Ms-Jonna

Morsian
  • Viestit

    39
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Ms-Jonna kaikki viestit

  1. Tais olla 2vko ennen. Täytyy miettiä, mutta tuo sinun 4-5vko kuulostaa vielä paremmalta.
  2. Niin arvelinkin, tekstit menee siis osittain uusiksi. Mikä olisi teidän mielestä hyvä aikaväli häiden ja ilmoittautumisen välillä? mietin kolme viikkoa ennen vai pitäisikö olla kuukausi ennen. Tosin paikkakortit sekä pöytäkolmiot voisi tehdä täydelle määrälle vieraita, ja ne jotka eivät tule niin jättää pois. Askartelutarvikkeet eivät kuitenkaan kaada häiden budjettia . Kaasokin tulossa käymään 20.päivä syyskuussa, jolloin nämä olisi tarkoitus aloittaa.
  3. Apua, olenko tehnyt pahan mokan. Nyt se sitten alkoi, kriisi pääni sisällä enkä tiedä mitä tehdä. Olen väkertänyt ihanan morsiusneitoni kanssa noin 40 kutsua, ja ne ovat täysin valmiina olleet jo pidemmän aikaa. Tänään sitten lueskelin blogeja, ja ihastelin muiden kutsuja. Lopulta päädyinkin jollekin nettisivulle, jossa oli kutsujen teksteistä sekä infolapuista ohjeistuksia. Tosiaan meidän infotekstit on tekemättä. Huomasin, että kutsun tekstiin ei suositella laittavan häälahja toivetta, vaan se pitäisi sisällyttää infotekstiin. Olemme nyt pyytäneet mahdollisia muistamisia suoraan kutsussa, joko asunto- tai häämatkakassaan tilinumero. Onko se kuitenkin liian tökeröä, mitä mieltä olette? Lisäksi olemme pyytäneet ilmoittautumista 2 kuukautta aiemmin hääpäivää, mutta onko siinä liikaa aikaa? Itse en ole ollut aikuisena kuin yksissä häissä, ja nyt pelkään tekeväni kaikissa jonkin asteisen virheen. Enkä tosiaan ole saanut kuin yhden kutsun, johon olen itse joutunut ilmoittautumaan. Todennäköisesti tilaan meille uudet kutsut, maksoi mitä maksoi, voipi olla että joudun käymään äitini luona keskustelemassa kutsujen rahoittamisesta. Ihan niin kuin tässä ei olisi tarpeeksi ollut rahallisia menoja.
  4. ^ olen elänyt siinä uskossa, että kerran elämässään saa vaihtaa nimeään ilmaiseksi. oli menossa naimisiin tai ei. P.S. Meillä sama kuvaaja, ei mitenkään huono valinta. Lauantaina tiedossa miehen pukujen sovitus, jännittää. Saan mennä mukaan, mutta olen ihan hiljaa. Pitäiskö varata nenäliinoja mukaan, jos todellisuus iskee lujaa. Me tosiaan ollaan menossa naimisiin 1. Päivä syyskuuta pitäisi puku viedä ompelijalle, jotta saadaan nyörit ja helma kuntoon, siis apua! En olettanut, että näin nopeasti pitää toimia. Kertoi ompelimosta, että lokakuussa alkaa itsenäisyyspäivä ja joulukuussa vanhojen aiheuttamat kiireet. Se siitä kesäkilojen karistamisesta, harmittaa hieman. En sitten tullut ajatelleeksi.
  5. Meille tulee vain DJ, koska halvempi kuin bändi. Lisäksi kun katseltiin bändien soittolistoja olivat ne suhteellisen suppeat, ja pelkään ettei illan hämärtyessä monikaan vaivaidu tanssilattialle jollei ole sopivaa musiikkia. Eikä kolmen toivekappaleen määrä lämmittänyt mieltä, ymmärrän tähän syyn. Joutuvat harjoittelemaan kyseiset kappaleet, ja ajallisesti heillä ei ole aikaa monenkaan biisin opetteluun. Suurin pettymyksen aihe oli kuitenkin se, ettei meidän budjettiin sopivalla bändeillä ollut sekalaista soittolistaa (suomalaisia ja ulkolaisia sekaisin). Emme ole miehen kanssa pelkkiä suomihitti faneja . No onpahan vähemmän ruokittavia suita koska onhan esiintyjät, kuvaajat yms. Ruokittava lakisääteisen ruokatauon mukaisesti Tipsi: saa kysyä, kokoajan isäni on kuntoutunut. Kuntoutuminen on kuitenkin hidastunut merkittävästi, kun päästivät kuntoutussairaalasta pois. Ei löydy liikuttajaa joka päivälle, ja isäni joka liikkumisen suhteen tarvitsee tällä hetkellä autolla siirtymisen, ei onnistu äitini ollessa töissä. Onneksi aikaa on kuitenkin vielä puolisen vuotta.
  6. Tipsi, täällä pidetään peukkuja teille. Itselläni sekä miehellä olisi jo kärsivällisyys loppunut, palvelutarjoajalta luulisi löytyvän pelisilmää tuollaisessa tilanteessa. Täydellinen tilaisuus palveluntarjoajalle, mutta ahneus raha-asioissa on yllättävän yleistä. Nälkä kasvaa syödessä. Muuten kuinka moni teistä on miettinyt ensimmäistä tanssia? Onko tulossa häävalssi vai -tanssi? Onko valssi perinteinen ensin morsiuspari, sitten vanhemmat ja lopulta muut vieraat? Itse nyt isäni sairauden aiheuttaman osittaisen halvaantumisen takia olen alkanut miettiä, että jättäisimme häävalssin pois. Mieheni kuitenkin haluaa haalita perinteitä, onko siis suuri etikettivirhe etteivät vanhemmat tanssi perinteiseen tapaan morsiusparin kanssa? Meiltä myös on jäämässä isien puheet pois, koska isäni ei siihenkään tule välttämättä pystymään. Puheisiin on tarkoitus merkitä vapaasana, ja ne jotka haluavat saavat pitää puheen.
  7. Oho, onpa tänne tullut paljon tekstiä ja uusia morsiamia. Tervetuloa kaikille. Itse olen pitänyt hiljaisuutta, enkä ole löytänyt aikaa käydä edes kirjoittelemassa. Häiden osalta on kuitenki tapahtunut paljon, ja homma on paremmin kuin hanskassa. Kunhan saadaan vielä säästöt sille tasolle, jota olemme laskeskelleet miekkosen kanssa. Onneksi J sai palkankorotuksen, joka tulee taas helpottamaan meidän säästöjä. Olin tässä kaksi viikkoa lomalla, ja sain ihan suunnattomasti aikaan häiden osalta. Sanottaisiinko, olen aikataulua edellä. Minulle jotain aivan uutta, koska olen yleensä myöhässä kaikessa. Oikeastaan koko kaksi viikkoa lomasta meni häiden järjestelemiseen, mutta nautin jokaisesta hetkestä. Kiitos ihanan morsiusneitoni, joka on ollut avulias. Jo ennen lomaa saimme varattua miehen kanssa papin, joka vaikutti aivan mahtavalta. Ihaninta vielä sekin, että pappi on suorittanut J:n kasteen sekä konfirmaation. Lisäksi saimme vahvistuksen kirkosta, joka on nyt Helsingin vanha kirkko. Lisäksi varasimme kuljetuksen, DJ-palvelun (Wedding crashers) ja tietenkin hääyö tulee olemaan KlausK:ssa. Kaikista tärkeimmät ennen vuotta on siis suoritettu kokonaisuudessaan, ja nyt saadaan taas hieman hengittää. Kiitos lomarahojen pääsin tuhlaamaan. Sain ostettu itselleni kaikki asusteet, kutsukortti tarvikkeet, viltit tupakoitsijoille, vihkisormuksen ja alusvaatteet löysin alennuksesta. Ääh, nyt vain mietin minne laitan kaikki tavarat ennen häitä. Kutsukortitkin ovat täysin valmiit, ja niistä tuli juuri meidän näköiset. Niistä puuttuu ainoastaan infotekstit, jotka taittelen erillisinä kutsukorttien väliin. Eksyin tietysti myös laivalle tuossa toisella lomaviikolla, ja sieltä tarttui käteen tarjouksessa olleet kuusi pullo kuohuviiniä Freixenet Roseta (yht. 30 €). Niitä nyt sitten yritän kerätä kotopuolesta muutaman pullon kuukaudessa, ja joulukuussa on tarkoituksena suunnata Viroon. Mitäköhän kaikkea tullimiehille pitäis olla esillä, jotta saadaan tuoda juomat maihin? Onko teistä kukaan laskeskellut, kuin paljon juomia ylipäätään pitäisi tuoda henkilöä kohden? En itse osaa yhtään arvioida ja pelkään että ruokaviinit loppuvat mun laskupään takia kesken. Suurin osa kutsuvieraista täysi-ikäisiä, ja vieraita 79 aikuista. Hirveesti en haluaisi tuoda ylimääräistä, kun ei tuota ylimääräistä tilaa kauheasti ole. Häähöperyys on saanut totaalisen vallan minusta, enkä millään jaksaisi odottaa h-hetkeä. Tänään taitaakin olla noin 7kuukautta häihin, muistan vielä kuinka hetki sitten siihen oli vuosi ja 7 kuukautta. Mihin se vuosi katosi?
  8. Moikka, meillä juhlapaikan varausmaksuna oli 900€, joka sisältää paikanvuokran sekä juhlien jälkeisen siivoojan. Valokuvaajasta meidän ei tarvinnut maksaa varausmaksua, bändeistä/DJ:stä en osaa sanoa.
  9. Pikainen päivitys häiden tilanteeseen. Mulla on nyt THE puku, kyseessä Lillian Westin suunnittelema morsiuspuku. tuollainen lähti tänään mukaan Niinatteresta. Puku tulee muuttumaan hieman, jätän kaulanauhan pois, taakse tulee nyörit ja ostan erillisen mustankoristevyön lantiolle. Tässä linkki suunnittelijan sivustolle, jossa enemmän kuvia puvusta http://www.lillianwest.com/lillian_west/6301 Suosittelen Niinatarta, aivan ihanaa asiakaslähtöistä palvelua. Kuva lainattu sivulta http://www.glamourousgowns.co.uk
  10. Pitää tulla tänne hehkuttamaan, nyt meillä on valokuvaajakin. Varsinkin kun on juuri se valokuvaa jonka halusimmekin. Kyseessä on Petri Mast, aivan upeita kuvia. Lisäksi surffailin hääforumilla ja en löytänyt hänestä mitään pahaa sanottavaa. Sen verran pitää vielä kehua, että vastaus tuli heti tuntia myöhemmin minun lähettämästä viestistä. Viestien pohjalta vaikuttaa todella mukavalta, enkä usko että tarvitsee jännittää kameran edessä.
  11. Onnittelut Ninni_ , aivan mahtava joululahja Itse näin hieman vaivaa häihimme, ja päätin laittaa eräälle valokuvaajalla kyselyä. Toivotaan ettei olisi vielä varattu, vaikka pelkään pahoin. Taidan olla hänen suhteen jo myöhässä, mutta katsotaan. Rakastuin häneen ottamiin valokuviin, ne olivat juuri sellaisia kuin omista häistä haluan nähdä. No jos ei onnistu niin pitää jatkaa etsiskelyä. Jos en monen muun asian suhteen ole tarkka häiden suhteen, niin ainakin valokuvista olen. Kyseinen päivä on kuitenkin meille kaikille se tärkein elämän aikana, enkä halua sitä halvinta harrastekuvaaja ottamaan kuviamme. No okei, toinen asia missä en pihistele on ruoka ja morsiuspuku. Ehkä tuo lista on kuitenkin pidempi, kun alan tarkemmin miettimään.
  12. Heippa kaikki. Ei ole tullut pitkään aikaan kirjoitettua, eivätkä häät ole olleet mielessäkään. Isäni sairastui vakavasti ennen joulua, kun hän sai ensimmäisen aivoinfarktin. Tähän päivään mennessä hän on saanut niitä jo neljä. Lääkärit ovat vihdoinkin saaneet tietoon syyn, joka nämä tukokset aiheuttaa. Kyseessä erittäin harvinainen sairaus Vaskuliitti, joka on isäni aivoissa. Vihdoinkin hänellä on aloitettu lääkitys, ja nyt vain odotamme lääkityksen tehoamista. Voitte vain kuvitella ettei häiden suunnittelu ole nyt number one. Jollen ole töissä tai kotona, istun isäni sängyn vieressä sairaalassa. En ole nähnyt isääni näin paljon kuin viimeksi kun asuin kotona. Häihimme on suunnilleen vuosi ja muutama hassu päivä, joten suunnittelu pitäisi aloittaa toden teolla. Tähän asti olemme vain säästäneet rahaa häihin, minkä budjetti on yli 10000€. Säästöjen suhteen tosin olemme jo puolessa välissä, emmekä ole saaneet avustuksia sen suhteen. Kaasoni on tulossa käymään luonamme tammi-helmikuun vaihteessa, jolloin viihteellä olon lisäksi voisimme uhrata muutaman tunnin häiden ideointiin. Yritän mahdollisimman paljon aktivoitua täällä ja kirjoitella, kun jotain saadaan aikaiseksi. Seuraavaksi pitäisi saada mies kastettua ja rippikouluun, jotta ylipäätään saamme järjestettyä kirkkohäät jotka haluamme. Pitäkää peukkuja ettei ole jo liian myöhäistä.
  13. Hei kaikki, ei ole tullut käytyä täällä vähään aikaan. Aikani olen kuluttanut töissä, salillakaan ei ole tullut käytyä. Onneksi tässä on aikaa, kunhan saan ensin käteni kuntoon. Olen viidettä päivää sairaslomalla jännetuppitulehduksen takia, ensimmäisiä hetkiä kun uskallan rasittaa kättäni tietokoneella. Suunnitelmiimme ei ole paljoa tullut uutta, mutta bestman on nyt valittu ja pyydetty tehtävään. Lisäksi ystäväni vahingossa lipsautti, että olenko kuullut polttareistani mitään. Ajatteli että hänen kaksoissisar (joka myöskin ystäväni) on lipsauttanut minulle jotain polttareistani, tässä vaiheessa olin ihan ymmälläni (tajusin käyttää tilaisuutta hyväksi). Kyselin joko he suunnittelevat polttareitani, mutta vastaukseksi sain "olen ihan hiljaa etten lipsauta mitään vahingossa". Rivien välistä luettuna päädyin, että kyllä he niitä jo suunnittelevat. Viime yönä sitten päädyinkin näkemään painajaisia polttareistani, pelkään korkeitapaikkoja joten pahin pelkoni on benjihyppy. Ja olenkin alkanut miettimään millä verukkeella pääsisin siitä eroon, jos joutuisin kohtaamaan pahimman pelkoni. Tällaista siis meille... Olen toki muutaman hääaiheisen hankinnan ehtinyt suorittamaan, joita en ole edes kehdannut laittaa budjettiin "perushankintoja" kauppareissujan kanssa samanaikaisesti. Kuten arvata saattaa ei kyse ole käytännöllisistä tarvikkeista, vaan "voi kun tämä olisi ihana häissämme, eikä se maksa kuin 20 €". Valehtelematta olen saanut tuhlattua nopeasti laskettuna häihimme 100 € ja tämä vain muutaman kuukauden sisään. Morsiuspuku on nyt pannassa, luojan kiitos, paino pitää saada putoamaan. Tekisi mieli aloittaa tupakointi uudelleen puolen vuoden tauon jälkeen, koska painoni on noussut lopetettuani kymmenen kiloa. Nämä vatsamakkarat saa minut hermoromahduksen partaalle. Yritän nyt kuitenkin fiksummalla tavalla tiputtaa 14kg pois kolmessa kuukaudessa, joten salillakäynti ja omien syömistottumusten seurailu saa alkaa toden teolla. Sen verran olen saanut aikaiseksi, että jalat ovat jo kiinteytyneet, mutta en ole niihinkään tyytyväinen. Tulen varmasti tilittämään tänne, kun salilla käynti ei onnistu tai paino ei tunnu putoavan. Pahoittelen jo näin valmiiksi, ja minulle voi tulla sanomaan "nyt hiljaa" . kuva 1. Illan kakkospuku saapui (tilattu Zalandosta), lisään puvusta kuvan päälläni kunhan kiloja on tippunut kuva 2. Korteille säilytysrasia / juhlapaikalle infolaatikko meistä (lopullinen käyttötarkoitus juhlissa vielä avoinna). kuva 3. Lahjapakettikortit (Ikea), joille keksinkin muuta käyttöä paikkakortteina.
  14. Täälläkin odotan mielenkiinnolla Buffyn uusia suunnitelmia puvun suhteen Ethän pidä meitä kauaa jännityksessä?
  15. Tänään lähti tilaukseen illan kakkospuku, joka tullaan näkemään loppuillasta hääjuhlassa ja jatkoilla päälläni (jos vai istuu päälleni). Tilasin puvun Zalandosta, josta olen kuullut hyvää ystäviltäni. Jännittää kuinka puku tulee istumaan päälleni, vai näytänkö vaateripustimelta. Alla kuva tilatusta puvusta, kyseessä Jane Normanin suunnittelema juhlapuku. Rakkautta ensi silmäyksellä , toivottavasti näyttää yhtä kauniilta päälläni. Lisäksi olen jo katsellut morsiuspukuja, ja suunnittelen varaavani ajan Niinattareen. Kun vain saisin kaasoni käymään Espoossa. Puku on Lillian Westin suunnittelema, ja olen aivan totaalisen rakastanut siihen. Alla kuva puvusta
  16. ^Tervetuloa Buffy: sinulla on tosi kaunis morsiuspuku, rohkaisit minuakin hankkimaan jo morsiuspuvun jos oikea löytyy. Itselläni alkaa kiinteytyskuuri tässä talven aikana, ja tarkoituksena olla kesäkunnossa 2014. Joten voi olla, että puvun hankkiminen jää ensi keväälle. Meidän häiden suhteen ei ole tapahtunut mitään uutta, koska palasin tällä viikolla töihin viikonsairasloman jälkeen. Ja niin kuin arvattavissa töitä oli paljon jäänyt rästiin, mutta eiköhän ensi viikolla helpota. Jos vaikka pääsi vimeistään ensi viikolla kirjoittamaan taas blogiankin. Lisäksi olemme nyt ajatelleet kilpailuttaa valokuvaajia ja bändejä sekä dj.tä, jos saataisiin heiltäkin jo tarjouksia keväälle 2015. Onko teillä ehdotuksia näihin?
  17. ^niin on , en millään malttaisi odottaa. Toisaalta puolitoista vuotta taakse päin ajateltuna, tuntuu erittäin lyhyeltä ajalta. Joten uskon ajan menevän nopeasti, ja hetken päästä huomaankin häiden olevan jo ylihuomenna . Vieraita meille on tällä hetkellä tulossa 72 joista 5 on lapsia, kaverini mukaan pitää lisätä vielä yksi baby laskuihin. Mietin että onkohan kyseinen miekkonen vielä tietoinen asiasta?
  18. ^ Buffy, kiitos kysymästä. Juhlapaikan katsastus meni erinomaisesti, oli juurisellainen kuin haluttiin. Paikka meni varaukseen ja häät aikaistuivat viikolla, hääpäivä on 7.2.2015. Juhlapaikaksi valittiin Salmisali http://www.salmisali.fi/valokuvia.html oheisesta linkistä pääse katsomaan kuvia. Paikan sopimukseen kuuluu mukaan Anninjuhlapalvelun catering, eli catering on myös hoidossa. Kaksi tärkeää siis jo hoidettu (ennakkomaksukin tehty, joten sopimus on sitova molemmin puolin), enää kirkko pitäisi varata (mutta siihen on vielä aikaa) . Sen jälkeen ei oikeastaan ole kuin kutsut + muut askartelut, ehkä save the day-kortit sukulaisille, koristeiden yms. suunnittelu (IKEAan hyvällä syyllä ->), toki morsiuspuku myös.... No ihan liikaa kuitenkin. Taidankin suoraan mennä ihailemaan morsiuspukuja, ja haaveilemaan omastani. Kaaso pitäisi saada vain Hämeenlinnasta Helsinkiin viikonlopuksi, täytyy pyytää oikein kauniisti.
  19. Päätin itse tulla myös vastaamaan näihin kysymyksiin, koska meilläkin tiedossa talvihäiden järjestäminen. Missä kuussa häänne ovat? Helmikuussa 2015 Miksi valitsitte talvihäät? Yleensähän kesä on ennemmin häiden aikaa? Meillä syynä juurikin se, että häät järjestetään aina kesällä. Halusimme tehdä poikkeuksen tähän sääntöön. Toisekseen perheessäni on sydänvikaisia, joiden en halua kärsivän puvussa helteestä. Kolmanneksi talvihäät tulevat vain halvemmaksi, koska ovat sesongin ulkopuolella. Katsomamme juhlapaikan vuokra kesä-syyskuukausina (huhti-marras) 1500 euroa, ja tippuu talvikuukausina 500 euroon. Kelle ei 1000 euron säästö kelpaisi? Ihmetelläänkö päätöstänne? Oletteko joutuneet selittelemään, puolustelemaan? Ketään ei ole vielä päässyt kummastelemaan, tosin en usko kenenkään edes ihmettelevän. Vanhempanikin tietävät, että olen enemmän talvi-ihmisiä kuin kesä. Mitä erityisiä odotuksia ja toiveita teillä oli/on nimenomaan sen suhteen että häänne ovat talvella? Kun olisi lunta, niin saisi upeat virallisetkuvat ulkona. Mieluusti saisi myös sataa lunta hiljalleen koko hääpäivän, sadehan tuo onnea Lumisade ei haittaa, mutta vesisada kesällä haittaisi. Miten talvi näkyy häissänne? (esim. ruoassa, koristelussa, juhlapaikan valinnassa jne.) Valaistuksessa, josta yritämme tehdä mahdollisimma tunnelmallisen. Hääohjelmaa pitää suunnitella suht paljon, jotta ihmiset viihtyvät paikan päällä. Mikä on mielestänne parasta talvihäissä? Juhlan tunnelmallisuus ja se kun kaikki ovat läsnä. Minne lähditte/lähdette häämatkalle? Häämatka saattaa jäädä kesälle, koska oma työni on sellainen etten alkuvuodesta voi karata minnekään lomalle.
  20. ^ kiitos Buffy Päätin tässä sairaslomalla käyttää aikani hyväksi, ja perustin hääblogin. Tervetuloa katselemaan, kuinka järjestelymme sujuu. Ja toki, odotan että pääsen tutustumaan teidän blogeihin/päiväkirjoihin. Jännitän kovasti tämän päivän vierailua juhlapaikassa, toivottavasti olisi rakkautta ensi silmäyksellä. Saisimme lyötyä hääpäivän lukkoon, ja voisimme ilmoittaa vanhemmillemme sekä lähimmille sukulaisille päivän. Jonka jälkeen häähössöttämisen voi aloittaa virallisesti, hieman pelottaa mitä tästä tulee
  21. Täällä ilmoittautuu taas yksi morsian vuodelle 2015. Suunnitelmissa talvihäät, jolloin juhlat sijoittuvat tammi-helmikuu akselille. Täytyy toivoa, että PK-seudulla toteutuu tulevinakin vuosina luminen talvi (vaikkei julkinen liikenne tuolloin toimikaan). Huomenna olemme menossa avokin kanssa katsomaan juhlapaikkaa, jonka jälkeen päätös onkin jo tehtävä. Hieman kauhistuttaa tuo hinta juhlapaikka kustannuksineen tulee olemaan n. 1650€ ja siihen n.3000€ ruoat. Vie suunnitellusta budjetista puolet . Pakko nipistää jostain muusta, onneksi meillä on kuitekin mahdollisuus maksaa juhalpaikan ennakkomaksu heti varauksen jälkeen. Helpompi hengittää, kun kaikkea ei tarvitse maksaa kerrallaan. PK-seudulla moni juhlapaikka tuntuu edellyttävän, että tilat maksetaan heti varaamisen jälkeen/yhtyeydessä. Tällä hetkellä ajaksi mietitty miehen päätöksestä 14.2.2015, joka tosin ei liittynyt hänellä tai minulla ystävänpäivään. Tajusimme tämän vasta jälkikäteen päivämäärän olevan ystävänpäivä, joten meitä ei haitaa vaikka päivä vielä muuttuisikin. Kirkoksi ollaan mietitty Vanhaa kirkkoa sekä Tuomiokirkkoa, koska sukulaiseni ovat ulkopaikkakuntalaisia. Helpoin tapa saapua junalla Helsinkiin ja taksilla kirkolle, kuljetus juhlapaikalle on aika varmasti bussi tarpeen mukaan. Toivottavasti saamme jotain alennusta, koska avokkini isä ajaa ammatikseen bussia (tosin kuskit saavat olla tuolloin ihan muut kuin sulhasen isä). Tällaisia suunnitelmia jo meillä, tosin meidän häät ovat jo yllättävän nopeasti. Odotan vain, että pääsen tekemään hääblogia tai -päiväkirjaa. Saan jäsenneltyä ajatuksiani.
  22. Meillä kutsulistalla noin 80 nimeä. Hieman tekisi mieli karsi omista työkavereista, kuinka moni teistä on kutsumassa työkavereitaan? Itselläni sellainen ammatti, jossa verkostoituminen hyvin tärkeää (talouspuolen kirous). Karsimalla työkavereitani saisimme tiputettua ruokailukuluja, jolloin budjettikin pitää paremmin (tämäkin talouspuolenkirous). Edit: iPadin sanamuutoksien korjaamista
  23. Tiedän että tämä on Jupinaketju kosinnanodottajille, mutta pakko kommentoida tänne Pink_girl kirjoituksen jälkeen. Kerrankin on nostettava hattua tuollaiselle ihmiselle, joka kertoo suoraan miltä tuntuu ja pystyy päästämään irti. Olen kohtalotoverisi, en halua lainata kirjoitustasi, tiedän itse kokemuksesta mitä käyt juuri nyt läpi. En voi sanoa kuin nokka kohti tulevaa, vaikka se nuivalta kuulostaakin. Pidän sinulle peukkuja, ja nostan hattua.
  24. Häiden aikaan itse olen 26vuotias ja mieheni 27vuotias, häät ovat kesällä 2015. Syynä tähän on ihan rahatilanne, mieheni on syksyllä valmistumassa insinööriksi (pätkätyöt ovat olleet todellisuutta tähän päivään asti) ja itse maksan omaa opintolainaa pois (pitikin mennä ottamaan sellainen). Itse olen vaikituisessa työssä. Tällä hetkellä olemme lapsettomia, enkä tiedä kuinka pitkään tämä tila jatkuu. Asutaan tosiaan Espoossa, ja tarkoituksena on vuoden kahden sisään ostaa täältä päin asunto. Meidän on säästettävä siis häihin ja asuntoon saman aikaisesti, jonka takia koimme realistiseksi pitää häät vuonna 2015. Toki voihan olla, että siirrämme häät kuitenkin jo ensi vuodelle, jos vanhempani maksavat häämme niin kuin aikoinaan lupasivat. Isälleni tällainen on kunnia kysymys, jonka takia en voi kieltäytyä vaikka haluaisin.
  25. Meillä kihlausaika on minimissään kaksi vuotta, jotta saamme tarvittavan pääoman kasaan. Tällä hetkellä sovittu hääpäiväksi muutamaa päivää vajaa kaksi vuotta (15.7.2015), tuolloin olemmekin olleet jo yhdessä neljä vuotta. Meillä nähtävästi kaksi on taikasana