Jump to content
Naimisiin.info

janni_n

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

janni_n's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me ollaan molemmat pitkään haaveiltu, että päästään jonnekin oikein kauas. Meren rannalle ja rauhaan - paratiisisaarelle. Aika monella tuntuu olevan sama ajatus Seychelleille taitaa suuri osa olla suuntaamassa, me taas ollaan pohdittu hieman siitä länteen sijaitsevia Malediiveja. Tuosta linkistä näkyykin miten mielettömän näköinen paikka on kyseessä, olen jo etukäteen kuolannut näppiksen märäksi kuvia tuijotellessa.
  2. En tiedä miksi, mutta jotenkin itselle ne polttarit on lähestulkoon yhtä tärkeät kuin hääpäivä. Muistan joskus teiniaikoinani lukeneeni jostain britti-hömppä-naistenlehdestä tarinan mielettömistä polttareista ja se edelleen kaihertaa päässäni. Haluan äksöniä, mutta ei mitään itsensä nolaamisia, tehtäviä, alkoholia, vaikka sitten niitä miesstrippareita - kunhan tekemistä riittää! Jos homma kuitenkin menee siihen, että istuttaisiinkin metsässä kannon nokassa kaatosateessa (toivon totisesti että ystäväni tuntevat minut paremmin..) tärkeintä on se, että kaikki ovat meiningissä mukana ! Voimme tehdä mitä vain, missä vain, kunhan kaikki ovat täysillä mukana - siinä oikeasti se hartain toiveeni!! (:
  3. Olen ollut muutamissa häissä elämäni aikana ja nähnyt kuvia sitten useammista (kiitos Facebook..) ja minulle tuli kyllä yllätyksenä, että niin monet morsiamet vielä tänä päivänä huntua haluavat käyttää. Aiemmin en ollut omalla kohdallani koko asiaa pohtinut, mutta nyt alkoi kyllä kutkuttamaan ! Ihan kun häiden järjestämisessä ja omaan ulkomuotoon liittyvissä päätöksissä ei tarpeeksi vaikeuksia olisi (;
×
×
  • Create New...