ficus

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

ficus's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hei, nyt on tultu reisusta ja kaikki sujui erittäin hyvin!! Kaikki mitä oli sovittu, toimi kuin rasvattu (kuljetukset jne.. ). Me saimme ainakin todella hyvää palvelua ja aion kyllä suositella heitä myös ystävilleni, jotka suunnittelevat häämatkaa.
  2. Hei! Melissa järjesti meidän häät mutta tästä Cathrinesta meillä ei kyllä ollut havaintoa. Toisena hääorganisoijana meillä oli muistaakseni MaryJane-niminen tyttö. Nämä tytöt kyllä hoitivat hommansa todella hyvin. Sands oli kyllä ihanan rauhallinen hotelli ja kaikki toimi siellä todella hyvin. Myös Boathouse toimi siellä mielestäni paljon paremmin kuin Belle Mare Plagessa, vaikkakin siellä oli kyllä enemmän eri harrastemahdollisuuksia. Mutta Sandsissa taas kaikkeen pääsi jonottamatta. Mieleen jäi myös saunan ja hammamin käyttö ihan privaatisti ja ilmaiseksi kun taas BMP kaikki nämä kyllä löytyivät + porealtaat ja kylmäaltaat mutta ne kaikki olivat yleisessä käytössä (mutta siellä ei kyllä ollut yleensä paljon ketään). Toisaalta hotellin vaihto oli kyllä loistava, sillä uskon että olisimme ehkä vähän kyllästyneet olemaan samassa hotellissa kaksi viikkoa. Vaikka esimerkiksi ruuat olivat hyvinkin runsaat ja vaihtelevat niin silti siihen alkoi tottua viikossa. Myös itä- ja länsipuoli saaresta olivat hieman erilaisia.
  3. Heipä hei kaikki! Nyt on matka ohi ja paluu arkeen on tapahtunut. Matka oli aivan ihana ja häät sujuivat hyvin. Ja niistä aiemmin murehtineista hääkuvista tuli aivan ihanat!! Meille sattui vielä illaksi sateenkaarikin, joten saatiin vielä vähän extra elementtejä kuviin. Sands oli todella ihana hotelli, rauhallinen ja aivan ihana henkilökunta. Belle Mare Plage taas tuntui Sandsin jälkeen todella suurelta turistihotellillta ja aluksi tuntui että missä se ihana rauha oikein on, mutta kyllä siihen sitten tottui. Lapsia siellä oli meidän aikaan melko paljon mitä taas Sandsissa ei ollut. Mutta ne Belle Maren ruuat... ne olivat aivan mahtavat!!
  4. Hei, me ollaan menossa Sandsissa naimisiin huhtikuussa ja hotellin tarjoamat extrapalvelut ovat mielestäni halvemmat (melko paljonkin) kuin nuo, jotka olit saanut matkanjärjestäjän agentin kautta. En nyt muista tarkkoja hintoja, mutta laita vaikka privaa jos haluat tarkempia tietoja. Täällä alkaa jo kohta olla matkakuumetta... Kolmen viikon päästä matkaan!
  5. Hei, me ollaan varattu matka Helin matkojen kautta ja ainakin meillä kaikki on sujunut paremmin kuin hyvin ja aina ollaan saatu nopeasti vastauksia. Mekin kysyttiin monelta matkatoimistolta tarjousta mutta päädyttiin Helin matkoihin juuri hyvän palvelun ja edullisimman hinnan takia. Kysyimme tarjouksia tarkoilla hotellitiedoilla, joten kaikki tarjoukset olivat täysin vertailukelpoisia. Senkin takia pidin Helin matkoista, koska heillä nämä toimistoihmisetkin ovat käyneet tutustumassa hotelleihin ihan paikanpäällä ja voivat sanoa suoraan että heidän mielestään nämä hotellit olisivat parhaimmat jos haluatte "jotain" tällaista. Kuukauden päästä lähdemme reissuun ja voin sitten kertoa paremmin, miten kaikki sitten lopulta sujui! Hyviä häämatkojen suunnitteluja!
  6. Kiitokset vinkeistä meikkiasioissa! Ajattelin että yritän laittaa kunnon pohjustuksen ennen meikkaamista, mutta saa nähdä pysyykö meikki siltikään naamassa. Saako sieltä paikan päältä ostettua miten hyvin meikkejä, lähinnä meikkivoidetta? Rusketun melko nopeasti ja sen takia oikean värisen meikkivoiteen ostaminen Suomesta voi olla melko vaikeaa... Kampaajalla käyntiä vielä harkitsen. Miten teillä sujui kommunikaatio kampaajan kanssa? Olitko tyytyväinen tulokseen? Minkä hintainen kampaus oli?
  7. Hei! Kertokaahan kaikki jo Mauritiuksen kokeneet tai muuten asiasta tietoiset hyviä meikkaus vinkkejä että näyttäisi hääkuvissa mahdollisimman hyvältä! Miten osasitte varautua mahdollisesti ruskettuneeseen ihonväriin eli ostaa oikean värisen meikkivoiteen/puuterin ja miten saitte meikin kestämään sitä lämpöä ja kosteutta? Ja sitten vielä kevätmorsiammelle: me ollaan Sandsissa juuri huhtikuun alkupäivät ja sitten vaihdetaan hotellia. Ehkpä törmäämme siellä
  8. Hei kevätmorsian! Hienoa kuulla että Mauritiukselle on muitakin menossa ensi keväänä. Oletteko the Sands-hotellissa milloin? Saatamme vaikka tavata siellä! Me ajattelimme noudattaa Maasan neuvoa ja kuljettaa puvut myös pukupussissa paikan päälle. Toivottavasti se vielä onnistuu tulevilla turvallisuusmääräyksillä.
  9. Kiitos MinttuLiisalle ja kiiwille vastauksista! Pitänee meidänkin tässä varmaan kohta ryhtyä varailemaan matkaa. Pilvilinna tuossa kertoilikin jo hyvistä matkatoimistoista. Onko teillä kokemuksia Helin matkoista? Ajattelimme että olisimme sieltä kyselleet tarjousta, mutta kannattaa siis kysellä nähtävästi muiltakin. Meillä oli ajatuksena myös olla noin 12 päivää matkassa kun töistä on todellakin talvi aikaan niin vaikea saada pidempää lomaa (harmi vaan). Ajattelimme että olisimme aluksi olleet ehkä jossain halvemmassa hotellissa (ehkä myös toisella rannikolla) ja sitten loman puolivälissä vaihtaisimme rannikkoa ja hotellia. Kiitokset kaikille tälle palstalle kirjottaneille, teistä on ollut jo nyt suuri apu. Toivottavasti jaksaisitte riippua täällä vielä ainakin vuoden!