Jump to content
Naimisiin.info

Lightning

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Lightning's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiitos selvennyksestä Eve! Olisinpa selvittänyt asian ajoissa, kun lääkärintarkastus on jo takanapäin. Muistakaa muut siis kysyä kopio rokotustiedoista (ymmärtääkseni DS-2053-kaavake) jo paikan päällä, niin säästytte turhalta vaivalta jälkikäteen. Toinen asia, joka mietityttää on ajokortti! Ajatteko vain kansainvälisellä kortilla vai kannattaako se oman osavaltionsa kortti hankkia heti? Onko monimutkainen prosessi?
  2. Koitan saada valmiiksi kaikki paperit joita tarvitsee sitten Yhdysvalloissa seuraavaa vaihetta varten. Hämmennystä aiheuttaa i-693 Report of Medical Examination and Vaccination Record. Uutta lääkärintarkastusta ei tarvita, mutta "you must still show proof that you complied with the vaccination requirements." Eli millä paperilla tämän voi todistaa? Neuvolakortin kopiolla ja uudella neuvolan paperilla uusituista rokotteista? Vai kysytäänkö jotain "virallisempaa"?
  3. Oregoniin olen itse muuttamassa, mihin päin te muut? Juu, haastattelu on toivottavasti jo tässä kuussa. Checklistin lähetin tänään. Onkohan mahdollista saada viisumi kuitenkin jo samana tai seuraavana päivänä, jos pyytää? Ainakin keskustelun alussa oli viisumi saatu melkein samantein, onko käytäntö nykyään sama? Miehen suku on niin hajautunut eri puolille maata ja häävalmistelut ovat sillä mallilla, että sinne pitäisi todella päästä niin pian kuin mahdollista!
  4. Kiitokset vastauksesta ja kiitos babyhanna haastattelukokemuksesi jakamisesta! Ja vielä yksi kysymys (jotenkin tämä 8 kk:n odotus tuntuu juuri nyt viime hetkillään kaikkein sietämättömimmältä): voiko luottaa siihen, että viisumin saa samana tai seuraavana päivänä haastattelusta? Eli uskaltaisinko jo varata lennot?
  5. Osaatteko sanoa kuinka kauan keskimäärin checklistin lähettämisestä konsulaattiin menee, että pääsee haastatteluun? Esim. nyt kesällä haastattelussa olleet - kauanko teidän piti odottaa?
×
×
  • Create New...