Marieli

Rouva
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Marieli

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pirkanmaa
 1. Meillä oli puoliin kuvista otettu vitivalkoinen tausta ja niissä kuvissa oli ilmeisesti valoitus pielessä, sillä kasvomme oli kumman värisiä eli esim. kulmakarvani olivat toffeen väriset, mitä ne ei todellakaan oikeasti olleet. Olen ollut samassa kuvaamossa yo-kuvissa ja olin tyytyväinen. Nyt ei ollut ihan oikeasti yhtään onnistunutta kuvaa ja luulin asian johtuvan omasta itsekritiikistäni. Töissä vilautin kuvia enkä kertonut ajatuksiani. Työkaverit totesivat, että kuvat ei näytä lainkaan meiltä itseltämme ja sanoivat niitä huonolaatuisiksi ja että vaatisivat uuden kuvauksen, mutta en todellakaan jaksa uusia kampauksia ja meikkauksia Kuvat kyllä harmittaa todella. Kotona otetut kuvat ovat hyviä ja meidän näköisiä. Tosin ajateltiin, että kuvaamossa on otettu poseerauskuvat, joten ei enää otettu kotona sillä mielellä, että tarttis niistä sitten tauluja teettää.
 2. Kävin tänään ruiskurusketuksessa ja mulle valittiin vaaleampi sävy kahdesta. Vielä ihan ok. Hankala on kun ei saa pesulla käydä kun vasta 14 tunnin kuluttua ja kuitenkin kädetkin on pakko pestä aina välillä. Ihokin on nihkeän oloinen. Eli aika iso vaiva lyhyen ajan rusketuksesta. Sanoivat, että huomenna näkee todellisen tuloksen. Nyt on aika vaalea, mutta ihan kiva. Ensi viikolla haen sitten rusketuksen häitä varten, jos nyt tämä tyytyväisyys jatkuu )
 3. Käytiin ostamassa/tilaamassa tällä viikolla sormukset ja pian pitäisi ilmoitella kaiverrukset. Luin muiden suunnitelmia ja ihastuin jonkun ajatukseen, joka sopii juuri meille eli minun sormukseen "miehen" kulta ja miehen sormukseen "vaimon" kulta ja meidän nimet tuulee tietysti tuonne "hipsujen" sisään. Me kun aina nimitämme toisiamme kullaksi. Mitäs olette mieltä?
 4. Mekin ollaan menossa ehkä salaa naimisiin. Maistraattia ollaan harkittu. Yhtenä vaihtohtona vielä on sellaiset juhlat, että kutsutaan lähimmät ystävät ja sukulaiset uuteen taloomme tupaantuliaisiin ja siellä olisikin pappi odottamassa. Haluaisin nimittäin toisaalta, että pappi vihkisi. Kuitenkaan ei haluta mitään perinteisiä häähössötyksiä. Vielä on nämä asiat mietinnässä, mutta ensi vuonna on tarkoitus naimisiin mennä jahka talo saadaan valmiiksi.