Phlox

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Phlox

 • Rank
  Untuvikko
 1. Pienissä 30-50 vierasta, keskikokoisissa 60-100 ja suurissa sadasta ylöspäin.
 2. Meillä on jo kaksi lasta joten en odota sen kummempia vauva uteluita häiden jälkeenkään. Korkeintaan ehkä anoppi saattaa hiillostaa kolmannen perään.
 3. Meillä nämä tilanteet tuppaa vähän elämään aina mutta tämänhetkisen suunnitelman mukaan ikää olis meillä 23v ja 24v kun avioon astutaan. Toinen mahdollisuus on about vuotta aikaisemmin mikäli saadaan käytännön asiat joustamaan tarpeeksi
 4. Mä ajattelen sen niin että naimisiin meno ei meidän suhdetta muuta juurikaan, rakastetaan toisiamme ilman näin avioliittoakin Mutta just aika pitkälle juridisista seikoista on lopunkaiken kyse vaikka tottakai rakkaudesta ja tahdosta mennään naimisiin. Ei tulisi mieleenkään mennä naimisiin ellei olisi ajatusta siitä yhdessä vietettävästä loppuelämästä.
 5. Ammattikoulussa tutustuttiin ja sitten toisena vuotena alettiin seurustelemaan.
 6. Meidän häät on näillänäkymin kesällä 2017. Ajatus lyötiin lukkoon vasta ihan muutama päivä sitten vaikka kihloista on jo yli kaksi vuotta aikaa. Olisin halunnut mennä naimisiin jo ensi kesänä mutta käytännön syistä jouduttiin lykkäämään vielä vuodella eteenpäin. Jääpähän enemmän aikaa säästämiseen ja saan rauhassa ideoida ja väkertää. Meille tulee Woodland wedding tyyppiset häät ja koristelussa käytetään mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja. Olisi ihanaa jos vihkimisen voisi järjestää metsän keskellä mutta toteutus voi olla hieman liian kinkkinen sinänsä. Toteutuksen suhteen en ole vielä lähtenyt tekemään mitään mutta näpit syyhyten odottelen kesää että pääsen kokeilemaan erilaisia mahdollisia koristeita.
 7. Esimmäinen viestini tälle foorumille. Siirryn tänne sisarfoorumilta kun siippa näytti vihdoin vihreää valoa häille! Meillä ei ole vielä tarkkaa päivää lyöty lukkoon, mutta tiedossa on että häitä tanssitaan kesällä 2017. Ikää meillä on silloin 23v ja 24v. Meillä on kaksi pientä lasta, tällähetkellä isompi on 2v ja pienempi 7kk. Budjetti riippuu vielä parista tekijästä, mutta ollaan ajateltu 4000-5000e ja pyritään maksamaan melko pitkälle kaikki omasta pussista. Vieraita arviolta n. 60hlö. Kihloissa olemme olleet häiden koittaessa n. 4vuotta ja yhdessä muutaman vuoden kauemmin, hiljaa hyvä tulee.