Katti-

Morsian
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Katti-

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 12/30/90

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. Me aiotaan pyytää rahaa lahjaksi häämatkaa varten, jos lahjan kerran tahtoo antaa. Asutaan kuitenkin yhdessä ja tavaraa meillä on aivan liikaa. Ollaan myös oltu sellasissa häissä, jossa pari pyysi rahaa talon remontointia varten (jos siis halusi lahjan antaa, pakko ei ollut). Mun mielestä se oli hyvä syy pyytää rahaa ja oli kiva antaa rahaa lahjana, kun kutsussa luki mihin se tod.näk. tullaan käyttämään. Muistaakseni annettiin yhdessä 100 e.
 2. Tilasin miehelle Paavo Pesusieni kalvosinnapit, suuri fani kun on Oli aivan innoissaan ja yllättynyt, että sellasia on.
 3. Olen jotenkin ihastunut ajatukseen vaaleanpunaisista converseista hääkenkinä Olen kuitenkin miettinyt pitäisikö hankkia alkuillaksi korkokengät ja converset sitten loppuiltaa varten, mutta en ole vielä päättänyt. En kauhean hyvin viihdy korkokengissä ja converset olisivat mun mielestä hauska vaihtoehto mutta toisaalta korkokengät olisi tosi tyylikkään näköiset...päätöksiä päätöksiä. No onneks on aikaa vielä miettiä.
 4. Meillä morsian tulee olemaan 25 v. ja sulhanen 27 v...Häiden aikaan ollaan oltu yhdessä noin viisi vuotta, ja niistä vähän yli neljä asuttu avoliitossa.
 5. Meillä kosinta tapahtui viime perjantaina ja ollaan päätetty, että häät on sitten kesällä 2016. Mietittiin ensin kesää 2015, mutta ihan rahatilanteen takia päätettiin lisätä odotusaikaa vielä vuosi. On sitten parempi järjestää häät, kun on kerennyt olla hetken työelämässä (ollaan vielä molemmat opiskelijoita). Mun mielestä kihloihin meno on lupaus avioliitosta ja, että pari menee tosiaan naimisiin lähivuosina. Ja mikä olis sen parempi kun saada kattella hääjuttuja ja suunnitella omia häitään lähes kolmen vuoden ajan
 6. Pyysin kahta ystävääni kaasoiksi lähes heti kihlautumisen jälkeen, vaikka tuleviin häihin on vielä TODELLA runsaasti aikaa Kumpaakaan ei haitannut, että häihin on vielä pari vuotta ja suostuivat heti.
 7. Minä 22 ja mies 24.
 8. Oon miettiny, että pitäisikö ottaa itse kihlakuva vai otattaa se jossain valokuvaamossa...päädyttiin siihen kuvan itse ottamiseen, sillä ollaan molemmat opiskelijoita ja nyt tarvitsee muutenkin alkaa säästämään. Aiotaan pyytää vieraita (tai vierasta) ottamaan meistä meidän kihlajaisissa kuvia ja valitaan niistä sitten joku kiva mitä voi ehkä sitten joskus käyttää vaikka kutsuissa Meillä on kuitenkin ihan hyvä kamera ja juhlatkin on kivassa paikassa. Olishan ne kuvaamossa otetut kuvat hienoja, mut kun rahatilanne on mikä on
 9. Minä kyllä sanoin ihan suoraan etten halua, että mies kosii sormuksen kanssa ja se oli sille ihan fine. En myöskään halunnut suurta kosintaa julkisella paikalla, millä se ketale mua pelotteli koko viime vuoden ajan. Onneksi kosinta tapahtui meillä kotona kahdestaa (plus meidän koiranpennun ollessa paikalla) ja se oli aivan täydellinen <3 En olis osannu toivoa parempaa.
 10. Meillä oli kyllä tiedossa, että jossain vaiheessa tullaan kihlautumaan ja oltiin jo suhteen aika aikaisessa vaiheessa puhuttu siitä, että meillä kihloihin meno sitten tarkoittaa sitä, että mennään seuraavan viiden vuoden sisällä kihlautumisesta myös naimisiin. Mun kohdalla kävi niin, että mies oli viimeisen vuoden ajan vihjaillut kosinnasta ja siitä miten hänellä on suuret suunnitelmat ja jopa pelotellut suurella julkisella kosinnalla, mistä itse en kuitenkaan ollut kauhean innostunut...Tiesin, että mies todennäköisesti kosii tänä kesänä, mutta päivä oli täysi arvoitus. Epäilin, että se kosii meidän vuosipäivänä. Olin kuitenkin väärässä Se onnistui kyllä yllättämään mut aivan täysin. Kosinta ei ollutkaan se pelkäämäni julkisella paikalla tapahtuva kosinta, vaan se tapahtui meidän kotona, kesken leffan katselun. Mies kertoi kosinnan jälkeen, että hän oli suunnitellut ensin kosivansa Ruisrokissa seuraavana päivänä, mutta ei kyennyt enää odottamaan, kun oli niin jännittynyt. Raukka oli nukkunut huonosti koko viikon, enkä mä tyhmä ollut tajunnut mitään Oon tyytyväinen, että meillä tä tuli yllätyksenä, enkä pystynyt arvaamaan, koska se oikein kosii.
 11. Me kerrottiin perheelle ja ystäville heti ja lähimmät oli aivan innoissaan kihlausta kuulemma jo odottaneetkin Ollaan pitämässä nyt 3.8. kihlajaisjuhlat ystäville illanistujaisten merkeissä. Meillä ei ensin ollut aikomusta pitää juhlia, mutta pienestä kavereiden painostuksesta johtuen päätettiin sellaiset kuitenkin järjestää. Kuulemma oli tarvetta hyville bileille ja mikä olis parempi syy, kun ystävien kihlautuminen? Se riittää munkin mielestä hyvin syyksi järjestää bileet. Ollaan aikeissa olla rennosti ja pelata mm. mölkkyä ja heittää tikkaa ja ottaa sivistyneesti muutama. Ja tietysti täytyy olla hyvät tarjoilut!
 12. Meillä mies kosi onneksi kotona (oli pitkään pelotellut julkisella kosinnalla ja itse en ollut ajatuksesta kauhean innostunut ) ja parempaa kosintaa en olisi voinut kuvitella. Katseltiin uusinta Die hardia, kun mies polvistui ja otti lapun esille ja alkoi kosia Enhän tietysti shokiltani kuullut mitä se sanoi, mutta kun olin hieman rauhoittunut ja vastannut myöntävästi, sain luettua lapun uudemman kerran. Itku siinä tuli