei kerran kosi. Kun seksi, yhdessä asuminen ja jopa yhteinen omaisuus ja parhaassa tapauksessa lapset kuuluvat elämään ennen avioliittoa niin ei ihme että entistä harvemmin mies kosii tai ainakin kosintaa lykätään. Ei em asiat ole ainoa syy mennä naimisiin ei todella vaan halu todella olla toisen ihmisen rinnalla ja rakkaus, mutta noin pointtina että monet sellaiset asiat jotka ennen kuului vaan avioliittoon on ihan ok avosuhteissa, joten toki se syö avioliittoon hohtoa jos ns. rusinat voi ottaa pullasta jo etukäteen. Nämä on ihan vaan omia ajatuksiani, jokainen saa tehdä kuten tykkää. Enkä tosiaan itse toiminut näin, en silloin ollut uskossa, joten en ole tuomitsemassa todellakaan ketään, joten ei palkokasvia nenuun
  18. Koska olemme uskovia (mies ei ehkä ihan niin paljon kuin minä) kristittyjä. Meille avioliitto on Jumalan säätämä ja Pyhä, joten halusimme ehdottomasti solmia sen kirkossa, kun se kerran maallisten lakien perusteella on myös mahdollista siellä tehdä. Avioliittolla on myös erityisesti minulle sakramentaalinen luonne ja siis senkin vuoksi halusimme kirkkohäät.
  19. Tukussa on helpommin esim salaatit isoissa pusseissa valmiiksi suikaloituna, lihat ym suurissa paketeissa ei tarvii tyhjentää koko lihahyllyä sieltä paikallisesta ruokakaupasta. Kätevyys on ehkä enemmän nuo pakkauskoot hinta tuskin kovin paljon edullisempi kuin normimarketissa, ellei ole tukkukorttia. Kyllä musta tukusta pitäis ilman sitä korttiakin saada ostettua mutta tosiaan toi hinta on sitten eri ilman sitä korttia. Sukulaisen häissä oli itse tehdyt ruuat ja oli kyllä älyttömän hyvää ehkä parhaimpia ruokia mitä olen häissä syönyt. Tosin sulhasen työn kautta oli saatu lihat ym suhteilla. Kakut ym jälkkärit itse tehtyjä ja niin hyviä, eli jos itsellä, tutuilla tai esim perheenjäsenillä on aikaa ja osaamista nii kannattaa todella tehdä ruuat itse, mutta ei se välttämättä helpoin ratkaisu ole, mutta kyllä oli maistuva ainakin noissa häissä! Oliko eroa pitopalveluihin no oli niin paljon parempaa kuin keskiverto bulkkimättö pitopalveluiden ruoka. Häät oli noin 70 henkeä, eli vielä ihan suht ok määrä itse tehden. Säästöstä en tiedä tuliko sitä, varmaan ehkä jälkkäripuolessa eniten kakut nyt on nii pirun hintavia ja vielä jos haluaa useampaa sorttia.
  20. Joo pitänee soittaa kyllä alkoi nii tekemään mieli tohon vielä kolmatta lisäksi, mutta ei se nyt pakollinen ole Aina ei vaan kerralla pysty näkemään sitä täydellistä kokonaisuutta...
  21. Meillä oli sarjakuva Muumit ei sopinut häiden teemaan eikä muuhunkaan mutta kutsut piti lähettää ja en ollut edes ajatellut mitään merkkejä
  22. nojs aivan mieletön yhdistelmä!! Kiva tietää että tuo sormus siis kaarevat vihkisi on hyvä laatuisia itsellä kihlana ja vain yksi kappale, jos oisin tajunnut niin olisin ostanut kaksi oman vihkini kanssa kuten sulla, ei vaa tota mallia taida enää saada kun myivät sen kultajousesta alessa pois.... Harmi hääpäiväksi ois voinut ostaa toisen Lindroosin Lumi, siinä on mun ultimaattinen utopistinen kuvitelma mitä haaveilin vihki kihla yhdistelmäksi ja toi nojsin yhdistelmä on kyllä kovin samaa tyyliä...
  23. Toimiikohan... Järkyttävän surkea yritys kuvata sormuksiani, kaareva kihla Kultajousen mallistosta Kiviä 0,25 ca ja SI1/W vihki myös kultajousesta tais olla yht 0,15 tai 0,17 ca laaduista en muista hävinnyt jonnekin se lappunen ...ja nojsin yhdistelmä aivan tajuttoman hieno!!
  24. Öö tyhmä kysymys, olemme siis jo mieheni kanssa menneet naimisiin ev.lutin puolella muutama vuosi sitten. Nyt olen kumminkin erinäisten vaiheiden jälkeen löytänyt tieni kotiin ja olen kääntymässä ortdoksiksi, aikaahan tähän menee vielä yms, mutta tuli mieleen eräs juttu että voiko jonkun siunauksen toimittaa avioliitolle joka on solmittu ev.lutin puolella? Haluaisin myös tulevan kirkkoni siunauksen sitten joskus, kun en kerran alunperin mennyt siellä naimsiin sattuneesta syystä.
  25. Ostettiin aikoinaan noin 30 euron sormukset kihloiksi eli ei varmaan tule yllätyksenä että jouduttiin tai haluttiin ostaa uusi mulle. Mies halusi vain vihkin niin ei ostettu hälle uutta kihlaa. Saa ostella uusia sormuksia ja päivitellä anhoja esim lisäämällä timantteja tms. Korujahan ne vain on eikä avioliitto siitä varmaan mitenkään menetä arvoaan jos sormuksia uusii. Ei kaikilla ole kerralla varaa laittaa tonnitolkulla sormuksiin, joten ei pitäisi olla eltään pois jos joku päivittelee omiaan.
×
×
  • Create New...