Jump to content
Naimisiin.info

pihlajapuu

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

pihlajapuu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kokemuksia Björkhemistä Vantaalla? Paikka näyttää mukavalta ja alustava varaus tehty ensi kesälle. Avautukaa pienemmistäkin tiedon rippeistä paikkaa koskien, joohan? Eniten kiinnostaa paljon porukkaa kyseinen paikka vetää sekä pihapiirin viihtyvyys. Bändi varmaankin mahtuu (?) ja henkilöitä 90-100 otaksun. Hinta on 700e paikkeilla. Mutta mitään muuta mehukasta kerrottavaa??
  2. pohjolanhovi järvenpäässä. aika tyyris enkä pihapiiristä sen kummemmin tiedä, mutta juhlatilat ovat vanhan navetan tiloissa. ainakin kuvissa kivan näköinen ja kokemuksien perusteella passeli hääpaikka
  3. Onko kellään ideoita juhlapaikasta josta ei tarvitsisi poistua viimeistään kello kahteen mennessä? Olemme juhlimassa häitä kesällä 2014 ja haluaisimme paikan jossa voisi juhlia läpi yön. Tuntuu, että kaikista paikoista täytyy poistua liian aikaisin. Olisi kiva, ettei tarvitsisi vieraita hätyytellä pois kesken juhlinnan. Mikä tahansa alue uudellamaalla melkeen kelpaa, mutta paras, jos paikka löytyisi pääkaupunkiseudun tai kirkkonummi-lohja-siuntio akselilta.
×
×
  • Create New...