hbl

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About hbl

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 10/07/93

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Ei löydetty omiin häihin navettatyylistä, mutta omien häiden jälkeen oltiin kaverin häissä Agroksenmäen holvikellarissa Helsingissä. Tila oli tosi ihana ja siinä oli sellasta navettatyyliä! Tilaakin on siinä juhlasalissa aika paljon. Mun mielestä tosi tunnelmallinen paikka! https://www.mediaed.org/assets/products/112/transcript_112.pdf
 2. Vähän tuoreempaa tietoa kiinnostuneille: Käytiin vähän aikaa sitten katsomassa sekä Roinela että Rientola. Roinela oli aivan ihana! Sinne oli tosi helppo löytää ja se on vähän lähempänä kuin Rientola näin pääkaupunkiseutulaisena. Siellä on vähän art deco viboja, mikä luo tilaan tyylikkyyttä ja paikka oli muutenkin tosi siisti enkä löytänyt sieltä mitään vikoja! Toisin kuin Rientola. Siellä on sellanen tunkkanen tupakan haju ja tila ei ole mitenkään elegantti. Verhot on aika rumat ja seinistä löytyy teipin jälkiä yms. Sali on kyllä aika symppis ja hyvän kokonenhan se on! Tämä tottakai vaan oma mielipide, jos vaikka tupakoitsija pariskunta ei edes huomaa että tilassa vähän haisee
 3. Hei! Missä te päätitte lopulta viettää häitä? Monet tilat on ihan liian pieniä ja kiinnostais tietää mihin paikkaan päädyitte isommalla porukalla.
 4. Tuleeko jollain mieleen vielä muita paikkoja? Kenties muualta pääkaupunkiseudulta tai lähialueilta?
 5. Moi! Mekin etsimme jotain maalaistyylistä juhlapaikkaa. Mihin paikkaan te päädyitte? Tossa lukee kesä 2013 pidätte häät niin oletan, että paikka on ainakin varattu?
 6. Hei! Harkitaan vahvasti Logenia juhlapaikkana ensi kesän häihin, onko jollain vielä lisää kuvia esim. eteistiloista? Ja mites noi astiat ja pöytäliinat yms.? Aika vanha ketjuhan tää on, mutta toivottavasti joku vastais!