Höpönassu2015

Morsian
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

About Höpönassu2015

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

270 profile views
 1. En ole vielä valinnut pukua, mutta se tulee olemaan jonkin sävyinen valkoinen. Mahdollisesti siinä tulee olemaan jotain muuta väriä koristeena.
 2. Mua kosittiin rautalangasta väännetyllä rinkulalla. Sitä pidin siihen asti, että oikea sormus saapui pienennyksestä ja nyt säilyy rakkaana muistoesineenä kirjahyllyn reunalla.
 3. Kannattaa kokeilla britti-Amazonia: amazon.co.uk. Amerikoista maksaa postitus maltaita, mutta briteistä saa halvemmalla.
 4. Minä olen lavatanssi-ihminen, mutta en silti halua bändiä häihini. Kun soittaa levyltä saa varmasti juuri sellaista musiikkia kuin haluaa.
 5. Me tapasimme Suomi24:n treffipalstalla. Itse olin jo ollut kuukauden käyttämättä koko profiilia, koska olin kyllästynyt saamaan viestejä salaseuraa hakevilta ukoilta. Tuleva sulhaseni laittoi minulle kuitenkin viestin, vaikka näki etten ole kuukauteen käynyt, jossa kysyi, että jos joskus vielä palaan takaisin ja näen hänen viestinsä, niin voisinko olla hänestä kiinnostunut. Minun profiilini kuulemma iski häneen niin kovasti, että hänestä tuntuu, että olen oikea ihminen hänelle. Muutaman viikon joutui mies kärvistelemään ennen kuin kävin katsomassa profiiliani ja näin tuon viestin. Tapasimme pari päivää sen jälkeen.
 6. Me saimme aloitettua hääsuunnitelmat. Päätimme kolme mahdollista päivämäärää, lopullinen päivä riippuu tietysti siitä, että mille päivälle löydämme tilan. Tästä eteenpäin suunnitelmien teko on hankalaa, sillä emme osaa päättää millaiset häät haluamme viettää. Itse haluaisin ihan pienen pienet häät ja mennä vain porukalla syömään tai varata jonkun tilan ja tilata sinne pitsat... Mieheni taas on perinteisempää lajia.
 7. Olimme vuokramökillä viettämässä vuosipäiväämme. Olimme käyneet ravintolassa syömässä ja paluumatkalla kävelimme järven rannalla. Yhdessä välissä mieheni meni kiipelemään rantakiville, ja minä luonnollisesi perässä, jolloin mieheni käski pistää silmät kiinni ja ojentamaan käden, niin hän antaa vuosipäivälahjan. Mieheni pudotti sormuksen kämmenelleni ja kysyi tulenko hänen vaimokseen.
 8. Meidän kihlajaisiin leivon melkein kaikki tarjoilut itse. Tarjolla on: -pari suolaista piirakkaa, jotka voi tarjoilla kylmänä -voileipäkakku -juustorusetteja -täytekakku -juustokakku -minimunkkeja (valmis pakaste) -lisäksi ajattelin tehdä wilhelmiina-keksejä tai muita keksejä, joita on helppo tehdä. Jos en saa aikaiseksi, niin sitten kaupasta. juotavaksi tulee alkoholitonta boolia ja kahvia Leipomiset täytyy jakaa useammalle päivälle, että ehtii kaiken tehdä.
 9. Me pidämme kihlajaiskahvit ihan meidän omassa kolmiossa. Vieraita on tulossa kymmenen + muutama lapsi.
 10. Noloja tunnustuksia Olen hankkinut häitä varten jo hääkengät ja rakkausrunovessapaperia, sekä varannut tämän kuuluisan gmail-osoitteen. Kosintaa vain olen vielä vailla...
 11. Minä olen miehelleni kertonut (koska kysyi), että en halua polvistumisia enkä pitkiä puheita, vaan pelkän kysymyksen.