Jump to content
Naimisiin.info

Pollux

Rouva
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Pollux's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. En ole uskaltanut laskea loppusummaa... Rahaa kului jotenkin tasaisesti n. puolen vuoden ajan (puku, kengät, kutsut ja sormukset etukäteen, valokuvaaja, kukkakaupan lasku, pesula ja kiitoskortit jälkikäteen) eli rahanmeno ei sen takia tuntunut niin pahalta. Enkä kyllä vaihtaisi yhtään mitään, päivä oli täydellinen.
  2. Minä voin suositella Aurakadulla sijaitsevaa Ravintola Svenska Klubbenia (5th Floor Restaurant) talvihäihin. Juhlasaliin mahtuu 90-100 henkilöä vaikka ravintolan verkkosivuilla www.svenskaklubben.net sanotaan 60-80. Tilavuokraa ei ollut ja tarjoilijat sisältyivät menuhintaan jos oikein muistan. Saimme erilaisia menuehdotelmia (huomattavasti halvempia kuin esim Amican), joista sitten yhdessä ravintolan kanssa muokkasimme meille ja meidän budjetille sopivan. Henkilökunta oli loistava, ruoka todella hyvää ja hääkakku ihan mieletön luomus . Juomat tulevat tietenkin talon puolesta, mutta se onkin ainoa miinus.
  3. Pollux

    polttarit turussa

    Jos polttarit on kesällä, niin esim vasemmistonuorten Aurinkolahti on ihan hyvä paikka, sisältä ehkä vähän kolkko mutta sinne mahtuu enemmänkin porukkaa ja rantasauna on kiva. Sinne pääsee helposti julkisilla, mutta ruoka, juomat yms on hyvä roudata sinne etukäteen. Samoin on hyvä tarkistaa keittiön varustus että osaa ottaa mukaan jos jotain puuttuu. http://www.vs-vas.fi/vanu/aurinkolahti.html Kai sentään joku polttariporukasta on paikallinen ja osaa neuvoa ohjelman suhteen? Vaikea antaa vinkkejä morsianta ja polttariporukkaa tuntematta.
  4. Me käytiin katsomassa Seipelin salia kun etsittiin juhlapaikkaa Tuomiokirkon läheltä. Sinänsä viehättävä tila ja kaunis näkymä Aurajoelle, ehkä vähän kuluneen oloinen. Huono puoli on että tila on jaettu kolmeen huoneeseen mikä on vieraiden kannalta ikävä kun ei näe hääparia koko ajan. Toisaalta jos on pienemmät häät niin kaikki saattaa mahtua samaan huoneeseen. Mä olen tosi huono arvioimaan kuinka monta henkeä mahtuisi syömään yhteen huoneeseen, selviää varmasti soittamalla Viaan ja käymällä paikan päällä. Tai ehkä tyyppi muistaa? Viasta saisi vähän erikoisempaa hääruokaa, wokkia ja pastaa, nam.
  5. Näinhän se on, valitettavasti. Kuvitellaan että nainen on pienestä pitäen tottunut ajatukseen että vaihtaa nimen kun menee naimisiin. Onneksi on kuitenkin vaihoehtoja ettei ole pakko taipua vanhaan muottiin. Kyllä mullekin on sanottu että ai kun te olette erilaisia/moderneja/rohkeita kun teette noin vaikka en itse pidä sitä mitenkään ihmeellisenä, eihän se ole niiin epätavallista tänä päivänä. Meistä kumpikaan ei ole erityisen kiintynyt omaan sukunimeen, joten vaihtamisesta tuskin tulee mitään traumoja. Sen sijaan on kiva kun muodostetaan uusi pieni "yksikkö", joka on ihan meidän oma juttu. Suvusta viis ;D.
  6. Oikea vastaus meidän kohdalla on harkittiin, ja se oli vahva ehdokas. Meillä oli vain kaksi vaihtoehtoa, mun nimi tai uusi yhteinen. Päädyttiin sitten siihen, että otetaan miehen isoäidin tyttönimi, kiva kun nimi jatkuu suvussa (olisi siis muuten loppunut isoäitiin). Olen kyllä ihmetellyt miehen suvun kommentteja: "Menetät identiteettisi kun vaihdat, miksei Pollux voi ottaa sinun sukunimeäsi?" :o Eli naisen kuuluu uhrautua ja ottaa miehen nimi, oli se sitten identiteettikriisi tai ei? Huh. Suvulla näyttää olevan se suurempi ego... Onneksi heillä on vielä aikaa sulatella asiaa.
  7. Huomasitko tämän viestin? Onkohan vanha tieto, vai voiko Villa Roman siis vielä vuokrata omia juhlia varten?
  8. Me lähdetään matkalle heti häiden jälkeisenä maanantaina. Syy tähän on, että asutaan työn/opiskelun takia eri paikkakunnilla ja nähdään vaan viikonloppuisin :-[. Olisi siis vähän tylsää lähteä töihin heti maanantaina. Nyt saadaan olla kaksi viikkoa ihan kahdestaan, varsinaista luksusta meille :-X Ja tammikuussa kaipaa etelän lämpöä! 8)
  9. Pollux

    Turun linna

    Amica hoitaa pitopalvelun Turun Linnassa, katso www.amica.fi - Amica Juhlat, Turku
×
×
  • Create New...