Vompatti2

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Vompatti2

 • Rank
  Untuvikko
 1. Etsimme juhlapaikkaa viime kesänä lähes samoilla kriteereillä ja löysimme Einon pirtin Orivedeltä. Häitämme juhlittiin siellä reilu viikko sitten ja paikka oli juuri täydellinen meille. Pihassa on vanhasta navetasta taidokkaasti tehty juhlatila ja majoitustilaa löytyy niin aitasta kuin pirtistä. Lisäksi vuokrasimme itsellemme rehusiiloon tehdyn huoneen, jossa on oma suihku ja keittonurkkaus, sekä rannassa olevat grillikodan, saunan ja kylpypaljun. Paikan omistaja on oikein mukava ja yhteydenpito hänen kanssaan sujui mutkattomasti.
 2. Lisäsin jo Tampereen ketjuun, mutta tulin kehumaan bändiä tännekin. Viikko sitten häissämme Orivedellä soitti Jyväskyläläinen Kromanttiset, suosittelen lämpimästi. Yhteydenpito oli vaivatonta, opettelivat häävalssimme (vaikka olimme hieman myöhään varaamassa bändiä) ja muitakin toivebiisejä saimme esittää, soittivat niin perinteistä tanssimusaa kuin menevämpiä bilebiisejä, lisäksi oli muihin verrattuna edullinen ja vieraatkin kehuivat.
 3. Reilu viikko sitten Orivedellä vietetyissä häissämme soitti Jyväskyläläinen, neljästä nuoresta miehestä koostunut bändi, Kromanttiset. Suosittelen lämpimästi: - Yhteydenpito oli vaivatonta ja vastasivat nopeasti sähköposteihin - Soittivat niin perinteistä tanssimusaa kuin menevämpiä bilebiisejä - Opettelivat häävalssimme, myös muita toivebiisejä saimme esittää - Edullinen muihin verrattuna (etsimme selvästi alle tonnin bändiä) - Myös vieraat kehuivat paljon