Jump to content
Naimisiin.info

namorada

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

namorada's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Häävalmistelut Kaislikkoon sujuivat hyvin! Voisin ehtiessäni kirjoittaa hieman pidemmän selityksen siitä miten itse juhlat sujuivat. Jos paikka kiinnostaa, voit myös laittaa yksityisviestiä.
  2. viialiisa, me juhlimme ensi kesänä häitä Vila Kaislikossa! Kyselinkin joskus täällä kokemuksia, mutta kenelläkään ei tuntunut niitä olevan. Paikka on kuitenkin ihana ja olen varma, että päivästä tulee maailman paras koskaan
  3. namorada

    Häiden videokuvaus

    Häävideo on varmasti terminä kokenut jonkinlaisen inflaation Hauskimpien kotivideoiden sun muiden kasarivideoilla mässäilevien ohjelmien myötä Tässä traileri mun tulevan mieheni veljen häävideosta. Itse videokin on ihan mielettömän upea, mutta tämä antaa jo vähän viitettä siitä tyylistä, jollaista haluaisin myös omaan häävideooni.
  4. Eikö kukaan ole juhlinut Kaislikossa?
  5. Onko kenelläkään kokemusta Helsingin Vartiosaaressa sijaitsevasta Villa Kaislikosta? Paikka näyttää aivan ihanalta, mutta kiinnostaisi kuulla, miten juhlat paikassa ovat sujuneet, millainen henkilökunta ja etenkin ruoka. Ruoathan tulevat paikan omalta catering-firmalta, joka on nimeltään Villinki. Itse olen kovin tarkka siitä, millaista ruokaa häissämme tullaan syömään, joten kaikki kokemukset olisivat jees! En löytänyt mitään googlaamalla, eli kiitos kaikille jo etukäteen! :-)
×
×
  • Create New...