HyeeNa!

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About HyeeNa!

 • Rank
  Untuvikko
 1. Mä oon ajatellut että meidän häissä kaikki kukkakoristeet tulee oleen suodatinpussiruusuja. Mun mielestä on paljon huolettomampaa kun kaikki kukkaväkerrykset voi laittaa juhlapaikalle jo edellisenä iltana ja kenenkään ei tarvitse hääpäivänä huolehtia siitä, kuka hakee kukat! Nää on musta niiiiiiiin ihania!
 2. Minä en edes yllättyisi jos kuulisin että sulho on viety tissibaariin ja se on saanut sylitanssin. On kuulema ollut kaverinsa polttareissa joissa tehtiin näin myös, tosin tämä tapahtui jo ennen kuin oltiin tavattu. Mutta en jaksaisi todellakaan vetää hernettä nenääni. Näen sen vaan itse niin että jätkät on päättäny että näin tehdään ja mun mies menee vaan sitten mukana. Mulla ei oo pienintäkään pelkoo että sulhoa edes kovin suuresti moinen hetkauttaisi, saattaisi tulla lähinnä ikävä oman naisen syliä . Myönnän, mulla on todella huono itsetunto ja suorastaan inhoan omaa kroppaani, mutta en minä silti pelkää tippaakaan sitä että sulho muita naisia halajaisi. Eli voisin oikeastaan sanoa että vaikka sulhon polttareissa tehtäs melkeen mitä vaan niin mulla on täysi luotto siihen että mustasukkaisuuteen tai kilareihin ei oo mulla tarvetta. Omiin polttareihini en halua strippareita tms. eroottissävytteisiä juttuja ja uskon että tytöt kunnioittaa mun toivettani sen suhteen. En vaan saa siitä mitään kiksejä jos mun edessä vähäpukeinen mies tai nainen vatkaa takapuolta. Enkä usko että sulhokaan kauhesti tykkäisi mun polttareissa sellaisesta. Mitä siihen tulee, tarviiko sulhon/morsiamen tietää toisen polttareista.. Todellakin. Ohjelmaa ei tarvitse tietää, mutta kyllä täytyy etukäteen ilmoittaa toiselle osapuolelle ja sopia asiasta. Musta olis tosi tympeetä jos oltais suunniteltu jotain yhteistä hommaa ja just sinä päivänä sulho tai morsian kaapataan. Siinä jäis paha mieli molemmille ainakin meillä. Toiselle siitä että matka peruuntuu kun toinen kaapataan ja kaapatulle tulee huono fiilis kun tietää että toiselle tulee nyt paha mieli. Jep. Pitää ilmoittaa etukäteen ja sopia ajankohta. Toki edellytetään että polttarisankarille ei saa vihjaista asiasta mitenkään! Jos puhutaan koko vkl reissusta niin mun mielestä on jo ihan kohteliasta että kotona odottavalle laitetaan viestiä että kaikki kunnossa. Yhden yön reissusta nyt ei välttämättä tarvitse. Mutta kun ulkopuoliset ihmiset ei voi tietää millainen suhde kahdella on, esimerkiksi meillä yleensä minä teen pidempiä reissuja kotipuoleen niin vähintään iltaisin soitan ja kerron että kaikki ok. Samaa odottaisin myös toisen tekevän. Mielenrauha on aika tärkeä asia. Itse olen kirjoittanut ylös polttareideni järjestäjille mikä polttareissa on ok ja mikä ei, sinne on kirjattu myös se että sulholle täytyy ehdottomasti ilmoittaa milloin polttarit on. Muuten ei polttarisankari saa mielenrauhaa koko päivänä.
 3. Mites nykypäivän morsiamet on ajatelleet hoitaa häätanssit? Itse pohdiskelen asian parissa, kun sulhon isä on kuollut. Ensin tanssimme toki sulhon kanssa kaksin ja sen jälkeen haluaisin tanssia oman isäni kanssa ja sulho tanssittaisi omaa äitiään. Seuraavassa tanssissa sulho tanssittaisi toki minun äitiäni, mutta kukas minua tanssittaisi? Sulhon veljet ovat vielä niin nuoria, (sellaisia yläasteikäisiä) etteivät kyllä rohkene morsianta tanssittaa kaikkien edessä. Muita miespuolisia sukulaisia ei sulhon puolelta sitten tulekkaan. Miten olisi jos bestman tanssii morsiamen kanssa sulhon isän sijasta, kuulostaako hölmöltä?
 4. Hei! Ihan ei tuohon sijaintiin mee yksyhteen, mutta ihan uusi tuttavuus joka tällähetkellä on meillä mietinnässä on Klubi57! Sijaitsee Pinninkadulla joten valitettavasti on kyllä aivan keskustassa, mutta kaikki muut kriteerit täyttyy ja hinta on tällähetkellä aika maltillinen.
 5. Onko kenelläkään kokemuksia ko. paikasta? Kovasti olisin kiinnostunut kuulemaan!
 6. Talvihäät on tännekin suunnitteilla. Molemmat meistä on varsinaisia Disney ja Tim Burton faneja, joten se tulee näkymään häissämmekin. Väreistä olemme tuumailleet valkoista, hopeaa, vaalean sinisen ja liilan sävyjä. Kristallit ja puun oksat ovat varmasti aika näkyvä osa häitä koska niitä todellakin tulee olemaan paljon.