AnotherSummerBride

Jäsen
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About AnotherSummerBride

 • Rank
  Untuvikko
 1. Askartelin kaasoilleni kortit, joihin olin kirjoittanut täälläkin esiintyneen runon. Toisen kortin kohdalla kaikki sujui hyvin ja parin päivän päästä siskoni soitti minulle innoissaan kun kortti oli tullut perille. Ihmettelin hieman kun toisesta siskosta ei kuulunut mitään. Soitinkin pari kertaa ja kysyin, onko postissa tullut mitään. Ei kuulemma ollut tullut. Reilun viikon päästä sisko soitti ja sanoi, että oli vahingossa antanut naapurin osoitteen! Kun hän oli naapurista käynyt korttia kysymässä niin se oli ilmeisesti heitetty roskiin. Mulla ei tietenkään enää ollut enempää sopivia askatrtelutarvikkeita uuden kortin askarteluun niin kerroin sitten vaan puhelimessa, että kortin tarkoitus oli pyytää kaasoksi.
 2. Mies on sanonut, että ei jaksaisi aina jutella vaan häistä. Niinpä ollaan sovittu, että varaan häneltä etukäteen "keskusteluajan". Saatan vaikka aamulla kysyä, että tänään klo 17-18 keskustellaan häistä, sopiiko? Ja melkeen joka päivä varaan itselleni tällasen ajan, jotta saan höpöteltyä tarpeeksi.
 3. Tämän ketjun innoittamana päätettiin käydä katsastamassa tuo suht uusi pukkilan kartano. Tykättiin molemmat paikasta kovasti, joten varattiin se ensi kesäksi. Tilat ovat mielestäni sisältä niin nätit, että korsitelua ei tarvitse paljon miettiä. Tykkäsin myös siitä, että pöydät ja tuolit olivat riittävän jykevät eivätkä mitkään muovirimpulat. Siellä oli myös kivasti säilytetty vanhaa. Yhdellä seinustalla on esimerkiksi härän juottoastia. Sulhanen totesikin, että se voisi olla hänen paikkansa juhlan ajan. Hinta oli tosiaan täällä jo aiemmin mainittu 1200€ ja tiloissa saa olla klo 1.00 asti. Jos haluaa olla klo 2.00 asti hinnaksi tulisi 1300€. Olisihan se ollut mukavampi päästä halvemmalla, mutta tuo vaikutti ainoalta varteenotettavalta vaihtoehdolta Salon alueella. Ja pitopalvelu on tuolla "pakko" ottaa Salon Seurahuoneelta. Olisi jostain varmasti löytyny halvempi pitopalvelukin, mutta toisaalta uskon, että tuolta saa todella maittavaa ruokaa. Nyt ei tarvitse ainakaan stressata, minkä pitopalvelun ottaa kun se tuli tuossa "samalla".
 4. Ensimmäinen ostos taisi olla leimaisin, jossa on hääparin kuva. Oli hyvässä tarjouksessa niin siksi tarttui mukaan. Tämä kauppareissu tapahtui siis muutamia kuukausia ennen kosintaa. Ajattelin, että kyllä se kosinta sieltä jossain vaiheessa tulee, joten uskalsin ostaa ja viedä kotiin näytille.
 5. Oltiin varauduttu siihen, että maksetaan kaikki itse. Eilen äiti kuitenkin soitti ja ilmoitti, että osallistuvat mielellään kustannuksiin. Sovittiin, että jutellaan summista vielä myöhemmin lisää, mutta otin tarjouksen mielelläni vastaan. En tokia halua, että he kokonaan häitämme maksavat, mutta kyllä pieni apua aina kelpaa.
 6. Laskelmieni mukaan kuudet häät on käyty läpi (kaikki enemmän tai vähemmän aikuisiällä). Sulhanen koki elämänsä ensimmäiset häät kaksi viikkoa sitten (ystäväni häät). Hänelle muutamat asiat ovat tulleet yllätyksenä (esim. se, että juhlissa viivytään usein kauemmin kuin kaksi tuntia). Ei ainakaan pelkoa, että sulhanen haluaisi meidän häihin jotain sellaista perinnettä, mistä en lainkaan piittaa, kun ei hänellä ole turhia ennakkokäsityksiä juhlan kulusta.
 7. Äsken paljastui kun olin ensimmäistä viestiäni tänne kirjoittamassa. Meillä ei paljon pysy asiat salassa!
 8. Oikeastaan heti kihlautumisen jälkeen eli vajaa viikko sitten. Nyt on juhlapaikka varattu vuoden 2014 heinäkuulle. Tuntuu, että reilu vuosi on todella lyhyt aika häiden järjestämiseen. Sattui kuitenkin toivomassani juhlapaikassa olemaan ensi kesälle muutama vapaa lauantai.